web analytics

2

EEN ZALIGE, ZOETE, ZOMBIE-ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_6277
J. en ik zijn zooooo slecht in uitslapen! Om 8:00 zitten we alweer beneden. Klaar voor de dag. Ik strijk de witte T-shirts en hemdjes die ik vrijdag met dochter S. kocht, ik maak een ontbijtje, ik ruim de afwasmachine uit en dan… koffie, veel koffie!

IMG_6278
J. heeft haar even uitgelaten.

IMG_6279
Dochter S. wilde dus T-shirts van de serie American Horror Story. No problem! Ik print het logo uit (en nog wat andere teksten met hetzelfde lettertype).

IMG_6281
S. snijdt de ene uit.

IMG_6282
En ik de andere… Heel, heel veel werkt! Spierpijn in onze vingers!

IMG_6283
De echtgenoot ligt volledig te genieten van zijn rust, want wij zijn zo geconcentreerd bezig dat we niks zeggen.

IMG_6284
Maar… GAAF!!! Ik heb dus alle kleuren verf en spuitbussen in huis!!!

IMG_6285
En ik ga volledig los op de achterkant van het shirt! Dochter S. houdt het zelf liever wat netter met alleen het logo, maar dan heeft ze mooi pech, want ik vind het té leuk om met nepbloed bezig te zijn… De zombie in mij komt naar boven…

IMG_6289
De tekst: ‘Normal people scare me.’ Okay…

IMG_6291
EXTREEM gaaf.

IMG_6304
Dit is dan weer wat minder… Ranzige nagels met verf en spuitbus en shizzle. Gelukkig vindt J. een fles terpentine in de schuur, dus ik krijg m’n handen enigszins schoon.

IMG_6307
Tijd om te koken! De aap houdt hier een bak met brooddeeg vast.

IMG_6308
Een kneedloos recept dat 18 uur moet rijzen. Uiteindelijk heb ik er teveel water in gedaan, omdat ik er niet helemaal uit kwam met de cups en de grammen (ja, dan had ik beter moeten lezen). Morgen doe ik een nieuwe poging.

IMG_6309
Dan maar dit! Schuimpjes! Meringues! Lekker!

IMG_6315
Je krijgt die strepen door met kleurstof de binnenkort van een spuitzak te bewerken.

IMG_6316
5 eiwitten met 300 gram suiker kloppen (eerst alles vetvrij maken met citroensap).

IMG_6319
En dan in de oven!

IMG_6327
Nina is nog steeds hangerig met d’r sexy slip.

IMG_6337
OMG!!! Extreem goed gelukt! Niet perfect, maar wel superlekker en superzoet en ik ben heel trots.

IMG_6340
Dochter S. en J. kijken naar Edge of Tommorow.

edgeoftomorrowposter2
Deze dus. Goede film, maar duurt mij te lang. Ik ben ondertussen dus in de bak-modus en in de knip- en plakmodus. Typische ADHD-flow, maar alles gaat gestroomlijnd.

IMG_6350
Is het geen plaatje?

IMG_6355
Ik maak kip met aardappels, tomaten en gepofte knoflook. Hmmmmm…

IMG_6356
En na het eten moet dochter S. weer richting haar moeder! Nou, doei! Tot volgende week! Nina blijft gedesillusioneerd achter en mist haar nu al. Om het leed te verzachten loop ik een extra lange rond met haar (en Nina’s BFF Nanna loopt ook mee).

IMG_6361
’s Avonds kijken we, net als 3,3 miljoen andere Nederlanders naar Boer Zoekt Vrouw. En ik kijk natuurlijk nooit naar andere mannen, want ik heb al een man, maar jeetje, boer Tom is wel heel leuk! 2000 kaarten voor Tom!

IMG_6364
En daarna naar Heel Holland Bakt. Topdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. ria schreef:

    Leuk leuk zo zondag heerlijk xxxx

  2. Marjan schreef:

    Gaaf die shirts! Boer Zoekt Vrouw was hilarisch leuk weer… Heel Holland Bakt heb ik dan gemist, maar dat kijk ik straks wel even online dan…. ik was druk in de voorbereidingen voor de verjaardag van mijn jongste zoon (die woensdag 13 wordt en ikzelf die donderdag jarig is….) ja, ik kreeg mijn zoon voor mijn verjaardag… het allermooiste kadootje dat je kan krijgen (en je doet er zo lekker lang mee:-)

    Geniet lekker nog van de zon vandaag,

    liefs Marjan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *