web analytics

6

PLOG MAANDAG 18 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6177
Het belooft een warme dag te worden! Haar omhoog, tieten naar voren.

IMG_6181
Eerst maar even heel veel administratie weg werken, plogs bijwerken, mail van het afgelopen weekend beantwoorden. GAAN! Bruce helpt.

IMG_6182
Even een dromenvanger tussendoor maken voor wat rust in m’n hoofd.

IMG_6183
Mooi hè?

IMG_6184
En daar is de oppaspuber al! Ze kiest een gerecht uit een boek van Jamie Oliver om vanavond te maken, we maken een boodschappenlijstje en Bruce keurt het goed.

IMG_6185
Hé, waar ben je dan? Teennageltjes lakken? Goed idee!

IMG_6188
Onze vlinderstruik is een paar maanden terug door de storm en regen helemaal omgewaaid, maar ik wil ‘m niet gaan snoeien of weet ik veel wat, want hij doet het nog wel en er zitten heel veel vlinders op. Echt prachtig om te zien (maar m’n zoom-functie doet het niet zo heel goed).

IMG_6189
Boterham met buffelmozzarella en tomaat. Hmmmm…

IMG_6190
De puber wilde liever een broodje bapao. Ik moet altijd zo lachen om de manier hoe ze die opeet. Eerst het hele vel eraf pulken en opeten en dan pas het binnenste.

IMG_6193
M. brengt me even op de hoogste van de Instagrammers en Youtuber’s die ik moet volgen. Ik heb me werkelijk kapot gelachen om deze jongen. Echt, er is een wereld voor me open gegaan en je moet een beetje bij blijven met de jeugd hè? Kuch.

IMG_6195
Nee, mijn moestuin is het niet geworden dit jaar.

IMG_6198
Daar ligt de vlinderstruik. Huil.

IMG_6199
M. en ik gaan een spelletje doen en ik had gedacht dat het heel stom zou zijn, maar eigenlijk is het heel erg leuk; Mijn Tent Is Top. Bruce is ook top.

IMG_6201
Het is een combinatie van Monopoly, een kansspel en een dobbelspel en er zitten ook vragen over eten en drinken en horeca in, maar leuk voor jong en oud. Had ik niet gedacht. Morgen weer een potje.

IMG_6202
Frank is er moe van geworden.

IMG_6203
Kijk! De puber gaat koken! Een macaroni met bloemkool en kaas-schotel uit de oven.

IMG_6204
Ik maak aardbeien-ijs, maar eigenlijk zijn deze aardbeien te mooi om daarvoor te gebruiken. Toch gedaan.

IMG_6206
Ovenschotel in de oven. ZALIG!

IMG_6207
Allemaal 2 keer opgeschept zelfs (en nog een schaal over voor m’n ouders ook).

IMG_6208
De katers liggen te loungen, maar Bruce heeft niet in de gaten dat z’n staart in een pot met water hangt. Sukkel.

IMG_6212
M. en ik gaan op Pokémon-jacht. Ja, echt! Ik vind dat je in deze huidige tijd wel even moet weten waar je over meepraat, voordat je zegt dat het stom is. We vinden wél deze poes.

pokemon jagen
En ik heb heus al wel 2 Pokémons gevangen, maar ik snap er weinig van. Of er zitten gewoon heel weinig Pokémons bij mij in de buurt, dat kan ook. Wel een ‘gym’, en ik zie wel van alles, maar ik snap dus niet wat ik moet doen. Moet ik echt kilometers gaan lopen om die dingen te vangen? Ik dacht dat ze ook in je eigen huis zaten? Nou ja, de puber en ik hebben lol gehad (“Niet dat muziekje aan zetten, anders gaan we voor schut.”), daar gaat het om.

IMG_6215
Kijk eens aan! Zelfgemaakt yoghurt-ijs (door de puber, die is heel productief geweest vandaag) met verse frambozen! Hmmmmm…

IMG_6218
De sukkel met z’n natte staart is binnen.

IMG_6221
Sid wil graag op vakantie, maar dan heeft-ie pech, want het wordt een staycation voor ons! Hele fijne, relaxte dag vandaag. Everybody happy!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Karin schreef:

  Heerlijke dag zo te zien :)

 2. Jan Folkersma schreef:

  Een plog met extra veel poezen, JOEPIE!

 3. Karin schreef:

  Hihi, dat was een stomme, maar grappige, tikfout in mijn webadres…

 4. BiteMe schreef:

  Zo’n vlinderstruik kan best wat hebben. Vorig jaar juli die van mij gesnoeid, dusdanig dat het eruit zag alsof het nooit meer goed zou komen en hij liep diezelfde zomer gewoon weer uit hoor. Staat er nu prachtig bij. Snoei nu steeds de uitgebloeide bloemen eruit en hij gaat daardoor steeds meer bloemen maken lijkt het wel. Dus volgensmij kun je hem rustig snoeien. En anders wacht je tot hij uitgebloeid is.

 5. marleen schreef:

  Hahaha ik had dus mn telefoon in mn kontzak gedaan en blijkbaar deed mn bilspier het geluid aan want ineens stond ie heel hard en kon iedereen horen dat ik Pokemon Go open had! Oeps!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *