web analytics

0

WAKKER IN A’DAM, NAAR BED IN TIEL

middengelukt1

IMG_3241
Wakker worden in Amsterdam! Dat is lang geleden! Ik heb slecht geslapen, maar toch een big smile op m’n gezicht, dat doet een avondje bijkletsen met vriendinnen met me blijkbaar. Was even hoognodig. Na een koffie en een douche gaan we (heel hip-Amsterdams) even ontbijten in een café om de hoek.

IMG_3247
Café-kater Omar ligt in een bakkie. <3

IMG_3248
En ik ontbijt met een heerlijk broodje gerookte kip met avocade. Hmmmm… Ik zou vanuit Amsterdam eigenlijk doorgaan naar vriendin M. in Utrecht, maar die belt af, want ze is ziek.

IMG_3249
Ach ja, dan wandel ik maar terug door de Jordaan richting het Centraal Station. Mocht ik ooit een café of restaurant beginnen, dan had ik ’t ook Bij Sjaan genoemd.

IMG_3251
Met 126 kilometer per uur richting Tiel.

IMG_3255
Door een vlak land.

IMG_3259
J. haalt me op van het station en voorziet me van een gezonde lunch.

IMG_3260
De rest van de dag hang ik doodmoe op de bank. Om 20:00 gooi ik er een grote bak koffie in, want oppasmeisje M. heeft haar rapportbespreking op school en daar wil ik graag ook even bij zijn. Daarna snel naar m’n eigen bedje, tegen m’n eigen man.

beginpaginatotaal

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *