web analytics

3

NINA WAS TIJDELIJK EEN ZWERFHOND

middengelukt1

IMG_3277
Begin de donderdag met koffie… veel koffie!

IMG_3278
Nina blijft het proberen om met Bruce te spelen, maar hij heeft er geen zin in. Bruce hoeft maar 1 keer z’n pootje op te tillen en Nina schrikt weg. Als ze zou weten dat ze Bruce met 1 hap ’t koppetje af kon bijten, dan… oh, daar wil ik helemaal niet aan denken. De poezen zijn in huis de baas. Gelukkig maar.

IMG_3281
M. en ik kijken tijdens het ontbijt naar ons favoriete ochtendprogramma; iets met bruidsjurken en trouwerijen op TLC. Hoe komt het toch dat er zoveel van dit soort programma’s zijn, dat ze allemaal op elkaar lijken, dat er eigenlijk geen reet aan is, maar dat je toch steeds blijft kijken?

IMG_3279
Klein leed in Tiel. Of eigenlijk leedvermaak. Dit is voorpagina-nieuws mensen! Als M. naar school is, ga ik weer aan het werk. Waarvan geen foto’s.

IMG_3285
En 6 uur later is M. weer thuis. We kijken naar een hele leuke film!

HundredFootJourney70x100Poster-300
Deze! The Hundred Foot Journey! Over eten en de liefde en met happy end! Alles wat ik wil in een film!

IMG_3289
We doen een gezonde snack tussendoor.

IMG_3290
’s Avonds eten we spaghetti (uit de diepvries die nog geen vierkante centimeter leger lijkt).

IMG_3297
Om een uur of 19:30 wordt er aangebeld. “Missen jullie niet iemand?”, vraagt onze buurvrouw van 2 huizen verder. Ehm… niet echt, maar nog geen seconde later vliegt Nina naar binnen. OMG! De echtgenoot had Nina na het eten uitgelaten, had haar riem in de straat alvast afgedaan en is toen ZONDER NINA naar binnen gelopen!!!!! Dus Nina heeft bijna een uur in de kou buiten gestaan en Thank God dat ze er niet vandoor is gegaan om andere honden af te slachten of zichzelf te laten bezwangeren of zoiets. Ze is waarschijnlijk gewoon een beetje in de straat gebleven, niet geblaft of niks en toen de buurvrouw haar eigen hondjes uit ging laten wilde Nina bij haar naar binnen glippen. OMG! Nou ja, goed verhaal met gelukkig een happy end.

 

Vorig jaar ging ik langs m'n ouders (en had m'n moeder nog haar mutsje op)...

Vorig jaar ging ik langs m’n ouders (en had m’n moeder nog haar mutsje op)…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Heb je de echtgenoot wel flink op z’n falie gegeven?

 2. Marjan schreef:

  Denk je een film te gaan kijken met een happy end… heb je dat happy end al in je eigen leven! De werkelijkheid is vaak nog vreemder dan de film :-)

  xx

 3. Marina schreef:

  Ehhh dat bezwanger weet je nog niets van hè :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *