web analytics

0

EEN KLAPROOS, THE BOOK THIEF & FRIET

middengelukt1

IMG_9546
Waar is toch de plog-tijd gebleven dat ik dagelijks een ochtend-selfie in de spiegel maakte? Komt nooit meer terug. Nou, voor 1 keertje dan.

IMG_9547
Nina is van slag, want haar stok is kwijt. Denkt ze. Ze had ‘m hier toch neergelegd in de bosjes? Nee, je had je stok kapot gebeten, maar dat ben je dus alweer vergeten. Domme hond. Wel lief.

IMG_9549
De klaprozen staan in bloei. Prachtig!

IMG_9550
Broodje gezond met ham, kaas en ei. Op een bruin broodje met heel veel zaden, dus vanavond kan er weer gefrituurd worden.

IMG_9552
Ik ben de hele dag aan het werk. Samen met Bruce, die veel aandacht vraagt. Is ook een soort werken; je kat tevreden houden.

IMG_9557
De lunch! De Sheperd’s pie’s die ik zaterdag maakte. ZALIG! Maar dan ook echt!

IMG_9559
Ik bestel even wat metalen ringen, want ik heb weer een project in m’n hoofd.

IMG_9567
Als M. thuis komt uit school, dan maken ‘we’ eerst haar huiswerk. Dit ging zeer goed. Althans, ik heb erg gelachen. “Jeeeeeesus, wat ben jij een puber”, zeg ik als M. echt ontzettend moeilijk en dwars aan het doen is. “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” “Echt wel!” “Echt niet!” Maar eh, echt wel dus. HAHAHA. Het was leuk, alleen duurt het huiswerk maken dan zo lang. Maar goed, na het huiswerk zet ik een educatieve film op over het belang van het lezen van boeken.

100099
Ik vind het een leuke, onderhoudende film (ik zag ‘m al eerder) en vooral; echt iets voor pubers. NOT dus.

IMG_9582
Frank vertelt hier even aan Nina dat hij de film ook stom vindt.

IMG_9583
De echtgenoot heeft gekookt. Friet met kip. Had M. uitgekozen (of volgens mij was dit een één-tweetje tussen M. en J.). Ach, prima. Verder weinig bijzonders deze dag, die ook weer supersnel voorbij vloog. Hoe dan??

Vorig jaar begon de loombandjes hype...

Vorig jaar begon de loombandjes hype…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *