web analytics

6

MUESLI-MEISJE, LELO & HOOFDPIJN

beginpaginatotaal

IMG_9530
Misschien is het beter om me voortaan eerst te douchen en aan te kleden voordat ik m’n eerste selfie maak. Dit is iedere keer wel heel erg confronterend. Nou ja, het is 6:27. Ik voel me niet tiptop.

slaapding
En dat terwijl ik bijna 9 uur heb geslapen met een slaapkwaliteit van 94%.

IMG_9533
Nina voelt zich wel tiptop. We gaan uit en gelukkig komen we Rebel tegen, dus kan Nina lekker rennen. Raar eigenlijk dat ik wel weet dat Rebel Rebel heet, maar dat ik de naam van z’n baasje nog nooit heb gevraagd.

IMG_9534
Okay! Ik ben er klaar voor! Ik ga een smoothie maken!

IMG_9535
Ik kom per ongeluk tegen het aan-knopje voordat de deksel op de blender zit en de blender blendert de zwarte bessen richting het plafond. Ik zie dit als een teken van God.

IMG_9538
Okay, dit ziet er heel goed en gezond uit. Ik ben nu heel trots. Het was ook heel lekker. SCORE!

IMG_9539
‘Deze dag is de eerste van de rest van mijn leven… denken er velen bij het ontbijt’, zingt Youp van ’t Hek. Ik denk dat dus niet.

IMG_9543
Granen! Yoghurt! Banaan! OMG wat fucking gezond!!! Ik doe er, no shit, een half uur over om alles weg te krijgen. Dit is zo niet mij ding. Ik bedoel; er zit lijnzaad in!!! Ik ontbijt liever met een bak erwtensoep of een portie opgewarmde nasi. Of een kom saoto-soep. Of een bak noodles waar je water op moet gieten. Bord boerenkool! Zuurkool! Loempia! Of gewoon een boterham met kaas. Ik doe morgen wel weer een nieuwe muesli-poging, want die droom om muesli-meisje van de maand te worden blijft bestaan.

IMG_9551
We hebben een clubje opgericht voor hondjes met een lelijk gezicht, je hoort erbij! Je hoort erbij!!!

IMG_9558
Ik heb de hele dag een barstende hoofdpijn. En nog steeds pijn in m’n nek, ondanks de nieuwe hoofdkussens en de bijna 9 uur slaap.

IMG_9565
Voor een internetvriendin maak ik dit dekentje. Nou ja, eigenlijk voor haar pasgeboren zoontje natuurlijk. Ik ben zelf erg in m’n nopjes met het Gouden Boekjes-printje. Helemaal vrolijk.

IMG_9566
Ik bel met LELO in Zweden. Ik hakkel wat in het Engels, maar ik denk dat de boodschap wel overkomt. Ik haat bellen, maar ik ben groot fan van de producten van LELO.

IMG_9567
Omdat ik nu toch in de flow zit bel ik meteen maar met Duitsland. Mystim is een upcoming vibrator-merk en ze gaan me wat leuke producten sturen.

IMG_9569
Nina, ik en mijn hoofdpijn gaan op de bank.

IMG_9573
Ik heb al 6 paracetomolletjes geslikt, maar heb nog steeds hoofdpijn. Zou het de uitgestelde kater van zaterdag zijn? Of zou ik allergisch zijn voor lijnzaad?

IMG_9575
Gelukkig laat Nina zich graag als kussen misbruiken en haar ademhaling werkt enigszins kalmerend.

IMG_9580
De verkering komt thuis, dus we doen een rondje met het hondje.

IMG_9589
Alweer medailles!

IMG_9594
De verkering moest koken vandaag.

IMG_9591
De rest van de avond blijf ik op de bank. En nog maar 2 paracetamolletjes erbij.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Angelique schreef:

  Och meid, sterkte met de hoofdpijn. Ik hoop voor je dat het morgen over is. Kan je niet een ander soort pijnstiller proberen?

 2. MijnPlog schreef:

  Slaap je misschien te hoog waardoor je last krijgt van je nekwervels?
  Of een hormoonding?

  Lekkere smoothie.
  Misschien ga je wel een struikjesmeisje worden ;)

 3. Margreeth schreef:

  Hoe zit dat, dat jij je slaapkwaliteit meet? Ben erg benieuwd. Ik heb ook vaak hoofdpijn en toen ik je kussen aankoop zag, dacht ik nog, zonde! Bij mij hielp het niet. Ik geef mijn slaap ook vaak de schuld en ben daarom verrast door je meting. Kun je mij daar wat over vertellen? Bedankt, alvast!

 4. Karin schreef:

  Wat een cool stofje!

 5. Else schreef:

  Het is het hoofdpijnweer en ik wil me aansluiten bij Angelique – probeer eens andere pilletjes. En checken of je niet ’s nachts akelig op de tocht ligt met dit vochtige weer. Waarom zou je muesli meisje van de maand willen worden . . . identiteitscrisis ??? Nee toch ?

 6. Debbie schreef:

  Helemaal cool het stofje!! Past helemaal bij onze Vido! Hopelijk mag hij in de couveuse, dan kan hij daar de komende tijd de hipste zijn aldaar :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *