web analytics

2

VERWEND DOOR TANTE IEN

beginpaginatotaal

IMG_7816
Ik heb hier een T-shirt van de verkering aan. Dat je niet denkt dat ik in T-shirts van Kermit loop. De verkering loopt overigens ook niet in T-shirts van Kermit. Nou ja, niet buitenshuis dan. Het is 6:09, het is zaterdag en waarom ik er al weer uit ben; geen idee!

IMG_7823
Oh, jawel! Ik ga binnenkort een samenwerking aan met PABO (ja, die ene van de PABO-gids van vroeger, toen er nog geen internet was en je dus je seksspeeltjes door middel van een boekje en een antwoordformulier moest bestellen, die dus). Ik check hun site en maak een lijst van de dingen die me aanspreken.

IMG_7830
Daarna laat ik Nina uit in de regen. Die regen spreekt me helemaal niet aan.

IMG_7839
En daarna halen we dochter S. op! Ze kijkt hier wat moe en dat is ze ook, want ze heeft nogal hard Koningsdag gevierd en de dag daarvoor gelogeerd, dus ietsje te weinig slaap misschien.

IMG_7840
We gaan op bezoek bij… tante Ien! Die had gisteren speciaal voor ons tompoezen gehaald, maar omdat de verkering en ik in een ADHD-flow van Arnhem naar Nijmegen naar Tiel gingen in 2 uur lukte het niet om bij haar om bezoek te gaan. Nu dus wel! Lekkere tompoes hoor Ien!

IMG_7842
Tante Ien legt dochter S. de grondbeginselen van het spelletje Solitaire uit. Gaat ‘m niet worden dit potje hoor S., maar gewoon nog een keer proberen.

IMG_7845
Tante Ien houdt net als ik heel erg van koken en stopt een tas vol met allerlei kruiden, potjes, schaaltjes, ditjes en datjes! Dankjewel! Superlief!

IMG_7846
Kijk, dit is tante Ien! Lekker ding hè? Tante Ien is de zus van de moeder van J.!

IMG_7852
We zijn alweer thuis. Hier showt dochter S. even het vestje dat ik voor haar scoorde op Koningsdag. Ze is er heel blij mee. Ze moest me eigenlijk 50 cent betalen, maar ik nam genoegen met een kusje.

IMG_7854
Ooooh tante Ien!!!! We kregen dus ook nog 4 bakken soep mee! De ‘S’ staat voor snert en ‘BB’ staat voor bruine bonen-soep. HMMMM!!!!

IMG_7857
Oh, en we kregen ook nog een Senseo-apparaat!!! SCORE! Ik moest ‘m alleen nog even ontkalken, maar verder doet-ie het nog tiptop! Ik had uitgerekend hoeveel de verkering en ik betalen aan koffie voor in ons Dolce Gusto-apparaat en hoewel dat superlekkere koffie is, kunnen we van dat geld ook bijna op vakantie!!!! AAAAARGH! Voortaan dus Senseo in het apparaat dat we van tante Ien kregen. Lekker!

IMG_7863
Nina ligt ook weer lekker lepeltje-lepeltje met dochter S.!

IMG_7869
Dit is dan een ander standje. Nina is heel gelukkig en ronkt hier als een klein poesje tegen S. aan.

IMG_7871
Ik krijg ineens opruim-stuipen en vul 2 vuilniszakken vol met oude kleding. Ik ben het gewoon zat! Heel veel dingen pas ik niet meer of heb ik nooit gepast en sommige dingen zijn gewoon TE oud! Dit jurkje bijvoorbeeld. Ik kan mezelf erin uittekenen, het is m’n huisjurkje, maar het is een vormeloos en verwassen ding. Ik loop te dralen en te twijfelen, maar het moet gewoon weg! Ik maak een foto ter herinnering (al staat-ie op m’n netvlies) en doe ‘m in de vuilniszak. Slik!

IMG_7878
Tante Ien had gezegd dat er nog geen worst in de soep zat dus we hadden nog even een rookworst gehaald, maar uiteindelijk bleek er dus wél worst in de soep te zitten. Dubbele worst dus! SCORE!! Nina krijgt niks overigens. Mag wel even ruiken.

IMG_7884
Oooh tante Ien! We kregen ook nog allerlei plantjes van tante Ien! Paprikaplantjes, tomatenplantjes en nog wat andere plantjes, maar wat het nou precies voor plantjes waren, dat wist ze zelf ook niet meer precies.

IMG_7885
En we kregen ook nog deze kopjes die van de oma van J. zijn geweest! Dochter S. en ik nemen een kop erwtensoep en de verkering neemt bruine bonen-soep. HMMMMM!!! Voor erwtensoep kun je mij dus echt ’s nachts wakker maken!

output_bvNajP
Dochter S. en ik gaan even langs m’n ouders en nemen Nina mee. En… LOSSSSSS!

IMG_7905
Nina heeft een eigen kleed bij m’n ouders en gaat dichtbij m’n moeder liggen.

IMG_7910
Kijk eens hoe geweldig! M’n moeder heeft, net als beer Monks, het chemomutsje afgeworpen! Als baby had m’n moeder een dikke bos met blonde krullen en nu heeft ze weer krullen! Het voelt als een lammetje! Heel zacht! HAHA! Beer Monks ziet er onder z’n chemomutsje nog net zo uit als vroeger trouwens.

IMG_7917
Thuis hangen we op de bank en kijken, samen met Nina, stomme televisie.

IMG_7919
De verkering gaat al naar bed, want dochter S. en ik willen nog even TLC kijken.

IMG_7926
AAAAHHHH, toe???? Mag ik weer bij dochter S. in bed?? Natuurlijk mag dat Nien. Hondjes die ZO zielig kijken mogen een heleboel.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Die harige plantjes zijn tomaten, die gladde zijn paprika’s, als ze nog klein zijn zet je ze onder een plastic flesje zonder bodem en zonder dop in de tuin. Paprika’s zijn makkelijke plantjes, tomaten zijn zeurpieten, die er niet van houden als hun blad in de regen nat wordt, maar wel enorme zuiperds zijn. Mijn tomaten krijgen elk jaar een afdak, mijn paprika’s zijn echte die-hards, yeah.

  2. Rob schreef:

    Dit is voor het eerst dat ik, na jaren het blog volgen, een schrijffout ontdekt heb…: ‘Dat je niet denkt dat ik in T-shirts van Kermit loopt.’ Wat heerlijk muggenziften terwijl ik al jaren geniet van goed schrijverschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *