web analytics

5

PLOG DONDERDAG 10 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_1894
’s Ochtends meteen de kerstboom-lichtjes aan natuurlijk!

img_1895
En Nina meteen op de bank natuurlijk. Hele zware nacht geweest voor zo’n hond. Slapen, slapen, nog meer slapen, en daar moet je de rest van de dag van bijkomen.

img_1896
Ik stempel de letters op een batch Love Ritual Boxen.

img_1897
Oh! Wat! Een! Heerlijkheden! Morgen naar de LIDL! Hashtag #kanniewachten!

img_1899
Even een broodje met kipfilet en ei. Ook lekker, maar ik heb meer zin in het Delicieux-assortiment van de LIDL.

img_1900
Aan het werk en ondertussen ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ kijken. Niks aan.

img_1902
Blauw geverfd, nu blauw opspannen.

img_1907
Oh! Hoe! Ontzettend! Gaaf! Is! Deze! Kerstbal!!!! Lezeres Miriam stuurde ‘m op en ik vind ‘m helemaal te gek!!!!! Dankjewel!!!

img_1908
Koel! Ik zou er niet mee gaan lopen, want het is geen unicorn-shirt, maar verder; TOP.

img_1912
Ik haal de oppaspuber op uit school, want we moeten voor haar een lampje en een radiootje kopen voor op haar ‘nieuwe’ kamer. We komen langs deze etalage. LEUK! Word ik blij van.

img_1913
Waar ik ook heel blij van word; de foto-tentoonstelling of expositie Kopstukken van fotograaf Raphaël Drent!!! Want…

img_1914
Ik hang ertussen!!!! HOE ONTZETTEND GAAF IS DAT??? En hoe een ontzettende gave foto! Het is dus een tentoonstelling met foto’s van de bekendste Tielenaren! WOEHOE!!! Ik ben een bekende Tielse!!!! De tentoonstelling is tot 26 november op de Damstraat 14 in Tiel dus… Check www.fotodrent.nl voor meer informatie! Of www.facebook.com/arttiel.

img_1918
En nog veel leuker was het dat de fotograaf himself ook aanwezig was! Ik kon helaas niet bij de opening zelf zijn, maar dit is net zo leuk!

img_1920
En ik hang naast FLIPJE!!!

img_1922
Ja, nog 1 keertje dan! Want! Heel! Trots!!! MAAR DAN ECHT! En ja, dat mag allemaal in kapitalen! Blij! Hoofd!

img_1926
Goed. Dan even door naar de AH met de puber en JESUS CHRISTUS… ik kan me hier dus kapot aan ergeren! Wat bedoel je nou, Albert Heijn?? Met je weggooien is zonde? Als je het daadwerkelijk weg wil gooien, wat daadwerkelijk zonde is, dan kun je het net zo goed weggeven aan mensen die het nodig hebben, toch?? Of wil je mij een schuldgevoel aanpraten, dat als ik het niet koop, dat het dan weggegooid wordt?? Echt stom, dit.

img_1928
Maar deze wachtende hond is dan weer 100 punten! Blaf!

img_1929_1
Ik kreeg van Raphaël ook een gesigneerde print mee! Meteen aan m’n meisjesmuur ermee! WOEHOE!

img_1931
Eh…

img_1932
Eh… nou, nu weten jullie als ploglezers meteen hoe ik aan m’n veren kom! Niet allemaal hoor! Maar ik vind het zonde als ik weet dat iemand een eend of fazant ‘slacht’ en dat de veren dan worden weggegooid.

img_1936
Nina heeft een heel goed plekje gevonden.

img_1938
Oh! Hoe! Chill! Is! Dit! Nina houdt van de oppaspuber.

img_1939
En de oppaspuber en ik houden van slechte tv. Maar dit is toch wel slecht in het kwadraat hoor! ‘Lekker Slim’ heet het. Nou, not really dus.

img_1941
Ik heb een nieuwe jas gekocht voor een tientje. Of nieuw, nieuw? Tweedehands. Maar past perfect!

img_1946
Oh! Oh! Oh!

img_1950
Oh! Oh! Oh!

img_1951_1
Maar ik maak een ovenschotel met worstjes en aardappel en wortel en ui en venkel voor mij en de puber.

img_1960
De puber is naar bed, dus Nina is even verplaatst naar mij.

img_1965
En dan kijk ik nog even naar Expeditie Robinson en dan ga ik ook naar bed. Vroeg hoor, maar wel lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Maurice schreef:

  Wellicht viel het je niet op.. Maar Flipje knipoogt naar je! Hahahaha XX

 2. Esther schreef:

  Goed bezig!

 3. Else schreef:

  En hij steekt zijn duim omhoog ;-)

 4. menno schreef:

  En jij denkt dus echt dat er mensen zijn die Ice-Rooijbos Lime and Ginger (ik heb geen idee wat dat is, niet veel Albert hier in Trump Country) nodig hebben? Is dat een voedingsmiddel? Maar wel leuk dat de oppaspuber nu een echte space krijgt. Blijf die dus maar gelukkig maken (I grew up like that, part of the time, so I think I feel the love).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *