web analytics

5

KONINGSDAG, KING LOUIE & BLAUWE REGEN

beginpaginatotaal

IMG_7770
WTF! Geen selfie in de morgen??? Ik zit al in de auto. Ik was om 6:00 wakker, maar vond dat de verkering nog wel even uit mocht slapen, want het is weekend natuurlijk, maar dat gun ik ‘m maar een kwartiertje, want ik wil DINGEN DOEN! Ik wil LEUKE DINGEN DOEN!!! Kom, we gaan! Ik spring op het bed en uiteindelijk zitten we om 8:00 in de auto richting Arnhem! Daar is de dichtstbijzijnde vrijmarkt.

IMG_7772
Ik heb niks oranjes aan. Wel een vintage jurkje met een Russisch tafereeltje. Ook gezellig. In de auto bellen we naar tante Ien. Die woont in Arnhem en we willen eerst even koffie bij haar gaan doen, maar tante Ien ‘ligt nog in bed te roken’. HAHAHA! Wanneer we ’s middags weer thuis komen, zonder dus naar tante Ien te zijn geweest, blijkt ze ’s middags soep voor ons te hebben gemaakt en ook nog taart te hebben gekocht, want ze dacht dat we later zouden komen! Ooooh, erg! Morgen gaan we naar tante Ien!

IMG_7773
Uiteraard met matching bloemetjes.

IMG_7778
De verkering overkijkt de Arnhemse vrijmarkt. We kopen hier wat kledingstukken, maar het valt eigenlijk nogal tegen, de vrijmarkt in Arnhem. Dat krijg je als je Utrecht en Amsterdam gewend bent.

IMG_7782
Naar Nijmegen dan maar.

IMG_7783
Daar is een vrijmarkt met voornamelijk kleedjes met kinderen. Superleuk!

IMG_7784
Ook hier kopen we enkele kledingstukken, maar we hebben al snel alles weer gezien. De rest van de stad is dicht en er is nog nergens wat te doen. BUMMER! We rijden terug naar Tiel, maar daar is in de stad dus ECHT niets te doen. Geen vrijmarkt, niks oranje-gevoel. Maar misschien zijn wij gewoon te vroeg opgestaan?

IMG_7791_1
Dit is m’n boekenscore van de dag. Allemaal 1 euro per stuk.

IMG_7793_1
Deze kocht ik voor oppasmeisje M.

IMG_7794
Dit is mijn top-kledingstuk van de dag. Heel handig en lief vestje voor over m’n petticoatjurkjes met spaghettibandjes, zodat ik die ook in de winter kan dragen.

IMG_7795_1
Ooh ja, dit was ook grappig. Het merk King Louie is 1 van de weinige nieuwe merken die ik draag (naast m’n vintage jurkjes dus). Ik koop ze overigens nooit nieuw, maar altijd tweedehands, want een nieuw jurkje kost vaak tussen de 80 en 100 euro (het wel waard overigens). Op de vrijmarkt zag ik ergens een leuk, groen King Louie-jurkje hangen en vroeg de eigenaresse wat hij moest kosten. “Dertig euro”, zei de eigenaresse. HAHAHAHAHA! “Het is Koningsdag hoor”, zei ik. “Nou, als ik dat er niet voor krijg, dan neem ik ‘m weer mee”, zei ze. Waarschijnlijk heeft de eigenaresse haar jurkje weer meegenomen, maar even later kwam ik weer 2 King Louie-jurkjes tegen. Voor 1 EURO per stuk! Kijk, dat zijn Koningsdag-prijzen!

IMG_7796_1
Dit vestje van GSUS is ook AWESOME! Met glitter-appeltjes! WOW! Voor maar € 2,50.

IMG_7798_1
En dit Adidas-jasje met opstikte gouden letters en strepen kostte maar € 0,50. Is voor dochter S.!

IMG_7804
Thuis vliegt alles me aan en ga ik opruimen. Toch wel zeker een kwartier. Ik gooi al m’n kooktijdschriften weg en bewaar alleen wat goede recepten in de doosje. Doosje? Doosje? Zei je doosje???? Frank zit er na een minuut alweer in.

IMG_7805_1
Onze blauwe regen is zo mooi en wordt nog mooier! De verkering had ‘m begin dit jaar nogal rigoureus gesnoeid en ik had ‘m daar bijna voor vermoord, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. WOW!

IMG_7811_1
Bruce heeft sinds een paar weken ineens een kale plek op z’n rug. Verder geen wondjes, gewoon kaal. Ouderdom denk ik.

IMG_7812 kopie
De rest van de dag brengen we weer horizontaal op de bank door. We kijken Touch helemaal af, maar houden een onbevredigd gevoel over als we de laatste aflevering kijken.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. René schreef:

  Wat grappig, ik zat ff te zoeken naar de kapsalon van je schoonvader – zit hij gewoon in dezelfde wijk/plaats waar ik woon. Grappig :)

  • Luna schreef:

   Oh, dan heb je ‘m vast wel eens zien lopen! Die knappe man met dat goede haar ;-) (en in m’n plogs van de vakantie naar Duitsland staan foto’s van ‘m)…

 2. Kaatje schreef:

  Heel raar verhaal en ik kan er ook geen uitleg bijgeven waarom. Maar een vriendin van me zij ooit dat katten kale plekken kunnen krijgen als ze kikkers eten. Yak! En klinkt ook zo onzinnig. Maar goed, moest eraan denken toen ik de foto zag. ;)

 3. Kim schreef:

  Voor katten zijn kikkers heel slecht. Ze kunnen zelfs hun haar verliezen, krijgen kale plekken en worden mager. Zit waarschijnlijk toch een of ander gif in. Hou ’t in de gaten! Zo’n kaal plekje is niet altijd zomaar onschuldig.

 4. Patchwork schreef:

  Jullie staan echt krankjorum vroeg op! Kunnen beter naar de Koningsnacht gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *