web analytics

0

EEN EXTREEM LUIE DAG

beginpaginatotaal

IMG_7691
Een bewogen foto en al aangekleed ook! Pffff… ik zit nog steeds in een plogdip, blogdip, algehele dip… Ben lamlendig, lamballerig en gewoon een beetje zucht en steun… maar ja, het is 6:09! Rijs en schijn! Koffie met de verkering, nou doei, hou van je, tot vanmiddag, kusje!!!

IMG_7695
Deze dame wil ook van alles van me… eten, uit, aandacht!

IMG_7699
Eerst maar even oppasmeisje M. wakker maken… maar… waar is het meisje dan??? Die had zich verstopt achter de deur! HAHAHA! Oppasmeisje M. krijgt haar mok en een bordje mee naar school voor het Koningsontbijt en ik breng haar weg op de fiets. Op de terugweg meteen even boodschappen bij de Albert Heijn, maar dus overal geen foto’s van.

IMG_7705
Ik had gisteravond nog aspergesoep gemaakt van de restjes aspergeschillen, hmmmm… heerlijk met ei en ham!

IMG_7709
Visuele hoogtepuntje van de dag; de klaprozen komen uit! MOOI!!! <3

IMG_7723
Nina ligt in de zon.

IMG_7730
Ik ga er even bij liggen. Heel even maar hoor. Nee, maar dan ook echt heel even.

IMG_7732
Want… ik krijg voor het eerst van m’n leven een box speciaal voor bloggers! Want… ik sta dus blijkbaar op een internationale lijst als seksblogger (wat ik natuurlijk ook ben). Wat het is? Een seksspeeltje wat nog niet te koop is in de winkels. COOL! Ik ben een soortement van influential! HAHA!

IMG_7738
De verkering is inmiddels thuis. Normaal gesproken gaan we op de dag voor Koninginnedag (nu dus Koningsdag) altijd naar Utrecht naar de vrijmarkt, maar we zijn allebei te moe om van de bank te komen. Daarnaast; we hebben alles al wat we willen; een kind, een huis een auto en elkaar. En een lamballerige hond.

IMG_7746
Oh, ze kan ook actief doen en kusjes geven, maar dat is omdat we net Grieks hebben besteld en ik nog de geur van gyros aan m’n mond heb hangen. Ik was dus ook te lui om te koken.

IMG_7758
Daarna weer lepeltje-lepeltje-lepeltje. Zo zoet; Nia komt altijd heel dicht tegen ons aan liggen.

IMG_7759
Sid verpest ons uitzicht, maar dat hebben we toch niet echt in de gaten, want we vallen om en om steeds een paar minuten in slaap.

IMG_7763
We kijken deze dag minstens 10 afleveringen van Touch en gaan op tijd naar bed.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *