web analytics

1

PLOG WOENSDAG 5 APRIL 2017


In de ochtend maak ik even wat kadobonnen voor m’n vriendinnetje J. (die heeft dus een massagepratijk-studio-salon-dinges)!


Aaaaaaah! Ze liggen nu dus elke dag samen in de bench van Nina.


Ik maak een courgettesoepje voor het ontbijt. En de lunch.


M. heeft wat dingetjes gedingesd op m’n dromenvanger-website. Nu kan ik ook alle dromenvangers die ik in opdracht maakte ertussen zetten. Mooi! Actie! Gaan!


Ik blader wat in m’n oude plogs en kom deze foto tegen. Dit is de eerste dromenvanger die ik maakte. Een paar zomers geleden. Met dochter S. en de oppaspuber samen. Bizar hoe een idee kan groeien en uiteindelijk tot een webshop kan uitmonden!


Net als dit. Ook van m’n hobby m’n werk gemaakt. Ik schrijf een review van de Rilassamento die ik kreeg van Mark van Euphoria! Leuke review, al zeg ik het zelf. I’m on a rolllllll!


Ik begin met de migratie van m’n seksspeeltjes een verdieping naar beneden. Het is me nogal wat. Maar uiteindelijk komt er overzicht. Echt. Dat moet me toch een keertje gaan lukken? Ik ga ervoor. Dit weekend gaat m’n computer een verdieping naar beneden. Nieuw bureau kopen. Ik ga eens even een volwassen seksspeeltjes-tester worden! ECHT!


Aaaaah! M. bestelde een dromenvanger en ze stuurt even een foto dat ook haar kat Pixel erg heel blij mee is!


Kijk nou! Wat leuk! ’s Avonds ben ik druk aan het werk met dromenvangers, seksspeeltjes verhuizen en schrijven! Lekker aan het werk. Ik hou ervan. Ik ga pas laat naar bed en Nina komt heel dicht tegen me aan liggen. Neusje tegen neusje! ZO KNUS!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marianne schreef:

    Hahahaha ? de doos staat er nog steeds, ik kan het Pixel niet aandoen ‘m op te ruimen….
    En de dromenvanger staat zo mooi….. dankjewel ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *