web analytics

6

PLOG DINSDAG 4 APRIL 2017


Ik lag weer eens wakker en besloot er maar uit te gaan om te gaan rennen. Had ik iets te lang niet gedaan, dus ik rende het schema van een paar weken daarvoor.


Maar gaat allemaal nog dikke prima hoor!


Bruce is blij dat ik weer terug ben, hij dacht dat ik nooit meer thuis zou komen.


Maar ik ga na een koffie meteen weer de deur uit om deze enthousiaste hond uit te laten. Ik had een balletje meegenomen en Nina is wild op balletjes. Het woord ‘balletje’ wordt ook niet meer uitgesproken, want dan breekt ze de tent af van pure anticipatie! Het heet nu dus bee-aaa-elletje, maar waarschijnlijk heeft ze dat ook zo door. Want ze is niet zo dom als ze eruit ziet.


Wel kapot moe na al dat rennen. Ze maakt het zichzelf gemakkelijk de rest van de dag.


Poten omhoog. <3


Bruce en ik delen even een fotogeniek momentje.


Ik schrijf een review van deze Partner Plus… die kun je lezen: VIBRATOR REVIEW #334: PARTNER PLUS KOPPEL VIBRATOR. Maar dat hoeft natuurlijk niet als je er geen zin in hebt, want het is een flutspeeltje. Wel een zeer leuk en gezellig geschreven review. Dat dan weer wel.


Als ik beneden kom tref ik dit liefdeskoppeltje aan. HOE ZOET! Heel zoet.


Nou, het gaat niet van harte, de middagwandeling. Ze is nog steeds moe van de ochtendwandeling met dat balletje.


Nou, Nien, ik loop ook niet te klagen hoor! Ik heb er al bijna 10.000 stappen op zitten en ik moet zo nog naar het station lopen!


Op m’n slippertjes! Wat een heerlijk weer! Zon!


Ik stap in de trein richting Zutphen, richting de Love Bubbles en ondertussen lees ik dit boek. Ik weet nog niet of ik het wat vind.


Op Zutphen word ik opgehaald door vriendin M., met d’r cabrio.


Op het Love Bubble Land-Goed is T. al druk bezig met de bereiding van het diner voor vanavond! Want… we gaan ‘met z’n allen’ eten en dan presenteren M. en ik de nieuwe Love Ritual Boxen en rituelen (ja, die waar ik me de afgelopen weken helemaal rondom gek voor heb gewerkt) (ja, ook die Dream Cards) (aaaaaaaargh)!


Het wordt iets met kip en iets met vis in een tajine.


Ik ga even bij ‘mijn’ lammetje kijken! Hij leeft nog!


Ik aai ‘m even op z’n kont en dan loopt-ie weer weg met z’n moeder! Hij drinkt weer bij haar, hoera!!!!!


Bij de Love Bubble wordt alles met liefde bereid!


Zoals dus de paprikasoep.


En de tajine met vis.


En als toetje appelcake!

En daarna heb ik geen foto’s meer gemaakt, terwijl ik dat eigenlijk wel had moeten doen, want het was zo’n leuke avond! Alles was fijn en goed! De presentatie van de nieuwe Love Ritual Boxen was een succes en ik ben heel erg trots op mijn aandeel daarin. Als je dan dingen helemaal ‘echt’ en ‘af’ ziet, dan weet je waarvoor je het hebt gedaan. Zeker als je dan ook nog complimentjes krijgt van iedereen, want ja, halllllloooo, ik zit de hele dag in m’n eentje achter m’n computer te werken of in m’n atelier dromenvangers te knopen! En al is het mijn eigen keuze om op deze manier te werken, toch is het fijn om bij een team te horen en samen aan een ‘resultaat’ te werken.

De Luna-fluisteraar woont in de buurt van de Love Bubbles, dus hij haalt mij op! Superlief en superfijn. Samen laten we Nina ook nog maar een keertje uit ’s avonds en daarna meteen naar bed. Wat een HEERLIJKE dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Wat een ondankbaar schaapje. Boeken met daarop de sticker “Stouter dan 50 tinten grijs” zijn waarschijnlijk stom.

 2. Else schreef:

  Het boek kan het niet alleen af, der moet een stom stickertje op. Wat een mooie super foto met Bruce.

 3. Else schreef:

  Ik zie die foto op Instagram, misschien moet je even zoeken op ravelry “unicorn taxidermy” en dan je hakende vriendin smekend aankijken ;-)

 4. Marjan schreef:

  Na 50 tinten grijs bedacht half Nederland dat ze wel zo’n soort boek konden schrijven…. helaas… ik vond het bagger op die van Marique Maas (Esther Verhoef) na… (Muren van Glas 1-2-3) Deze zijn zelfs beter dan 50 tinten grijs… :-) kusje voor Nina

 5. Paul schreef:

  Wat fijn dat de Love Ritual Boxen zo’n succes waren. De foto’s ervan zagen er prachtig uit. Maar wat een werk, Chantall!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *