web analytics

0

3 ZAKKEN JURKJES, INDIAAS & PITCH PERFECT

middengelukt1

IMG_8052
Ja, Nina, wat een ellende hè? Zo wordt de bank achtergelaten ’s avonds.

IMG_8060
Eerst maar even een rondje samen, dan ruim ik daarna die tyfuszooi wel op.

IMG_8062
En daarna even een stukje schrijven op zaterdag, als blogger kun je in principe elke dag en elk uur wel iets te doen hebben.

IMG_8063
Deze weckpot staat al 1,5 te wecken met allerhande slechte sekstoys. Het was de bedoeling dat ze zouden gaan smelten om zo aan te tonen dat sekstoys vol chemicaliën zitten, maar mijn experiment is niet gelukt. Nou ik kon er toch een stukje over schrijven: HOE GAAT HET NU MET LUNA’S SEXTOY WECKPOT?

IMG_8065
J. maakt voor iedereen een tosti! Hmmmm…

IMG_8068
En mij vliegt alles weer eens aan! Alles! Alles! Alles!

IMG_8073
Uiteindelijk heb ik 3 vuilniszakken vol met kleding die ik niet meer pas of nooit meer ga dragen en ik ben eigenlijk van plan om alles weg te gooien in een vlaag van verstandsverbijstering, maar ik kan het niet. Ik vind het ergens ook weer zo zonde! Maar om alles per stuk op Marktplaats te zetten is ook weer zo’n gedoe! Uiteindelijk vind ik iemand die alle bloemetjesjurkjes en bloemetjesrokken over wil nemen voor een lief prijsje. Dat voelt toch wel fijn. De rest ga ik ook per 10 op de foto zetten en dan per doos verkopen. Lenteschoonmaak-kriebels. Zucht.

IMG_8075
Ik schrijf nog een review van de LELO Smart Wand Large (top ding).

IMG_8088
J. en dochter S. gaan even langs Beldert Beach om 4 jaarkaarten op te halen. Nu kan dochter S. in de zomer non-stop met haar vriendinnetjes zwemmen en volgens mij heb je na 3 keer zo’n jaarkaart er al uit, want het was ook nog eens 4 halen 3 betalen, dus eh! Hele goede actie!

IMG_8091
S. en ik gaan even naar de stad en langs een soortement van plantenmarktje, georganiseerd door wat eh, geitenwollensokkentypes (ik hou van iedereen!). Ik durfde daar geen foto’s te maken, maar het was heel bijzonder. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat je plantjes kocht. Je moest ze ruilen. Eh, okay, nou, ik heb ze geruild voor een paar euro’s en ik kreeg ook nog wat plantjes gratis. Komkommer-kruid, marjolein, kervel en nog maar een aardbeienplantje.

IMG_8108
Ik bouw een Indiase maaltijd.

IMG_8111
En twijfel of ik m’n trouwjurk ook maar moet weggooien nu die zo eenzaam in de kast hangt. Ik ben er niet aan gehecht en ik heb altijd m’n plog-foto’s nog.

IMG_8113
Ja, het is niet echt een score om trots op te zijn, maar ik deel ‘m toch maar even, want ik heb vandaag gewonnen van m’n echtgenoot met Weet Ik Veel! Hahaha!

IMG_8118
Daarna kijken we naar Pitch Perfect.

91bnYLCzZ6L._SL1500_
En dat was écht een leuke meisjesfilm.

Vorig jaar ging ik met J. naar De Tuinwereld!

Vorig jaar ging ik met J. naar De Tuinwereld!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *