web analytics

4

666, PRETTYBOX & DE TUINWERELD

beginpaginatotaal

IMG_8159
Het is 6:09 en dit is mijn prethoofd.

IMG_8167
Boys! Boys! Ik sta hier hoor! De poezenboys zijn alle drie zeer blij met de nieuwe stoeltjes onder de overkapping en vinden het nu geen enkel probleem om de hele nacht buiten te blijven. Al willen ze nu wel graag naar binnen, want HONGER!

IMG_8168
Ik laat Nina uit, maak m’n plog van gisteren, schrijf nog een stukje hier en daar en ga dan eindelijk m’n haren verven. In nummer 666! Het allerbeste haarverfnummer als je het mij vraagt… en van m’n schoonvader geleerd dat ik altijd nummers moet kiezen die met een 6 beginnen.

IMG_8173
Dit is de voorfoto, maar die is bewogen. Ik heb m’n Dexter-handschoentjes al aan, want zelf je haar verven is dan wel goedkoop, het is ook nogal een bloederige toestand als je met nummer 666 bezig bent.

IMG_8174
Dit is tijdens. Waarom hebben wij 8 tandenborstels, vraag ik me ineens af.

IMG_8178
Dit aluminiumhoedje beschermt me tegen vijandige telepathie, trekstralen en mindpoisoning van aliens! En dus tegen rode spetters en vlekken, die dus alsnog overal op zaten.

IMG_8184
Ik krijg van Nelleke een koe-kat doorgestuurd! HAHA!

IMG_8185
Deze dozen zitten allemaal vol met speeltjes en alles moet nog getest worden.

IMG_8186
Maar eerst ga ik met de verkering door de hele benedenverdieping. Stofzuigen. Dweilen. Dochter S. hebben we wakker gemaakt en voor haar zetten we de laatste aflevering van Game of Thrones op.

IMG_8189
Dan kunnen wij even de weekendboodschappen halen bij de LIDL.

IMG_8192
Daarna rijden we richting de Turkse supermarkt en komen dit gezellige uniseks-stel tegen. Ik heb dit fenomeen nooit begrepen.

IMG_8194
De Turkse supermarkt voldoet weer aan al m’n verwachtingen!

IMG_8196
Ik weet niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen, maar de verkering rijdt zomaar met me naar de Tuinwereld om nieuwe producten te halen voor m’n moestuin. Oh jawel, ik weet wel hoe ik het voor elkaar heb gekregen: “Als je mij niet even naar de Tuinwereld rijdt, dan ga ik op de fiets, geen enkel probleem hoor schatje, maar als ik dan met al die bakken en tassen en zakken wordt aangereden, dan weet je wel dat je je hele leven met een schuldgevoel rondloopt.” Kijk, en dit soort geestelijke zaadjes moet je ’s ochtends planten, dan sta je dezelfde middag nog samen in de Tuinwereld. HAHAHA!

IMG_8199
Je dacht toch niet dat ik aan 1 winkelmandje genoeg had hè?

IMG_8203
Deze tuinlamp is zo fout on so many levels! Nee, ik zou ‘m ook niet willen hebben.

IMG_8205
Hello Mr. T(eacup)!

IMG_8218
Hier missen heel veel foto’s, want ik maakte rucolapesto en met die rucolapesto maakte ik deze pasta voor de lunch. Ik maakte ook een haringsalade en die staat nu in de koelkast. Overal komen de recepten van. Oh, ik maakte ook nog een pastasalade met rucolapesto.

IMG_8219
Oh, kijk! Nieuwe zaadjes! We hebben nog veel meer gekocht bij de Tuinwereld!

IMG_8220
En ik kreeg ook nog leuke post! Ik heb mezelf een abonnement op de Prettybox cadeau gedaan, zodat ik elke maand een doosje met allerlei leuke beautyproducten krijg! Ik had een jaar geleden al een abonnement, ooit stopgezet, maar nu toch weer genomen, want ik vind het TE LEUK! Producten die ik niet leuk vind of niet gebruik geef ik zelf ook weer weg als cadeautjes en er zijn genoeg pubermeisjes in huis die ik blij kan maken met allerhande lippenstiftjes, glossjes, poedertjes, nagellakjes en geurtjes. In de doos van deze maand zit een heel pakket om kickass groene nagels te maken met glitters en glimmers. Ga ik morgen doen.

IMG_8232
Okay, dit product was ZO SLECHT dat ik het niet eens heb getest. Er zitten weekmakers in en die zijn onveilig voor je lichaam. Mijn devies; als iets stinkt, dan stop je het niet in je mond, dus waarom dan wel in andere lichaamsopeningen (ja, ik gebruik op www.climaximaal.nl een ander woord, maar laat ik het hier netjes houden). Seksspeeltjes met weekmakers stinken dus.

IMG_8239
Oh, m’n haar is overigens gelukt. Helemaal knalrood weer. Hier ga ik alweer naar bed. Er missen foto’s van de tv-programma’s die we nog keken. Dochter S. werd daarna weer keruig naar haar moeder gebracht door de verkering. Wij aten nasi met kip, gingen samen onder de douche en keken daarna naar De Wereld Draait Door, Andy & Melissa en Jolanthe. Morgen een leuke dag! Naar Amsterdam.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. MijnPlog schreef:

  Ahhhh Meneer T.
  Zo zag hij er ook uit toen hij nog baby was.

  Mooie haarkleur en ben benieuwd naar je groene nagels.

 2. Marjan schreef:

  Mooi rood is niet lelijk ten slotte….

  Die lamp! De gruwel! wat errug ….. o en weet je al waarom jullie 8 tandenborstels hebben…… (jij, de verkering, dochter,oppasmeisje, 3 poezenbeesten en Nina…. is toevallig ook 8 )

  Liefs!

 3. Veronique schreef:

  Heeee, een plog zonder Nina. Komt niet veel vaak voor (afgezien van jullie vak. natuurlijk) Vraag me ook af wie in vredesnaam die wanstaltige tuinlampen zou willen kopen…..Vandaag je (nou ja, die van jeanine) indiase rode linzensoep gemaakt….lekker!

  Gr. Veronique.

 4. Jan Folkersma schreef:

  Misschien zou een kattenluikje iets zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *