web analytics

8

GROENE NAGELS, A’DAM & BBQ

beginpaginatotaal

IMG_8245
Het is 9:00 en dit is mijn tandpasta-smile! Ik heb dus uitgeslapen. Althans, zoiets, ongeveer. Nina moest vannacht poepen, dus ik moest er om 3:00 uit en voordat je daarna weer in slaap komt ben je toch wel weer even verder. En dan toch zo’n smile! Hoe doe ik het!

IMG_8250
Ik zet m’n plog van gisteren online.

IMG_8252
En wanneer ik daarna de verkering wakker wil maken zie ik dat hij Nina in bed heeft! Ik mag dat nooit en om mij te pesten ligt hij nu samen met Nina naar National Geographic te kijken! Ik wil ook met Nina in bed!!!

IMG_8254
Okay, eerst even lepeltje-lepeltje met de verkering dan.

IMG_8258
Breakfast for champs!

IMG_8261
We kijken beneden verder naar National Geographic en er is iets met oorlog en bommen en oorlog en ik hou helemaal niet van dit soort programma’s, maar ik kijk toch.

IMG_8272
Nina legt haar kop op m’n been.

IMG_8273
Maar gaat daarna op deze manier voor ons staan. Dit is Nina’s kop als ze heel nodig moet poepen. Dus… we gaan nog maar een keertje uit!

IMG_8278
Daarna kleed ik me aan. Nou ja, ik was al aangekleed, maar ik ga van pyjama naar jurkje en kies een matching setje bloemen.

IMG_8280
En… een matching setje nagels!

IMG_8283
AWESOME! Disco-glitter-nagellak!

IMG_8292
We brengen Nina even naar m’n ouders.

IMG_8293
En gaan zelf op weg naar Amsterdam. De verkering denkt dat de wolken de laatste jaren mooier zijn geworden. Ik denk van niet. “Dan zie ik ze misschien beter”, zegt hij. Dat denk ik eerder.

IMG_8296
We gaan even naar het Waterlooplein. Ik kan Amsterdam soms erg missen, maar ik kan niet precies zeggen wat ik nu allemaal precies mis. Het zijn de kleine dingen. Zoals elke dag naar het Waterlooplein kunnen gaan om te zoeken tussen de vintage jurkjes. Maar ja, hoeveel vintage jurkjes heb je nodig? Misschien mis ik m’n toch enigszins onbezorgde leven? Misschien is het gewoon melancholie? Ik mis in ieder geval een normale markt! Zoals de Dappermarkt of de Albert Cuijp. Gelukkig is Amsterdam maar een uurtje van Tiel met de auto (en met de trein maar 1 uur en 1 kwartier). Ik koop 2 rokjes, 7 jurken en 1 jas voor allemaal maar 2 euro per stuk op het Waterlooplein. En die had ik niet nodig, maar daar werd ik wel blij van. SCORE!

IMG_8298
Vroeger kwam ik elke week in de winkel van A. Boeken! Ze hebben alles verbouwd en het is prachtig geworden.

IMG_8301
Vroeger kwam ik elke dag op de Nieuwmarkt om boodschappen te doen.

IMG_8304
Maar vroeger was ik niet zo blij als nu.

IMG_8313
We nemen een biertje en een taartje bij Tisfris, maar daar worden we eigenlijk niet zo blij van. Het witbier in Duitsland was 100 keer lekkerder en zo’n stukje taart voor 4 euro 50? Tsssssk…

IMG_8314
Ik word wel heel blij van m’n vintage-scores. Morgen foto’s van de jurkjes, want ze passen dus (bijna) allemaal!

IMG_8319
We gaan weer op pad! Richting Roswitha (lezers die zelf al langer bloggen zullen haar wel kennen van de organisatie van de Dutch Bloggies)!

IMG_8320
Het duurt even voor we ontdekken waar de BBQ is, want Roswitha woont dus op een boot in the middle of, eh, eh, het IJ???

IMG_8322
Met dit uitzicht! WOW!!!!!

IMG_8325
Haar vriend Jan heeft dus GEWELDIG, AMAZING LEKKER gekookt!!! Het is teveel om op te noemen en dit zijn alleen nog maar de salades, want er was ook heerlijk vlees, maar omdat ik zo aan het genieten was heb ik daar dus geen foto’s van.

IMG_8326
Van deze salades nog wel, maar die vielen in het niet (al waren die ook super) bij het vlees wat van de BBQ kwam en er was ook een tomatensalade met feta en een paprikasalade en ooooohhhhh… het was allemaal zo lekker!!!! HMMMMM!!!

IMG_8328
Ja, time flies when you’re having fun. En when you’re having fun, you forget to take plog pictures. Of zoiets. We halen Nina weer op bij m’n ouders en Nina heeft het super gehad. Ze is zelfs met ze mee naar het bos geweest!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Sanneke schreef:

  Wat een superblije foto met je groene bloem. En hela hola, had ik zomaar even een middernachtelijk tripje naar mijn geboortestad, want ik deed maar even of ik mee was. Leuk!

 2. MijnPlog schreef:

  Goeie nagels!
  En een perfect ontbijt.

  De zin, maar vroeger was ik niet zo blij als nu…Eentje om goed te onthouden.

 3. Kaatje schreef:

  Tja, voor een gebakje en een biertje koopt Luna 5 jurkjes! ( en verdorie drie x ‘kurkjes’ weggetikt vanwege autocorrect. En nu ik kurkjes wil typen vind ‘ie jurkjes wel oké!!!)

 4. Marjan schreef:

  Een Feestdag! ook voor Nina….

 5. Martine schreef:

  Dacht eerst dat er iemand jarig was… het waren Luna’s bloemen :-)
  Wordt ik blij van!

 6. Irene schreef:

  Ha top. Heb je Roswitha de groeten van mij gedaan? :)

 7. esther schreef:

  Ik herken het gevoel ‘Amsterdam missen en niet precies weten wat.’ Als ik er ben, vind ik nooit wat ik mis, en als ik het mis, weet ik niet precies wat (OK, snap ik dit zelf nog wel??)
  Fijne plaatjes ook.

 8. L.S. schreef:

  Okee, tis al een wat ouder logje, maar I LOVE LOVE LOVE je haarkleur op deze foto’s!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *