web analytics

2

KWIJL, CHINEES & WOL

middengelukt1

IMG_3539
Het is zaterdag en ik ben al vanaf 6:00 bezig met m’n dromenvangers en daar ga ik zo in op dat ik helemaal geen foto’s maak. ’s Middags neem ik even een pauze en het blijkt heerlijk weer te zijn buiten. Vriend R. is er met zoontje D. en doen een poging tot het vangen van een visje. Lukt ook nog!

IMG_3542
Ik ben eigenlijk best wel moe.

IMG_3543
En bedankt hè Nien, vieze kwijlebal.

IMG_3546
Bruce straalt nog maar wat linten in.

IMG_3551
En hier is het alweer avond. Mijn man heeft gekookt. Kan-ie goed hè? Vriendin J. is inmiddels ook aangeschoven.

IMG_3558
Nina krijgt een likje ijs.

IMG_3570
En ik krijg 2 bolletje mohair uit Frankrijk van vriendin J.! Wow! Superlief en prachtig voor aan de dromenvangers (ja, ik kan het over niks anders hebben dan over m’n dromenvangers) (ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed).

Vorig jaar at ik Goddelijke snijbonen...

Vorig jaar at ik Goddelijke snijbonen…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Margreeth Kelly schreef:

    Je bent ook mooi als je moe bent!

  2. patchwork schreef:

    O wauw, mohair uit Frankrijk, dat is tenminste andere koek dan die uit China enzo! In Frankrijk wordt de wol gewoon van de konijnen geborsteld, zonder ze vast te binden, niet vastgebonden uitgerukt. Is duurder, maar dat voelt wel beter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *