web analytics

1

ADHD-FLOW, MAANTJES & RISOTTO

middengelukt1

IMG_0741
Mijn man heeft vandaag voor de lunch gezorgd. Heb je dan niet ontbeten Luna? Jazeker wel!

IMG_0743
Maar ik ben de hele ochtend al vanaf een uurtje of 6:30 aan het werk! Het wordt allemaal ontzettend mooi en gaaf en ik ben heel trots en de opdrachtgever is ook heel blij. Dit is slechts 1 onderdeeltje, want worden het 7 x 7 pagina’s! WOW!

IMG_0744
Ik krijg post van m’n vrienden van de Kamer van Koophandel. Met goed nieuws.

IMG_0745
En ik krijg post voor m’n schoonvaders. Eén van die schoonvaders is jarig vandaag en we vieren het dit weekend. En dan kan je niet met lege handen aankomen natuurlijk!

IMG_0750
Ik krijg ook nog post voor mezelf! De maantjes om aan de dromenvangers te hangen zijn gearriveerd! HOERA! Nu kan ik ze eindelijk echt afmaken! Ik wil aan elke dromenvanger dus een maantje hangen, want ‘Luna’ en ‘maaneschijn’ en ik wil gewoon dat ze helemaal 100% perfect en zoals ik het wil de deur uit gaan.

IMG_0755
Ik heb denk ik 10 uur non-stop gewerkt en nog heb ik niet het gevoel dat ik een goede werkdag heb gedraaid. Dit is 1 van de nadelen van ADHD; nooit rust, het is nooit genoeg. Je kan altijd nog iets doen en er blijft altijd wel iets door je hoofd heen gaan wat je nog had kunnen doen of wat je nog moet gaan doen. Heeft Bruce totaal geen last van. Die vindt het wel genoeg voor vandaag en wil op de bank bovenop me liggen. Nou vooruit, ik doe met ‘m mee.

IMG_0764
Maar sorry Bruce, ik moet toch ook nog even risotto gaan maken. Blijven roeren, roeren, roeren. Binnenkort het recept van deze Goddelijke risotto, want hij is echt megasuperlekker en ook niet echt heel moeilijk. Op de foto is-ie nog niet klaar en moet ik nog een kwartier roeren, roeren, roeren.

IMG_0768
Niet zo zielig kijken Nina, want jij hebt net een stukje kippenvel gekregen.

IMG_0776
We kijken naar Utopia. Why tell me why!!!! Oppaspuber M. is er niet eens!

IMG_0780_1
De echtgenoot had ook voor een toetje gezorgd. Wat een prachtige kersen! Ze lijken we nep, zo mooi! De smaak is ook 100 punten! Geweldig om in de Betuwe te wonen waar de kersenkraampjes momenteel weer langs de weg staan! Hmmm!

Vorig jaar keken we voetbal!

Vorig jaar keken we voetbal!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Wat gaaf die maantjes…. zo wordt het een hele echte Luna! Super bedacht weer van je.

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *