web analytics

1

LUNA EN TOCH WEER EEN FRITUURHAPJE

beginpaginatotaal

IMG_1459
Jaja, een ochtendselfie! Ik lig nog in bed en het is al 11:00 geweest! Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar ik ben dan ook echt gesloopt. Alle stress van de afgelopen weken vallen nu toch wel van me af en ach, dan maar een paar weken moe! Het was het waard!

IMG_1460
Dit is 1 van mijn guilty pleasures; kookboeken lezen op het toilet. Je brengt wat weg en je kan ondertussen meteen weer bedenken wat je er de rest van de dag in gaat stoppen.

IMG_1466
Dit bijvoorbeeld. Hmmmmm…

IMG_1467
Dit kleedje heeft vriendin K. voor me gehaakt voor ons trouwen! Cute!

IMG_1469
En vriendin A. had zelf stroopwafels gebakken en hoewel ik dacht dat die nooit lekker konden zijn (waarom weet ik ook niet, maar het lijkt me een ingewikkeld iets) waren ze HEERLIJK! Ja, ze zijn al op. De hele pot.

IMG_1472
Hé! Pappa Piet komt voetbal kijken en heeft z’n speciale oranje shirt aangetrokken.

IMG_1473
“Goed opletten, ik leg ‘m op je neusje.”

IMG_1474
M’n moeder heeft Monks meegenomen. Die heeft ook een oranje strik, want Monks is gek op voetbal.

IMG_1475
Nina is gek op m’n vader.

IMG_1481
Dit is nog eens relaxt voetbal kijken. Allemaal de pootjes omhoog.

IMG_1485
Oh! FUCK! Ja, bij voetbal horen gefrituurde hapjes en mijn schoonvader is ook nog eens jarig vandaag, en bij een verjaardag horen ook gefrituurde hapjes, dus, geheel per ongeluk heb ik misschien toch nog wat gefrituurde kaasballetjes en garnaaltjes tot mij genomen. Morgen zet ik de frituurpan weer in de schuur, want dit kan zo niet langer. Straks groei ik echt dicht en dan gaat mijn man er met 2 meiden van 21 en maatje 38 vandoor en dat wordt het een flitsscheiding! Kan ik er niet bij hebben, haha!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Geheel per ongeluk toch? kan gebeuren :-)

    In een volgend leven koop je gewoon geen frituurpan meer :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *