web analytics

2

PLOG DINSDAG 3 JANUARI 2017


Hé Nientje! Blijf jij nog even liggen, dan ga ik eruit! Ik had de wekker om 6:00 gezet, maar aangezien ik pas om 3:00 sliep ben ik tot 8:00 blijven liggen.


Aankleden en aan het werk, samen met m’n grote, zwarte vriend.


De courgettesoep van gisteren is vandaag m’n ontbijt en m’n lunch!


In de ‘kerstvakantie’ maakte ik heel veel nieuwe dromenvangers, maar ik had er nog geen een online gezet. Ben ik de hele ochtend mee bezig!


Deze is echt heel leuk! Met een plastic mini-pinguïn in een flesje met glitters! Ik word er blij van.


Van Nina uitlaten en dan vooral van haar oren insmeren met zalf word ik ietsje minder blij, maar ja…


Het moet toch gebeuren en kijk haar nou eens lekker huppelen. Daar word ik dan weer wél blij van!


Sinds kort weet ik dat dit een ’tripod’ heet. Het wordt de hoogste tijd dat ik weer eens een vlog opneem!


Een vlog over een water-spuitende-vibrator! Hartstikke leuk en vooral OMG wat een stom apparaat! Check HIER m’n vlog (als je er zin in hebt natuurlijk) (maar ja, dan hoor je me ook eens tegen je praten, in plaats van al die geschreven lettertjes).


Dan nog even een opdracht afmaken.


Bruce verhuist met me mee.


Ik heb die POW-tatoeage dus vooral laten zetten omdat-ie het zo leuk doet op selfies! Dat is trouwens niet waar. Ik kwam er later achter. Maar hij doet het dus héél goed op m’n selfies!


KLAAR!


En dan heb ik wel een gin-tonic verdiend! Ik heb een nieuwjaarsborrel met m’n vriendinnetje M. en ons plan was om die in de SIXX-skybar te doen, maar die was dicht! DICHT! Waarom dan? Nou, omdat ze alleen geopend zijn van donderdag t/m zondag. STOM! Dan maar een drankje in de hotelbar van Van der Valk, ook lekker. Ik had eigenlijk wat meer foto’s willen maken van de setting, want JESUS, wat een goeie plek om vreemd te gaan of een pornofilm op te nemen. Niet dat ik het van plan was trouwens.


We doen ook een charcuterietje.


En een kaasplankje.


Ik ging een beetje op tilt, want overal stonden televisies aan. WHY??? Hele grote schermen waarop skiënde mensen te zien waren. WHY??? De televisies spiegelden in de ramen en het was heel irritant. Gelukkig was de chagrijnige barkeeper bereid om de tv uit te zetten, want het was toch niet druk.


En weer helemaal chill! Ik ben weer helemaal bijgepraat met M. en we hebben allebei grootste plannen! Ik heb écht zin in de toekomst! Zin in nu. Zin in morgen. Zin in! Kom maar op.


Okay, eerst nog maar een kaasplankje dan. Kan ons het schelen.


Als ik weer thuis ben laat ik m’n grote vriendin nog even snel uit en zalf ik haar oor nog een keertje. De leven.


Ja, en hierom houd ik van die hond.


Slome, lieve, dikke lobbes!


Wat een topdag vandaag! HEERLIJK! Voordat ik ga slapen check ik nog even wat sites, mailtjes, social media. En ik ga om 1:00 naar bed. Wekkertje om 6:00, want… morgenochtend weer rennen! Ja, echt! Benieuwd naar wat ik de afgelopen weken heb gecreëerd? Check dan www.maaneschijn.nl voor de allernieuwste dromenvangers!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Esther schreef:

    Tis inderdaad een leuke hond. Ik zoek wel eens foto’s van haar bij je op om te laten zien aan mensen, zo van: kijk, leuke hond. :-*

  2. Ingrid schreef:

    Nina…..de fotogeniekste hond. Nou ja één van de winnaars droevig kijken dan.
    Pow WOW ook jij doet het goed op je selfies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *