web analytics

3

PLOG MAANDAG 2 JANUARI 2017


Nou, dan gaat het gewone leven weer beginnen. Ik voel me een beetje ‘schoolziek’. Ik had heel veel zin om weer aan de start te gaan in dit nieuwe jaar, maar nu het dan eindelijk zover is, wil ik liever nog in bed blijven. Als M. en ik uit bed zijn kruipen Nina en Frank juist in bed. Ja, jullie weten ’t vrouwtje lekker te motiveren zo!


Ik ga meteen druk aan de slag met het afwerken van m’n TODO-lijstje. Elke dag een dromenvanger maken en weer beginnen met actief bloggen op Climaximaal.nl! Ik zit in een zwarte dromenvangerperiode! Experiment.


Tussendoor natuurlijk Nina uitlaten.


Wat moet, dat moet. En zo kom ik toch aan m’n beweging hè? Al beweeg ik van mezelf meer dan genoeg, want ik loop minstens 30 keer per dag 2 trappen op en af in huis.


Hij zou het liefst de hele dag op schoot blijven liggen, maar ja, dat gaat zo slecht als je een vrouwtje hebt dat dus 30 keer de trap op en af moet.


Nou, daar is-ie dan! Eindelijk weer een review op Climaximaal.nl! Van de Pezzie! Een niet-echt-bijster-interessante dildo die ik opgestuurd kreeg van Ero-discount.nl!


En aan het einde van de werkdag nog even snel naar de post voor het wegbrengen van wat dromenvanger-opdrachten en daarna Nina nog maar een rondje uit. We kregen dit visuele cadeautje er zomaar gratis bij!


Ja, ook als ik alleen eet moet ik van mezelf de tafel dekken. Inclusief kaarsjes (niet in beeld). Wel in beeld; de Flair. Want ja, voor me uit staren in m’n eentje tijdens het eten is ook weer zo wat. Maar hé, ik heb vooraf een courgettesoepje.


En als hoofdgerecht een vislasagne! Na het eten ga ik verder met het maken van wat dromenvangers (die ik nu dan echt heel snel online moet gaan zetten, want de shop raakt een beetje leeg). Ik ga om 0:00 naar bed, maar slaap pas om 3:00.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Terrence schreef:

    Het is een zwaar leven…;-) (Als je maar geniet!)

  2. Knaluitjepanty schreef:

    <3 Bruce!!! Die foto….. liefde!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *