web analytics

20

PLOG DINSDAG 13 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_8988
Jaaaaaa, Bruce, ik hou ook heel veel van jou!!!

img_8989
En ik hou ook heel veel van deze realistische dildo. Echt.

img_8990
En ik hou ook heel erg veel van palmkool! Ik kookte er dus onlangs voor het eerst mee en dit is het vormgegeven recept voor Lief Lekkerland.

img_8991
En mijn stukje over die realistische dildo staat ook online nu: DILDO REVIEW #306: REALISTISCHE DILDO, 22,5 CM

img_8992
En door met het maken van de boekjes met een ritueel voor in de Love Ritual Boxen.

img_8993
Dit wordt een hele mooie dromenvanger die ik helemaal laat matchen met de kleuren van de babykamer! Echt tof!

img_8995
Ik krijg leuke post! Een solid perfume van een bekend Lush-geurtje; Honey I Washed The Kids! Ruikt naar honing dus. Hmmmmm! Ondanks de bloody fucking hitte op zolder maak ik toch nog wat meer dromenvangers, want ik heb al een week niets ‘met m’n handen gemaakt’ voor m’n gevoel. Daar word ik echt superchagrijnig van. Ik moet creëren! Maken!

img_9003
Kijk eens wat een supergave wijnkurk-dinges ik van m’n vriendinnetje K. heb gekregen! Zelf gehaakt! Ik stuurde haar gisteren een berichtje dat ik zo graag wilde leren om van die cactusjes in een potje te haken en zij draait daar haar hakende vingers natuurlijk niet voor om. Gaan we binnenkort doen! Tot die tijd kan ik genieten van deze ‘kurk’!

img_9005
We doen eerst even een drankje bij De 3 Zussen in Tiel met uitzicht op de Waal.

img_9006
Zo lekker zitten hier!

img_9007
Maar ja, wij gaan door naar Tres Tapas en Winebar (zit in hetzelfde gebouw). Hier kun je ‘all you can eat’ tapas eten en dat hadden we nog nooit gedaan, dus… tijd voor een test van deze 2 kritische dames!

img_9008
Alles is volledig goedgekeurd! Wij kunnen zelf allebei goed koken en bij sommige restaurants hebben we al snel; dat kunnen we zelf beter, maar dit restaurant is goedgekeurd! Alles ziet er mooi uit en smaakt goed! Vooral de vitello tonato was favoriet bij mij. Oh, en die zure visjes! Ik kan elke dag wel een bak zure visjes eten!

img_9010
En die gefrituurde inktvisringen waren ook zalig!

img_9011
De helft van onze restaurant-rekening werd overigens mogelijk gemaakt door Travelbird, het reisbureau waarmee K. en ik een paar maanden terug naar Londen gingen! Bij onze boeking hoorde ook een bezoekje aan Jamie Oliver en dat viel zo ontzettend tegen dat K. een klacht heeft gestuurd. Toen kregen we € 50,- teruggestort! Het bedrag dat onze 4 glaasjes wijn daar hadden gekost! VIER glaasjes wijn van 10 pond per stuk! Aaaaaargh! Dus… echt een superstrakke actie van Travelbird! En terecht, want het eten bij Tres Tapas en Winebar was 100 keer lekkerder dan bij Jamie Oliver himself! En de wijntjes waren ook beter. En goedkoper! Het enige dat net zo goed was daar als hier was m’n gezelschap! Topdag!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Joop schreef:

  Ik lees verontrustende berichten op Instagram. Wat is er aan de hand Chantall? Hoe gaat het met je?

 2. Joop schreef:

  Oh jee, op Twitter lees ik dat jullie gaan scheiden…
  Vreselijk nieuws. Ik denk aan je.

 3. BiteMe schreef:

  Ik wilde net gaan vragen of je het gewoon druk hebt of dat er iets aan de hand is omdat het hier zo stil bleef. Wat een verdrietig klote nieuws. Ik weet ook niet zo goed wat ik moet zeggen. Heel veel sterkte en lief zijn voor jezelf. Ik ken je wel niet maar als je ooit in Rotterdam bent, de koffie staat klaar! Dikke knuffel voor jou.

 4. Ingrid schreef:

  Wauw……wat een nare toestand. Vandaar het ontbreken van nieuwe plogs. Je hebt wel wat anders aan je hoofd. Sterkte met alles.

 5. Margreeth Kelly schreef:

  Yo. Daarom ineens geen plogs meer. Zo niet verwacht, dit. ?
  Heel veel sterkte, ook voor puberdochter en oppasdochter ?

 6. Cora schreef:

  Ach, wat een onverwachte narigheid. (Wat kut ! is de wat minder diplomatieke versie) Sterkte van een “langlezer” Ook voor je lieve paps en mams.

 7. nono schreef:

  Ach Luna, ik lees je al zolang. Wat ellendig allemaal. Sterkte, liefde en wijsheid toegewenst.

 8. Car schreef:

  Wat dramatisch. Zo te lezen gaat het ontzettend snel ineens en is er geen weg meer terug. Ik had gehoopt voor je dat de liefde er nog was, dat er toch nog een ‘samen’ was. Dat áls scheiden al moest, het na een periode zou zijn van samen werken aan je relatie ipv deze bom. Zó klote, eerst nog appelpoppen, nu ‘alleen’. En wat moet puberdochter nou zonder je? Dikke shit. Voel je gekoesterd. Sterkte!

 9. Annelies schreef:

  Jeetje Chantall ik lees je iedere dag en dacht je hebt het vast druk omdat je niet meer plogde. Nu lees ik dat je in een flitsscheiding zit. Het gaat mij geen ene fluit aan je kent me niet maar vraag me gewoon af hoe zon goed lijkend huwelijk zo snel en definitief naar de kl.. is. Een andere mevrouw? Nogmaals dat gaat me geen fluit aan just wondering. Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd ik vind je een topwijf X

 10. Irm schreef:

  Veel sterkte! Of het nu een andere mevrouw of wellicht een andere mijnheer is, of iets heel anders (wat weten wij tenslotte), het is en blijft een klote-situatie. Een situatie waar alles op z’n kop staat, niets meer is zoals het ooit was en de toekomst onzeker. Maar ik weet zeker dat je sterker uit de strijd komt. Zo gaat dat, echt! Geloof in jezelf en in het goede, het waarachtige. Dat is wat telt. Dikke X van een jarenlange lezer en volger.

 11. Adinda schreef:

  Jeetje Luna, ik begrijp dat jullie aan het scheiden zijn.. wat ontzettend naar. Veel sterkte en een dikke virtuele knuffel van een jarenlange lurker.

 12. Room schreef:

  Wow….ook ik kwam even kijken omdat ik je plogs miste……heel veel sterkte in deze tijd voor jou en de jouwen

 13. jan schreef:

  Het blijft mij toch ook dagelijks bezighouden. Toch elke dag ff kijken of er een nieuwe plof is. Lees je al sinds het allereerste begin, heb dus ook P. helemaal meegemaakt….maar deze zag ik niet aankomen :( sterkte!

 14. jrk schreef:

  Het blijft mij toch ook dagelijks bezighouden. Toch elke dag ff kijken of er een nieuwe plof is. Lees je al sinds het allereerste begin, heb dus ook P. helemaal meegemaakt….maar deze zag ik niet aankomen :( sterkte!

 15. Tosha Achterberg schreef:

  Hele dikke knuffel en nog meer sterkte <3

 16. Esther schreef:

  Ik lees hier regelmatig even mee, ben niet zo’n reageerder, sorry… en ik schrik van wat ik nu allemaal lees, dit had ik niet zien aankomen, jullie leken me altijd zo’n gelukkig stel! Wat heftig voor je! Ik wens je veel sterkte toe en een dikke knuffel!

 17. Joop schreef:

  Ik lees op Twitter dat je nu al bent ‘ontvriend’ door je ex-schoonvader. Fuck’em!
  Wij laten je niet in de steek lieverd.

 18. esther schreef:

  Echt ongelooflijk verschrikkelijk allemaal. Het lijkt me nauwelijks te bevatten. Kudo’s voor je veerkracht en optimisme, je bent elke centimeter die je groot bent een topvrouw en alle liefde van de wereld waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *