web analytics

3

PLOG MAANDAG 12 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_8964
Nou, het is weer maandag. Eerst maar eens even bijploggen en wat eten. Bruce is nog steeds boos omdat ik ‘m dit weekend heb opgezadeld met een andere hond en gaat in z’n eentje ergens liggen waar ik ‘m niet kan vinden. Ik ben de hele dag aan het roepen en zoeken geweest, maar uiteindelijk lag hij op onze slaapkamer, achter een gordijn in de volle zon. Had-ie zin in. Ik ontbijt met een boterham met mozzarella, tomaat en basilicum.

img_8966
En de rest van de dag is dit het gevoel. Had ik al voorspeld, want zo’n Appelpop-weekend… ik word er te oud voor hoor. Of ja, dan moet je maar gewoon niet drinken, dan valt het allemaal wel mee. Ik ga het onthouden voor de volgende keer.

img_8967
Ik pak de bestellingen in van het afgelopen weekend. Dat is dan wel weer fijn van zo’n webshop, de bestellingen lopen gewoon door.

img_8968_1
Dan naar buiten om weer een batch met Love Ritual Boxen te schilderen.

img_8969
Het is warm, maar daardoor drogen de boxen wel een stuk sneller, dus dat is fijn.

img_8970
Even nog maar zo’n boterham met mozzarella, tomaat en basilicum tussendoor.

img_8971
Hé, leef jij ook nog? Ja, een beetje. Ook een zwaar weekend achter de rug.

img_8975
Aaaaaaaaaah! Kom ik ineens dit tegen! Van dochter S.! Dat is lief! Maakt het feit dat ik me lichamelijk zo slecht voel meteen weer goed.

img_8977
Hier voel ik me ook meteen beter van; pasta met spinazie! Hmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Joop schreef:

    Fijn dat je zo’n lieve dochter hebt.

  2. Linda schreef:

    En dat recept gaat meteen op culunair? ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *