web analytics

1

PLOG ZONDAG 11 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_8935
Ik ben er om 8:00 alweer uit en ik voel me eigenlijk prima. Dit kan niet helemaal de bedoeling zijn, want het was nogal slopend de afgelopen dagen. Ik maak gebruik van de energie die ik nu heb en maak een grote pan pompoensoep.

img_8936
En wat moet jij dan? Die kop! Oh! Oh! Oh!

img_8938
Ik voorzie iedereen van een tosti en een kop soep.

img_8941
Scooby is in de bench van Nina gekropen. Hij wil naar huis!

img_8946
Mooi, want ik heb de afgelopen dagen deze vriend dus niet gezien. Die was boos. Boos dat er ineens zoveel mensen in huis waren en dat ik geen tijd voor ‘m had en dat er ineens een klein hondje door het huis huppelde. Als iedereen weer richting huis is springt Bruce meteen op schoot. Logisch.

img_8952
Deze dame is ook kapotmoe.

img_8958
En ik ook. De rest van de dag breng ik op de bank door. Ik word hier te oud voor, maar het is toch altijd wel weer heel erg gezellig!

img_8962
En als ik naar bed ga kom ik ineens dit cadeautje van mezelf voor mezelf tegen op het plafond. Was ik ook vergeten dat ik die had gekocht, dus eigenlijk heb ik er nu nog een keer plezier van! Pikachu! Eindelijk gevonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Pika Pika Pikachu hahahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *