web analytics

6

LUNA EN EEN ZEER DIVERSE DONDERDAG

beginpaginatotaal

IMG_6578
Begin de dag met… een soortement van aankleedbeest, of eerder selfie-beest… gestuurd door Maurice, mijn trouwste blog- en ploglezer (al meer dan 13 jaar)!

IMG_6579
Ik maak oppasmeisje M. wakker en bak een tosti voor ons.

IMG_6580
Lekker, maar de echtgenoot is 100 keer beter in het bakken van koekenpan-tosti’s…

IMG_6584
Even checken welke acts er eigenlijk komen op Appelpop dit weekend en dan op de fiets om M. weer naar school te brengen. Nou, doei! Tot vanmiddag!

IMG_6586
Ik ga met Nina op pad. Even een bak soep brengen bij m’n ouders. En een bak pastasaus.

IMG_6588
Eerst een matching bloem kiezen.

IMG_6592
Check.

IMG_6594
Door het park, waar het dus echt heel herfstig wordt.

IMG_6596
Die kop van Nina; priceless… Hier heeft m’n vader haar net op haar kleedje gezet en gezegd dat ze moet blijven zitten.

output_bVuyrW
Hij ging namelijk even een paar koekies halen om aan m’n moeder te geven. Dit keer dus geen koekie van Piet, maar een koekie van Riet.

IMG_6607
Op de terugweg kom ik een in stukken gezaagde boom tegen. Ik vind deze stammetjes zoooo gaaf, maar ja, wat moet ik ermee? Ik zou ze graag gewoon in huis neerzetten om naar te kijken, maar dat slaat eigenlijk helemaal nergens op.

IMG_6611
Tijd om de badkamer schoon te maken. Het lijkt nu net of ik dit soort kutklusjes met een glimlach doe, maar dat is dus niet zo.

IMG_6617
Terwijl de badkamer staat in te weken schrijf ik nog een stukje en luister ik op de achtergrond naar nog een aflevering van Dr. Phil.

IMG_6618
Soep erbij.

IMG_6620
Bruce erbij.

IMG_6624
Ik maak nog een PloesiePoesie die uiteindelijk naar Amerika gaat.

IMG_6625
En… dan sta ik ineens oog in oog met een trein die de naam Flipje draagt! Ik heb oppasmeisje M. opgehaald uit school en we gaan samen met de trein naar Nijmegen!

IMG_6626
Ondertussen even de krant lezen.

IMG_6627
Waar niks leuks in stond, behalve deze foto.

IMG_6633
M. is jarig geweest (13!!!!) (wat gaat de tijd snel) en mag wat leuke dingen uitzoeken. Uiteindelijk ziet ze bij de Primark niets wat ze écht leuk vindt (ongelooflijk, maar waar).

IMG_6634
Al neem ik wel een stapel slaapshirtjes voor haar en voor dochter S. mee (ja, want hallo, voor 1 euro kon ik die niet laten liggen).

IMG_6635
M. mocht kiezen wat we aten.

IMG_6638
En dronken.

IMG_6645
En uiteindelijk is ze geslaagd bij de H&M en de Coolcat. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar dat ze met bovenstaand shirt ging lopen (er staat ‘parttime unicorn’). Ze kreeg een shirtje met een Superman-logo en een vestje met ruitjes. BOEHOEHOEHOE, de tijd van roze en glittertjes en poesjes en konijntjes is voorbij!

IMG_6644
Ik moest ontzettend nodig naar de WC en ach, toen konden we ook heus nog wel even een terrasje meepikken, want het was superlekker weer. In de WC scheen een heel naar blauw licht en ik was omringd door spiegels. Beetje freaky, freaky!

IMG_6649
Op de terugweg zat helemaal niks ons mee qua NS en uiteindelijk moesten we overstappen op station Elst en daar moesten we 58 minuten wachten. ACHTENVIJFTIG!!! Belachelijk! Op deze manier zou M. pas om 21:00 in bed liggen en dat is veel te laat voor haar!

IMG_6656
En van dit uitzicht werden we ook niet vrolijk.

IMG_6657
AAARGH!!!! Saai!

IMG_6661
En om de 5 minuten reed er een trein langs, maar dan ZO SNEL en ZO HARD en daar krijg ik dan helemaal de kriebels van. Het ‘gemak’ waarmee je (of een ander) onder een trein kan springen… ik vind dat eng. Gelukkig kwam daar mijn eigenste man to the rescue! Hij heeft ons opgehaald met de auto, zodat we uiteindelijk binnen een half uurtje thuis waren én nog tijd hadden om een kwartiertje Utopia te kijken met een kopje thee! Heel fijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. ria schreef:

  Weer een bewogen dag geweest !!!!

 2. Marjan schreef:

  JIj hebt evengoed best drukke dagen en er gebeurt ook nog van alles….

 3. Martine schreef:

  I <3 plakjes hout!
  En weet je waar dat blauwe licht voor is? Dan kunnen junks hun aders niet vinden, Mij ooit, heeeeeeel lang geleden vertelt door iemand die toiletjuffrouw op Hoog Catharijne was.

 4. Ellen schreef:

  Super J , kleding is echt leuk stoer dat blouse

 5. patchwork schreef:

  Leuk, zo´n trein met allemaal kloons van jezelf! :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *