web analytics

6

PLOG 22 MEI T/M 28 MEI 2017


Het is maandag, 22 mei en dit wordt een weekplog in plaats van een dagplog! Ik heb een soortement van staycation gehad met de Luna-fluisteraar en heerlijk genoten van hem en het zalige zonnige weer! Maar… ook hard gewerkt en hard geknuffeld met de katers en Nina. En uiteraard Nina 3 keer per dag uitgelaten. Op deze foto gaat ze voor de eerste keer in het maandagochtend-zonnetje!


Ik liet Nina uit in het vest van M., die dus echt 2 keer zo groot is als ik.


Aan het werk! Ansichtkaart ontwerpen!


Nieuwe verslaving, of eigenlijk een oude verslaving die nieuw leven in is geblazen; tijgerbol met kaas.


Ik maak even wat productfoto’s van wat ‘BDSM-speeltjes’… om het toch nog enigszins gezellig te houden gaan ze op de foto met Monchhichi’s. M’n review van dit speeltje staat inmiddels online: DILDO REVIEW #345: BÜCK DICH (DILDO MET PADDLE)! Nogmaals; mijn reviews zijn ook een soort blogs, dus niet alleen maar wat gelul over specificaties, neen, gewoon een gezellig verhaal. En open. En eerlijk.


Ik maak ook alvast deze foto en een opzet voor de review van deze ball gag.


Dan mag ik even buiten gaan liggen tegen deze lekkere hondenkont! Want het is lekker weer!


Maar ja, ze moet toch een keertje uit. Dat gaat maar door. Eten, drinken, poepen. Net een mens.


Nee. Nee. Nee. Nee. Nee.


Nina is ook aangeslagen door het nieuws van Manchester, maar ze is net een mens en moet gewoon eten en drinken deze ochtend. Ze gaat er even mooi voor zitten in de hoop dat ik de hint snap. Ik snap de hint.


Daarna gaan we wandelen en vind ik EINDELIJK een eksterveer! Ik ben daar al weken naar op zoek, omdat er nogal veel eksters in de buurt zitten. Mocht je een eksterveer tegenkomen (het is nu rui-tijd) dan zou je mij heel blij maken door ‘m op te sturen! Ook andere kekke vogelveren zijn welkom trouwens! Als je je adres op de envelop zet, dan krijg je van mij ook iets liefs terug! Mijn adres: Chantall van den Heuvel, De Hulk 20, 4002 GB in Tiel!


Ik ontwerp een poster! Leuk hè? En ik stuur ‘m naar de drukker en hij is al binnen een dag gedrukt en klaar (weet ik nu)! Hoe gaaf!


Nina neemt vandaag de honneurs waar voor kantoorkater Bruce en fungeert als kantoorhond.


Heel klein beetje afgeleid vandaag maar… door dit telefoonhoesje. Besteld natuurlijk. Want bijna gratis bij de AliExpress.


’s Middags word ik wreed uit m’n schrijfflow gerukt door vriend J. die even een wijntje komt drinken. Gezellig!!! Maar nee, ik rook nog steeds niet! Al bijna 8 maanden gestopt!


Het is heerlijk lounge-weer, aldus de katers.


Vindt Sid ook! Die ook heus wel een keer op de foto wil.


Het is woensdag en hier ligt Nina heel zielig te liggen op de bank. Ze mist de Luna-fluisteraar.


Misschien als je buiten gaat liggen, dan komt-ie sneller?!


Ik schilder wat Love Ritual Boxen!


Ze worden ook allemaal keurig gestempeld.


Nina gaat nu maar op de loungebank wachten op M., misschien dat dat helpt? Is-ie er al???


Nee, hij is er nog niet.


Maar de Love Ritual Boxen zijn wél af!


En inmiddels is M. gearriveerd en komt ook m’n vriendinnetje J. even langs met haar 2 zoons (1 groot en 1 klein)! Het gaat allemaal langs me heen, want ik heb een baby op schoot! Hallo baby! Baby hallo!


Van vriendinnetje J. krijg ik eenhoorn-lampjes!!!! Om m’n My Little Pony-collectie te belichten! WOW!


Kijk eens hoe blij Nina is dat M. gearriveerd is voor onze staycation?! Ze komt ‘m een veel te grote stok brengen. Of-ie die even kan gooien? Keer of 100 achter elkaar?


Het is donderdag! En… het plan is om vandaag de hele ochtend en middag in de tuin te werken. Doen we ook. Onkruid wieden (heel veel) en onkruid tussen de tegels vandaan (ook heel veel).


De lunch bestaat uit gegrilde kippetjes gemarineerd in een kokos-curry! Lekker!


Ik wilde dus eigenlijk heel graag ronde tegels, maar die hadden ze niet bij het tuincentrum. HUIL!


Wel een paar plantjes gekocht. Dat dan weer wel.


Poezenliefde op de loungebank.


Ja, Nien, nou weet ik het wel hoor, dat je hem leuker vindt dan mij.


Na een dag heel hard werken in de tuin mag ik met m’n pootjes omhoog in de zon met een wijntje! HEERLIJK!


‘Wat zij in d’r kop heeft, heeft ze niet in de kont’, aldus mijn vader, maar ik wil dus echt heel graag ronde tegels voor in de tuin en geen vierkante of rechthoekige, want Feng Shui, aaaaargh, en als ze die niet bij het tuincentrum hebben en ook niet bij de Gamma (zijn we ook nog geweest) en als ze bij online tegel-boeren bijna 20 euro per stuk kosten, dan moet ik bijna huilen. Maar! HOERA voor Marktplaats.nl! En hoera voor de Luna-fluisteraar die ze met me heeft opgehaald een dorp verderop! Gratis af te halen! Maar… bijna niet te tillen! HOERA!


Een wagentje volgeladen met 8 ronde tegels!


Ik word heel blij van m’n huis. Bloemen, blij, roze, een doos met 12 zakken koffie van m’n ouders gekregen, plantjes, My Little Pony’s, kookboeken!


Okay mensen, dit is een ietwat morbide foto, maar in dat zakje zit een dood musje. Die vond ik tijdens het uitlaten van Nina. Maar…


Hij is niet voor niets gestorven, want ik pluk z’n veertjes en die gaan in kleine glazen flesjes. En… mussenveren staan voor ‘vertrouwen en het toelaten van nieuwe liefde’! Oh, ik pluk de veertjes en doe ze daarna in een zakje in de diepvries. Om de bacteriën te doden.


En daarna was ik keurig m’n handen, zodat ik deze lekkere hapje voor mij en M. in elkaar kan draaien. En dan; echt relaxen in de tuin met een boekje!


Nina is gek op relaxen. Kan ze zowel buiten als binnen.


En dan is het alweer vrijdag… tijd voor de LIDL en een croissantje voor Nina. Ze heeft haar eigen croissantje al gekregen, maar ziet die van m’n moeder ook wel zitten. Krijgt ze voor de helft. Schooiert.


De rest van de dag zijn we wederom bezig in de tuin. Samen met de buren. Alles wordt keurig schoongespoten en zomerklaar gemaakt! Heel erg fijn! Echt heel erg fijn.


Ik hou me bezig met meisjesdingen en was de kussenhoezen van de loungebank.


Ik doe trouwens ook ontzettend veel mannendingen, want ik sjouw met die ronde stenen en bouw een trap-achtig ding in de tuin en poot er plantjes omheen, zodat ik alles gemakkelijk water kan geven en er wat leuke bakken omheen kan zetten. Overal spierpijn, want ik ga dus echt niet luisteren als iemand zegt ‘laat mij die dingen nou tillen’. Maar; TUIN IS KLAAR! SCORE!!!!!


Ik heb de afgelopen dagen ook nog wat dromenvangers gemaakt natuurlijk! En ingepakt en naar de post gebracht. Leuk hoor, zo’n staycation, maar werk gaat gewoon door.


M’n ouders komen haringen brengen.


In ruil krijgen zij een lekkere plank met snacks!


Ze kijken hier heel moeilijk, want ze weten niet wat ze moeten kiezen, want alles is lekker!


Na het eten laten M. en ik Nina nog maar een keertje uit. Ze heeft last van de warmte, dus maar een kort stukje.


Zaterdag! Vroeg opstaan en naar de markt! Bloemen kopen voor mezelf en voor m’n moeder! Mooi hè?

#bloemenmeisje #markt

Een bericht dat is gedeeld door @loewedown op


De rest van de dag ga ik in de tuin om te schrijven!


M’n ouders komen nog even tussendoor langs om 2 van deze mooie hangbakken te brengen! Nog meer kleur in de tuin! Ik hou ervan!


Zon! Bloemen!


Hier word ik blij van! Maar dan echt hoor!


Wegens een niet geheel handige planning van mijn kant eten we ’s middags warm. In de zon. Thais. Wat maakt het uit. Het is lekker en het is gezond.


Na het schrijven span ik nog wat dromenvangertjes op voor m’n #devrouwvannummer100 project.


Bruce, wat ben je toch KNAP! En wat kun je toch goed genieten van de zon!


Ik lijk hier wel iemand anders. Ik word bruin. Ik krijg rimpels. Ik draag geen make-up. En geen bril. Ik ben moe. Maar wat een genot dat de tuin netjes is! Laat die zomer dan nu echt maar komen!


Ik krijg post van Janeway! WOW!!!! Een hele lieve kaart met een rolletje ‘eenhoorn-plakband’! SUPERLIEF!


Ook superlief; mijn overbuurvrouw heeft deze sticker voor me geregeld.


Ik plaats m’n review online: SEKSTOY REVIEW #346: BALL GAG MET SILICONEN BAL!


Ik leer ‘nee’ zeggen! NEE! NEE! NEE! Met glimlach hè!


Zondagochtend-ontbijtje in de zon!


En hier is het alweer zondagmiddag! We gaan bij de vader van M. op bezoek!


Maar we doen even een tussenstop bij De Cantharel voor een lunch! Hmmmmm!!!


En weer terug thuis! Wat een heerlijke dagen heb ik, hebben wij gehad! En… aan het einde van de dag moet je de tuin sproeien als je plantjes hebt! M. heeft zo’n sproeikop gekocht, zodat het wat leuker voor me is om de tuin bij te houden. Hij kent me inmiddels. Want gewoon plantjes water geven is stom, maar met zo’n sproeikop kun je voor God spelen door het te laten regenen door de hele tuin!!!!!

Nina, het bloeddorstige monster…

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op

En Nina heeft er ook heel veel plezier van! Hap! Hap! Hap! Even afkoelen! Morgen gewoon weer een dagplog, want ik ga op pad met de Love Bubbles! Een bedrijfsuitje! Dat ik dat in mijn ZZP-bestaan nog eens mee ga maken! Waar naartoe? Iets spiritueels!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. BiteMe schreef:

  Wat een prachtige foto van jou op de markt, maar echt! Dat is er een om in te lijsten.

 2. Marjan schreef:

  Die foto van jou als bloemenmeisje op de markt… zo mooi! Die foto van jou zonder bril, zonder make-up, met zon en zo bruin…. zo puur! Prachtig!

  Veel plezier vandaag op je bedrijfsuitje.

 3. Mirjam schreef:

  Ik zal eens goed gaan speuren hier in de tuin, en kom vaak de mooiste veren tegen. Heb je ook iets aan leuke kippenveren?
  Ik zet ze altijd in een badje sop, maar wist niet dat ze ook nog in de diepvries moeten.
  Laat maar weten als je interesse hebt in de veren dan.

 4. Nicolette Weijman schreef:

  Chantall godin van de tuin dan maar! Wat fijn dat je zo’n leuke week hebt gehad en dat de tuin zo mooi is. Ik hoop dat je er veel in kunt zitten deze zomer,dit pakken we alvast even mee! Veel liefs Nicolette❤️????

 5. Ingrid schreef:

  Wat een zonnige en vrolijke lange weekvlog. Helemaal bijgelezen en gekeken.

 6. Joop schreef:

  Dus we kunnen jou blij maken met een dode mus?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *