web analytics

2

PLOG MAANDAG 29 MEI 2017


Goedemorgen deze maandagmorgen… de staycation is weer voorbij en de werkweek gaat weer beginnen! Nou ja, vooruit dan maar… de wekker ging om 5:30! Actie!


Even een smoothie als ontbijt.


En dan gaat M. weer weg. Nina denkt er het hare van. Ik ook.


Bruce vindt het allemaal prima. Als hij maar ergens relaxt kan liggen.


Ik plog de afgelopen week bij.


En dan… ga ik met m’n fiets naar de trein! Op pad! Vandaag heb ik een BEDRIJFSUITJE! Hahahaha! Dat ik als ZZP-er ooit nog een bedrijfsuitje zou hebben, maar het is toch echt zo! We gaan met bijna alle medewerkers van de Love Bubbles op een soortement van excursie naar een edelstenen-groothandel (want de Love Bubbles zijn een spirituele plek en edelstenen hebben een spirituele betekenis). LEUK! ZIN IN!


Ik had ook zin in een Snicker-ijsje. Ik ben 2 kilo aangekomen, maar die zweet ik er vandaag wel weer uit met die hitte.


Vanaf station Baarn moet ik een stuk lopen door het bos, richting de edelstenen-winkel-groothandel.


Hoef ik gelukkig niet alleen te doen.


Want kijk! Er zijn nog meer ZZP-ers die niet in de buurt van de Love Bubbles in de Achterhoek wonen, maar die ook liever alleen vanuit hun eigen huis de boel een beetje regelen en met de trein naar het Love Bubble Uitje komen! De man in het midden is van de online techniek en de administratie en de vrouw op rechts regelt alle reserveringen en communicatie! En ik doe natuurlijk de grafische vormgeving en de Love Ritual Boxen!


Wow!


Echt hoor! WOW!


De rest van het team (niet allemaal op de foto) (en niet iedereen kon mee, want er verblijven gasten in de Love Bubbles die verzorgd moeten worden) luistert aandachtig naar de man die ons een rondleiding geeft langs alle bijzondere stenen.


Er waren ook fossielen en we werden in een ramp tempo langs enorm veel moois geleid door een heel bijzondere man!


Ik denk dat er voor miljoenen aan stenen aanwezig is in dit pand. En het glimt en het glittert allemaal en ik wil alles hebben, hebben, hebben. Maar ja, 4.000 euro voor een glittersteen gaat me gewoon te ver (en dan was dat nog een goedkoop exemplaar).


Maar is-ie mooi of is-ie mooi?


Hadden ze er 100-en van! Uiteindelijk koop ik wel wat kleine dingetjes (voor in m’n dromenvangers) (waaronder een paar kleine stukjes meteoriet) (hoe koel; voor buitenaardse dromen) (YES!)!


En YES! We gaan ook nog met z’n allen lunchen! Bij Buiten In De Kuil, waar ik echt even online een dikke pluim wil geven voor de kok! Eén van de Bubble Babes heeft Coeliakie en de kok presteerde het om voor haar een mooier gepresenteerd bord te maken dan voor de ‘normale eters’.


Kun je nagaan, want wij kregen dit!


Deze foto is een reminder dat ik heel erg veel van rauwe bietjes in balsamico houd en dat ik dat snel even thuis moet gaan namaken.


Op de terugweg laat M., 1 van de mannen die bij de Bubbles werkt, me zijn kunst zien. Ik ben echt zwaar onder de indruk. Niet dat mannen geen subtiele kunst kunnen maken, integendeel, maar ik ken M. als een stille rauwdouwer met grote handen en dikke vingers met zand en viezigheid eronder van het werken in de tuin en sjouwen met tegels. Thuis blijkt hij dus bloemetjes uit boeken te knippen en dat zo keurig netjes te doen dat ik er een voorbeeld aan kan nemen. Zo maakt hij collages waar hij uren en uren en uren aan werkt. PRACHTIG! Hier op de foto een ietwat mannelijker stuk kunst; M. is 800 uur bezig geweest met het uitknippen van allerhande borsten uit tijdschriften en heeft zo 1 muur in z’n huis helemaal beplakt. Niet normaal! Gaaf! Inspirerend!


Ik heb het de hele dag niet warm gehad, maar op de terugweg… HUIL! In de trein! Met zwetende mensen!


Maar het was een TOPDAG! Leuk! En een welkome afwisseling in mijn ‘eenzame’ ZZP-bestaan.


En… ik kreeg nog een verjaardagscadeau! Ik was 17 november jarig, maar mijn cadeau is toen kwijtgeraakt (per ongeluk weggeven aan gasten van de Love Bubbles)… dus… ik kreeg een nieuwe! Het is een sterrenkwarts geode! Je kan niet zo goed zien hoe groot-ie is (want hij is echt zwaar) (ik moest ‘m mee naar huis sjouwen)! Mooi hè?


Deze dame heeft het gehad voor vandaag! Ze is keurig uitgelaten door opa Piet en oma Riet, maar ze kan niet zo goed tegen de warmte. Dus ze gaat vroeg naar bed en wacht tot ik later bij haar kom liggen! Wat een fijne dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Een mooie en fijne top dag, lieve ZZP-er!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *