web analytics

14

PLOG VRIJDAG 18 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2477
Ja hoor Nien, jij mag best nog even blijven liggen als je dat wil. Dan ga ik er wel uit om een ontbijtje voor de oppaspuber te maken.

img_2478
Ik wil mezelf graag even complimenteren met het feit dat ik de hoesjes van m’n kussentjes gewassen heb. Nu is dit misschien voor echte huisvrouwen iets heel normaals, maar niet voor mij. Maar de kussentjes stonken naar Nina (nou ja, stinken, stinken, stinken, ik vind Nina heel lekker ruiken, maar ja, het is dan ook mijn BFF) en ik heb ze dus gewassen. Ik vind dat ik qua werkster-skills toch zeker wat punten verdien nu.

img_2479
Lights on!

img_2480
Echt hoor. Nina denkt altijd dat ze wat krijgt als ik in de keuken bezig ben. Nu is dat meestal ook wel zo. Mijn honden-opvoed-skills moeten misschien nog wat bijgeschaafd worden.

img_2481
Heb je morgen een feestje Luun? Ja!

img_2482
Beste chauffeur van Tiel heeft mij en m’n moeder weer keurig naar de LIDL gebracht deze vrijdagochtend.

img_2484
En ook nog naar de Turkse supermarkt, waar ik deze Halloween-pompoenen nog aantref.

img_2488
Nina krijgt een croissantje, net als m’n ouders en ik.

img_2490
De rest van de ochtend ben ik bezig met het luisteren naar liedjes die gaan over verbroken relaties, maar dan IN A GOOD WAY. Dus niet van ‘oooooh, ik ben zo zielig nu’, maar van de ‘ooooooooh, ik ben zoooooo blij dat hij weg is’! Ik maak er een fijne playlist van! WOEHOE!!!! Morgen verbrand ik m’n trouwjurk en ga ik met naar een jaren-80-feestje met m’n vriendinnetjes!

img_2493
Okay, ik heb mezelf deze hele week vrij gegeven om even bij te komen van alles, maar ik kan het niet laten om toch nog even wat te werken.

img_2495_1
Talking sticks! Who run the world? GIRLS!

img_2497
Ik maak een hele grote bak couscoussalade en een grote pan pompoensoep, alvast voor morgen, voor m’n vriendinnetjes! En in die pompoensoep zitten ook wortels (en meer), maar dan zie ik zo deze zak en dan denk ik; buitenbeentjes? Buitenbeentjes? Buitenpeentjes zul je bedoelen, Albert Heijn.

img_2499
Top-plaat dit! Maar! Dan! Echt! En fuck it, ploggen is voor mij een soort van ongefilterd bloggen, dus ik gooi het er maar gewoon ongefilterd uit ook! Er komt ’s avonds een hele leuke man bij me langs en die krijgt voor het gemak ook een kom pompoensoep en ik heb ‘m gezegd dat ik verliefd op hem ben. En dat is ook zo! En nee, ik ken ‘m niet pas 1 dag of 1 week en ja, het kan allemaal morgen anders zijn en daar ben ik me heel erg bewust van en hij ook, maar vandaag niet! Vandaag dus zeker niet! En vannacht trouwens ook niet. En wat er ook gebeurt, morgen, overmorgen, volgende week, volgende maand, volgend jaar, dat kan me nu eventjes niet schelen, want dat ik, ondanks alles wat mij is overkomen, nog steeds kan liefhebben, nog steeds kan beminnen, m’n hart nog steeds kan openzetten, een ander nog steeds kan en wil vertrouwen, dat is mij voor dit moment even alles waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Esther schreef:

  Super! Geniet er maar van…

 2. Wendy schreef:

  <3
  Geweldige plogs en love it dat je zo heerlijk eerlijk bent!!! Dus daarom <3

 3. Ingrid schreef:

  Oh wat gun ik jou, sterke vrouw, toch dit gevoel van liefhebben en geliefd voelen.

 4. Minca schreef:

  You go girl!

 5. Esther schreef:

  Woehoe!

 6. Karin schreef:

  Há die LP hebben wij ook… sterker nog manlief kocht hem :-P

 7. Annelies schreef:

  Wat fijn voor je die leuke man! Het is je erg gegund. (Stiekem toch wel een beetje nieuwsgierig naar die leukerd…:))).

 8. Josje schreef:

  Ahh leuk, verliefd! Geluksvogel die vent ;) Geniet ervan!

 9. Kees Versluis schreef:

  Leuk, leuk leuk.

 10. Joop schreef:

  Hij moet de gelukkigste man van de wereld zijn geweest toen je hem vertelde dat je verliefd op hem was.

 11. C.J. schreef:

  Have fun! :)

 12. Marjan schreef:

  Enjoy the Party!

 13. Maurice schreef:

  Jij verdient elke spat liefde.
  Geniet van het avontuur XxX

 14. esther schreef:

  Geniet ervan!!! Het is je zo gegund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *