web analytics

9

RINGEN, TORNADO PATAT & SOOF

begin

IMG_8905
Nou, ik ben wel eens gezelliger opgestaan. Het is 6:45 en ik ben aangekleed! Dat is een prestatie van wereldformaat. M’n haar zit trouwens wel goed.

IMG_8902
Nina heeft haar dag ook niet helemaal. Ze zit de hele ochtend heel schuldbewust in haar bench.

IMG_8908
Ik schrijf de hele ochtend met een superconcentratie voor www.climaximaal.nl en ik word maar 1 keer afgeleid door wat poezenplaatjes op Facebook. Echt! Maar 1 keer! Echt.

IMG_8909
En wat moet jij nou? Erin of eruit?

IMG_8910
Oh, gelukkig. Nina ligt weer in haar eigen hoek.

IMG_8911
Ik krijg post van Veronique! Dat ze m’n plogs zo gezellig vindt! LIEF!!!!

IMG_8912
Ik haal oppasmeisje M. uit school en we gaan samen even naar de supermarkt. Eenmaal thuis lunchen we samen, maar M. zit niet zo lekker in haar vel. We praten rustig over van alles, maar M. blijft gespannen. We gaan samen knutselen, maar ook dat wil niet echt lukken. Ik hou me bezig met een ijsberen-project en M. doet een poging tot schilderen, maar zucht en steun en moeilijk, moeilijk, moeilijk.

IMG_8913_1
Zelfs van een bakje met kaasflipjes wordt M. niet echt veel blijer.

IMG_8915
Dan maar even samen MTV kijken.

IMG_8918
Oooh, Nina, ik hou zoveel van jou!

IMG_8922
JAAAAAAAAAAAA!!!! Het is gelukt! We gaan even naar de stad om alsnog de ringen uit te zoeken en te bestellen en we hebben consensus en we hebben een XXXL financiële bijdrage gekregen van de vaders van J., dus ik kan de rest van mijn leven tegen deze mooie, oldskool, gouden ring aankijken! Precies wat ik wilde! Ik vind ze HEEL ERG MOOI! Okay, we moeten 4 tot 6 weken wachten tot ze er zijn en misschien zijn ze er dus pas na onze bruiloft, maar dat maakt niet uit.

IMG_8923
En die van mij past in die van de verkering. Aaaaaaaaah!

IMG_8927
En dan hebben we nu wel een ’tornado patat’ verdiend! WTF??? Een wat???

IMG_8930

Tornado patat! We kenden het niet, maar het is superlekker!! Het is een vers geschilde aardappel en dan in een soortement van spirelli-apparaat en dan in de frituur. Oppasmeisje M. vindt ‘m heerlijk!

IMG_8932_1
En ik ook! Hij wordt na het frituren gedoopt in een mengsel van kokos en kruiden. Hmmmmmmm!!

IMG_8932
Hier volgt weer een hoop gedoe.

IMG_8933
Bruce leest de krant met z’n kont.

IMG_8935
Hier kan ik zo chagrijnig om worden! Het is ook eigenlijk altijd hetzelfde bij de Albert Heijn. Ik heb daar nog nooit een normale avocado gekocht, ze zijn altijd helemaal bruin van binnen en toch trap ik er iedere keer in! Weggegooid geld!

IMG_8937
Gelukkig zat er nog 1 goede avocado bij en de verkering en M. zijn niet echt fan van guacamole, dus het hele bakje was voor mij, mij, mij! We aten Mexicaans. Lekker! Het is mijn bedoeling om de diepvries enigszins leeg te eten de komende maand, zodat we ruimte hebben in de diepvries, zodat we het bier kunnen koelen voor ons trouwfeest.

IMG_8938
Daarna nog meer gedoe. Oppasmeisje zit zichzelf in de weg en ja, dan wordt het niks met die Engelse woordjes over vakantie en vliegvelden. Even wat wijze Engelse woordjes: The journey is the destination.

IMG_8941
Ik ben geestelijk enigszins gesloopt na vandaag en ik verlang naar rust en makkelijke televisie. We kijken Soof! Een film die ik helemaal geweldig vind. Feest der herkenning en vooral Dan Karaty! Ooooooh, Dan!!!! Oooooh Dan, I love you!!!! De verkering vindt er geen reet aan en het is ook een echte wijvenfilm, maar zolang ik maar rustig naast ‘m zit vindt hij alles best. Zelfs dat ik zit te zwijmelen over Dan Karaty.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Dora van dijk schreef:

  Mooie ringen,echt oldskool de mijne is bijna hetzelfde en is al 45 jaar oud.

 2. Barbara schreef:

  De avocado rijpheid test: haal in de supermarkt het onderste pitje los. Zie je een mooie lichte groene kleur dan is de avocado goed. Is het donker en bruin van kleur is de avocado overrijp. En niet goed dus. Heel makkelijk en nooit meer overrijpe avocado’s! Gevolg is wel dat alle avocado’s geen pitje meer hebben maar je gaat mooi met een goeie naar huis!

 3. Marjan schreef:

  Mooi! die ringen…. en duimen dat ze er zijn voor de 18e…. en anders kunnen jullie op een privémomentje nog eens dunnetjes de ringenwissel doen. Ook niet erg ;-)

 4. Frederika schreef:

  Whaha! Wat moet ik toch altijd om jou lachen! :p

 5. Ilona schreef:

  Ik geniet ook van je blogjes, al heeel lang, nu errug leuk, ga zo dooooor!!

 6. Wendy schreef:

  Ja, zo moeten trouwringen eruit zien! Mooi klassiek.

 7. Kaatje schreef:

  Haha! Ben na de film in de bios ook een week verliefd geweest op Dan! Zwijmel…

 8. Patchwork schreef:

  Avocado´s overal kopen behalve bij AH (is nog goedkoper ook), paar bananen erbij kopen, bij elkaar leggen en zo rustig laten rijpen tot ze zacht voelen of de pitjestest doen. Voor dagrijp naar de markt.

 9. Leischa schreef:

  Zelfde ringen als wij! Hmmm klinkt leuk en relaxed die film

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *