web analytics

12

PLOG ZATERDAG 8 DECEMBER 2018


Goodmorning sunshine! Nou, sunshine, sunshine, wat een deprimerend KUTweer is het buiten.


Maar eens kijken of het wat gaat worden met die daglichtlamp.


Het is al 8:00 geweest en nog donker buiten!


Nina is dan wel de sunshine van m’n leven! Even poseren voor d’r Instagram (www.instagram.com/nina_hagen_blaf)!


Op Climaximaal.nl heb ik na m’n #luna500-maand gevraagd of mensen wat vaker konden reageren, omdat ik anders zo in het luchtledige aan het schrijven ben voor m’n gevoel! Het werkt en het is meteen een stuk gezelliger voor m’n gevoel! Leuke blauwe dildo trouwens, kuch.


M. en ik halen even bloemetjes voor m’n moeder.


Daar zit ze hoor! Met de krant van vandaag. Kilo’s kwijt, nier kwijt, stukken darm kwijt, weet ik veel wat nog meer, maar d’r humor is er nog steeds. Fijn. Dat houdt ons allemaal wat op de been.


Even naar de ANWB-winkel waar deze hond keurig voor de deur staat te wachten. I <3 wachthonden.


Even naar de HEMA.


Even naar de kringloop-winkel.


En even naar de Kwantum. Niks gekocht! Applaus!


Thuis maak ik de plog van gisteren. Applaus!!!!!


Eerst had ik rotzooimakende pubers in huis, nu heb ik een nerd met een snoertjes-en-apparaatjes-die-altijd-nog-van-pas-komen-verslaving in huis.


Maar hij is de boel aan het sorteren. Applaus.


Vandaag zou ik eigenlijk met vriendin I. naar de glow-in-the-dark-pandashow in Ouwehands Dierenpark in Rhenen gaan, maar het regent echt veel te hard. In plaats daarvan komt ze wel even aanwaaien en krijg ik zomaar een bosje bloemen!


En een ballet-Nina-hond voor in de kerstboom!


Er wordt vandaag met liefde een zuurkoolstamppot gekookt voor 2 huishoudens.


En we eten lekker op de bank. Hij is uitzonderlijk goed gelukt, al zeg ik het zelf.


Ik vind de Top2000-quiz superleuke en gezellige televisie om te kijken. Mag van mij 24/7.


Kijk nou! Frank komt op schoot!


Nina ligt in de stoel naast me. Heerlijke hond.


Ik maak een portie Thaise viskoekjes. Die zou ik eigenlijk gisteren gemaakt hebben, maar toen had ik geen zin meer. En de vis was nu al ontdooid, dus; prima late-night-snack.


Het onweert buiten en Nina is bang. Gaat met d’r kont nog net niet op M.’s gezicht zitten. Aaaaaaaaaaah!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ach een heel nest Bambi’s , zomaar bij de kringloop….. het is maar goed dat het een heel nest is, zijn ze niet zo eenzaam. Gelukkig maar ook dat je moeder haar humor nog heeft, zo ontzettend belangrijk, dat er buiten al dat kutgedoe zo nu en dan een heerlijke gulle lach door de kamer knalt, die zo lekker weergalmt tegen de wanden.
  De ervaring leert wel, dat het meestal wel de meest zwartgallige humor is die je kunt bedenken, maar dat is dan even niet anders.
  Jaaaaaa gezellig he, ik had het op Climaximaal ook al gezegd, wat leuk dat er nu veel meer mensen reageren, helemaal fijn! Een knuffel voor Nina!

  • Luna schreef:

   Jaaaaa, het is heel fijn dat er meer mensen reageren! Hier en op Climaximaal.nl… De Bambi’s heb ik niet gekocht… en ik dacht hetzelfde als jij; gelukkig zijn ze samen… er was ook 1 grote Pooh-beer… in z’n eentje… ik vond het zielig, maar ik heb al zoveel beesten in huis… aaaargh!

 2. Jessica schreef:

  Wat knap van je dat je ondanks je k-gevoel toch weer gaat ploggen. Ik ben er blij mee, want ik heb je gemist de afgelopen maanden.
  Die snoertjes verzameling gaat volgens mij prima samen met jou volle bakjes. United in any way, zou ik zo zeggen.

  • Luna schreef:

   Ja, ik ben het weer aan het oppakken… even weer een ritme vinden in alles… en je hebt gelijk; M. en ik zijn allebei behoorlijke sloddervossen… maar we willen allebei eigenlijk het liefst een opgeruimd huis, dus de intentie is er wel ;-)

 3. Maurice schreef:

  Ik was blij met mijn snoertjes verzameling. Had die van mijn mobieltje op het werk laten liggen gisteren. Hahahahaha

  • Luna schreef:

   Ja, op zich komt het altijd wel van pas… maar als je 3 bakken vol hebt dan staat het ook wel in de weg… en die ene keer dat je een bepaald snoertje nodig hebt, dan kun je ook naar de winkel… maar ja, zeg dat maar eens tegen M. (zegt de vrouw die verantwoordelijk is voor 99% van de spullen in huis)…

 4. M. schreef:

  Wat leuk dat je weer aan het ploggen bent!

 5. ingrid schreef:

  Ahhh een bange Nina.
  Zo gezellig dat er weer plog foto’s en bijbehorende kleine verhaaltjes zijn.

 6. Jan schreef:

  Hold my beer. Kilo’s kwijt, nier kwijt, stuk darm kwijt?!? Heb ik iets gemist? Sterkte mamma Riet! Misschien maar beter ook dat niet alles online komt.

  • Luna schreef:

   Die nier en haar dikke darm was ze al kwijt 6 jaar terug… maar de afgelopen 6 weken is ze ook nog eens kilo’s afgevallen… het is een lang verhaal… :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *