web analytics

9

PLOG ZONDAG 9 DECEMBER 2018


Nou! Supersexy hoor, deze pandapyjama! Lekker vormeloos en warm, just the way I like it!


Het ochtendritueel! De boys krijgen hun voer buiten in verband met hun nogal agressieve eetmanieren, Nina krijgt een pilletje tegen d’r incontinentie, een shotje tegen de pijn in haar knie en ook een bak voer. Ik krijg zelf een bak koffie.


Ik kom erachter dat 1 van de beste Womanizers allertijden uit het assortiment gaat! Komt nooit meer terug! Heel erg! Nu is-ie te koop voor € 129,- en mocht je ooit hebben getwijfeld over het wel of niet aanschaffen van een Womanizer (1 van de beste toys allertijden) dan zou ik dat NU doen! Hij is er alleen nog maar in het mintgroen (hartstikke hip): KLIK: Womanizer Pro W500!


Tijd voor een ontbijtje met de krant van gisteren. Frank vindt het ook heel interessant allemaal. Zucht…


Regent het buiten Nien?


Kijk, dit ziet er beter uit dan die pandapyama. Ik ben er helemaal klaar voor om naar m’n moeder te gaan, een bak zuurkool te brengen en… de kerstboom bij haar op te zetten!


En… een uur of 2 later staat-ie al te shinen! De hele vorige week hebben zowel m’n moeder als ik al menig traantje gelaten om het feit dat ik bij haar de boom op zou komen zetten. Ze heeft er de energie niet meer voor om het zelf te doen en dat is gewoon kut en klote en confronterend. En… de kerstboom opzetten is nogal een dingetje bij ons. Mijn kerstboom heb ik 2 weken geleden ook met de nodige tranen opgezet, maar het is een klein wonder, vandaag hing ik alle ballen en handgemaakte ornamenten bij m’n moeder erin zonder een traan te laten. En m’n moeder hield het ook droog. Waarschijnlijk is het vergelijkbaar met die ene keer dat ik het haar van m’n moeder afschoor tijdens 1 van haar vorige chemokuren (LAATJE OPEN, LAATJE DICHT). Je ziet er tegenop, je moet al janken als je eraan denkt, maar als het eenmaal zover is dan doe je het gewoon.

De kunst van het leven is het op het juiste moment opendoen van laatjes.
En ze op het juiste moment ook weer dichtdoen.
Het laatje met herinneringen moet soms dicht om dingen in het heden te doen.
In het nu te leven. Te overleven.
Om nu die kerstboom op te zetten.
Nu.


Tijdens het opzetten van de boom hebben we naar wat bak-programma’s op TLC gekeken.


Heerlijk stukje amusement!


Weer thuis rommel ik wat achter de computer en kijk ik wat feelgood-Youtube-filmpjes! Check deze dan:


Daar word je toch BLIJ van!!!??


We eten het restje zuurkool van gisteren. Hmmm… nu NOG lekkerder!


Ik zet nog even een review online! Dit keer een review van vriend L.! Hij testte de nieuwste masturbator van Tenga, de Spinner! Leuk voor onder de kerstboom: TENGA SPINNER – MASTURBATOR REVIEW #506! Ik maakte deze gezellige foto! Want bij het woordje Spinner moet ik meteen aan spinnen denken en aan poesjes en tijgers en Lions (dat was lang geleden dat ik die at)!


En weer op pad! Mijn vriendinnetje I. komt me ophalen om naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen te gaan!


Het lukt dus voor geen flikker om selfies te nemen tijdens… het China Light Festival!


Kijk nou! Panda’s!!!!!!


Het regent, maar het is allemaal zo gaaf en mooi dat het ons eigenlijk niet boeit.


Kijk nou!


En dit!


Glow-in-the-dark panda’s!!!! SMELT!


BEELDSCHOON!


Echt… ga hier naartoe als je in de buurt bent. Misschien is het vooral met kinderen leuk.


Al is het ook heel leuk als je 43 bent en zelf ook graag glow-in-the-dark ijsberen in je tuin wil. Of in huis!


Het is allemaal prachtig gemaakt.


Een slak! Hoe leuk! Dat lieveheersbeestje op links was ook leuk. Oooooh, ik ben hier helemaal van opgeknapt hoor! Ben je depressief? Vergeet die daglichtlamp, ga gewoon naar het China Light Festival!


Blij licht everywhere!!!!


Wie wil er nou niet zo’n pinguïn in z’n tuin?


Beeldschoon!


Dit is de glimlach van een vrouw die nu wel elke avond naar het China Light Festival wil.


<3


Het hoogtepunt! Ze hebben The Lion King volledig nagebouwd.


Foto’s doen dit geen recht, want alles is bijna levensgroot nagemaakt! Niet normaal!


Nog meer uitroeptekens? Yessssssss!!!!!!!!!


Prachtig.


Ik vond dit licht-kunstwerk de mooiste van allemaal.


Vogeltjes in kooitjes, ook beeldschoon! Beeldschoon!


Het is altijd fijn om op pad te zijn met een gelijkgestemde ziel. Zowel vriendin I. als ik hebben een abonnement op Ouwehands Dierenpark. En nu hadden we allebei een mailtje gekregen met een speciale actiecode. En met die actiecode konden we kans maken op gratis entree voor het China Light Festival of… een ‘China Light Presentje’. We wonnen allebei een ‘China Light Presentje’. Nou! We zijn in de regen zo ongeveer een half uur op pad geweest in het dierenpark om te achterhalen wat het presentje was. We werden van de ene puber met een vakantiebaantje naar de andere puber met een avondbaantje gestuurd. Uiteindelijk wist er iemand wat het ‘China Light Presentje’ zou zijn. Hoera!!!! Een… placemat. Van een Afrikaanse olifant. Nou wil ik niet heel moeilijk doen, maar een Afrikaanse olifant heeft dus helemaal niks met China te maken. Daar hebben ze Aziatische olifanten met kleinere oren. En dan nog! Ik wou een glow-in-the-dark panda-achtig iets!!! Ik had er recht op! Maar op zich was ik vrij snel over deze teleurstelling heen.


Nog meer kookprogramma’s? Yep! Eenmaal thuis kijken we naar de eerste aflevering van Heel Holland Bakt. Heerlijk!


Ik had het plan om nog iets te koken, maar dat is uiteindelijk een zak chips geworden.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. ingrid schreef:

  Wat een heerlijke plog. Zwaar kipoevel op het eerste stukje. DE kerstboom van Riet. Van de ene emotie in de andere moet je gaan.

 2. Marjan schreef:

  Als het nou een Glow-in-the-Dark- Afrikaanse -Olifant was, maar zelfs dat niet…… Ik wilde je eigenlijk vragen of je nog een Glow in the Dark Panda in je binnenzak mee naar huis had kunnen smokkelen, maar daar waren ze iets te groot voor begrijp ik…. Aan de andere kant, je hebt nu wel gezien hoe het gedaan is, je zou het zo na kunnen maken, met jouw creatieve geest ;-) (maar voor hetzelfde heb je daar helemaal geen zin in, of tijd voor, of behoefte aan of vul maar in…..)

  • Luna schreef:

   Die licht-dingen, die zijn gelast… dus een metalen frame en daaroverheen doek dat geverfd is… op zich zou ik het wel kunnen als ik alle materialen zou hebben, maar… wat een werk! En ik ben toch meer van het fijnere, kleinere werk dan dit soort objecten… maar ik zou best een paar zebra’s in de tuin willen voor volgend jaar!

 3. Sandra schreef:

  Veel dingen in 1 post en dat van 1 dag…
  Prachtige boom heb je voor je moeder gemaakt, confronterend maar prachtig
  die productfoto…ik…wil….een…lion…..NU!
  Heb zo’n light-festival ooit bij Beekse Bergen gezien, ook heel mooi. Je blijft foto’s maken van die dingen :)

  • Luna schreef:

   Ik vond het echt gaaf! Ik zou bijna nog een keer gaan, maar dan met dikkere handschoenen en zonder de regen… en de Lions waren heerlijk… echt lang geleden dat ik die at!

 4. Barbara schreef:

  oh dan kan ik ook wel vertellen dat ik op mijn 44-ste glow in de dark planeten stickers besteld heb. Niet in 1982 maar vorige week. En nee het is geen cadeautje.. Vind het nog steeds leuk om dat ineens op te zien lichten als de lamp uitgaat en ik wil ook zo’n sterrenprojector. Zo, dat lucht op

 5. Patricia schreef:

  Met deze lichtplog heb ik ook geen daglichtlamp nodig!
  Ik vind die placemat wel een mooie stunt, een steek naar China waar veel Afrikaanse olifanten het leven voor moeten laten om hun slagtanden, om bijgeloof.en moneymoney.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *