web analytics

2

PLOG ZONDAG 18 JUNI 2017


Een wazige foto van de terugreis. We hadden de wekker om 4:00 gezet, maar we waren om 1:00 allebei klaarwakker, dus besloten om toen maar meteen te gaan rijden. Nou, doei Parijs! Tot heel snel hopelijk!


Onderweg heb ik meerdere pogingen gewaagd om de lucht te fotograferen. We reden een soort nachtelijke regenboog tegemoet. De lucht gaat van diep donkerblauw naar groen naar geel naar oranje en rood en paars. Echt OMG. Maar helaas niet op de foto te krijgen.


Echt niet. Nou ja, beetje dan.


Bij thuiskomst om 8:00 het vertrouwde handschrift van m’n moeder!


En een bos bloemen! Die haal ik normaal gesproken dus altijd voor m’n moeder. Zij nu een keertje voor mij. Heel lief! Maar… M. en ik gaan eerst nog even terug naar bed. Heel even bijslapen, want we zijn kapot! Maar dan ook echt kapot.


’s Middags wandelen we even naar m’n ouders, even een koffie en even een kus en knuffel voor Vaderdag. Daarna naar de LIDL voor wat boodschappen en de rest van de dag hangen we in de tuin. Ik heb nieuw drukwerk besteld voor www.maaneschijn.nl en dat is inmiddels gearriveerd.


Net als bijna 20 pakjes van AliExpress!


Met daarin onder andere dit badpak! Past perfect! Mooi! Dan kan ik morgenavond gaan zwemmen, want ik ben 2 kilo aangekomen van alle gezelligheid in Parijs (en ik heb toch echt elke dag 20.000+ stappen gezet)!


Okay, dit als lunch helpt niet echt. Maar goed.


Ik voorzie een stapel visitekaartjes en ansichtkaarten van lintjes. Helemaal af zo.


Beetje doelloos wat lezen in de tuin.


Ik. Ben. Echt. Moe. En ik moet m’n haar weer verven.


Met m’n laatste restje energie maak ik een pan Mexicaanse kip.


Lekker hoor. Maar nu helemaal klaar met vandaag. Vroeg naar bed. Morgen vroeg weer op. Dan begint het ‘normale’ leven weer. Huil. Hashtag #zinin.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Else schreef:

    Hashtag #fijndatjerweerbent ;-)

  2. Ingrid schreef:

    Echt een Day after.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *