web analytics

0

PLOG MAANDAG 19 JUNI 2017


En dan is het weer maandag en dan is de vakantie dus écht afgelopen. Ik lag al om 4:00 wakker en ben er toen maar uitgegaan om alle foto’s van Parijs uit te zoeken, zodat ik de boel vandaag gezellig kan bijploggen. De Luna-fluisteraar heeft nog een paar dagen vrij. Hij wel. We doen samen een ontbijtje in de zon in de tuin.


En ik ben dus de rest van de ochtend aan het ploggen.


Bruce is blij dat ik er weer ben.


Het leek M. een goed idee om in de hitte de garage op te ruimen, want er stond nogal wat overbodige rotzooi in. Heel lief.


Alleen ga ik een beetje op tilt als ik alles zo zie. Wat een troep. Hoe kom ik eraan? Hoe kom ik eraf! Hij heeft alles eruit gehaald, zodat ik kan zeggen wat weg moet en wat niet. Daarna zet hij alles weer keurig opgeruimd terug. Echt heel lief. Mijn vader helpt uiteindelijk mee om de overbodige troep naar de vuilstort te brengen, dus ik heb nu een opgeruimde garage waar ik in principe ook zou kunnen werken. Heel fijn.


Ik haal deze heerlijke, vadsige hond op! Die heeft net als wij een paar top-dagen gehad!


Bruce is echt blij dat ik er weer ben en volgt me de hele dag. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.


Ik maak een gezellige productfoto van de Hop Trix.


En ik publiceer meteen de review: VIBRATOR REVIEW #350: HOP TRIX RABBIT.


We eten lekker simpel uit de diepvries; spaghetti! Ik rasp alle restjes kaas weg.


Prachtig bordje! En lekker! Leuk ook met die mini-basilicumblaadjes.


M. gaat na het eten weg en dan heb ik alle tijd om de tuin te sproeien (OMG, ik word een echte huisvrouw)! Nina wil heel graag meespelen met de waterstraal. Lekker afkoelen!


De rest van de avond ben ik bezig met een opdracht voor de Love Bubbles. Iets met een medicijnwiel, dieren, spirituele toestanden, oost, west, zuid, noord! Lekker bezig, maar om 0:00 merk ik dat ik echt lang genoeg achter de pc heb gezeten vandaag. Naar bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *