web analytics

0

TOE MAAR, TALKING STICK & INSIDE OUT

middengelukt1

IMG_9281
Het is weer vrijdag! De oppaspuber heeft ook kerstvakantie, dus er liggen nog 2 pubers boven te slapen terwijl ik met m’n ouders om 8:00 bij de LIDL voor de deur sta.

IMG_9282
M’n vader is de beste chauffeur van Tiel. Zo lekker rustig ook tegen de andere chauffeurs van Tiel.

IMG_9283
Thuis even een koekje op het neusje.

IMG_9285
Ze kijkt naar Piet, maar het is toch echt Riet die ’toe maar’ gaat zeggen.

IMG_9286
De pubers zijn ontwaakt en kijken iets met fantasy en heksen en ik snap er weinig van. Ik regel wel een croissant met kaas voor ze, dat snap ik allemaal nog net.

IMG_9287
Nina snapt niet dat zij geen croissantje krijgt.

IMG_9289
Oh! Ik! Kan! Wel! Janken! Deze stof verkocht de Action, maar is overal uitverkocht. Overal! Ik zoek de versie met de gouden glittertjes en het is in Tiel, Beneden-Leeuwen, Apeldoorn en Groningen niet meer te koop. HUIL! Het is nogal een essentieel onderdeeltje van m’n dromenvangers en ik heb nu een vergelijkbaar iets besteld via AliExpress (ik hou ervan), maar het is dus afwachten hoe dat eruit ziet.

IMG_9292
Frank ligt er altijd zo lekker bij in de winter. In de zomer is hij alleen maar de hort op in de tuin en bij de buren en nu wil hij altijd bij ons liggen. Met z’n dikke wintervacht. Zalig.

IMG_9293
Ik maak alvast hachee voor morgen, want dat wilden mijn man en kind graag eten. Met hutspot.

IMG_9294
Ik heb mezelf maar een bosje bloemen van de LIDL cadeau gegeven. Iemand moet het doen.

IMG_9295
Kijk eens hoe gezellig!!! Ik hou hier heel veel van.

IMG_9299
Ik maak een talking stick. Voor in de Love Bubbles. Degene die ‘m vast heeft mag praten en de rest moet luisteren en mag de spreker niet in de reden vallen. Voor tijdens de vergaderingen. Er zit nog meer symboliek achter uiteraard, maar veel te ingewikkeld voor in plog. Oh nee, ik knip het gewoon van het internet: ‘Whoever holds the talking stick has within his hands the sacred power of words. Only he can speak while he holds the stick; the other council members must remain silent. The eagle feather tied to the talking stick gives him the courage and wisdom to speak truthfully and wisely. The rabbit fur on the end of the stick reminds him that his words must come from his heart and that they must be soft and warm. The blue stone will remind him that the Great Spirit hears the message of his heart as well as the words he speaks. The shell, iridescent and ever changing, reminds him that all creation changes — the days, the seasons, the years — and people and situations change, too.’

IMG_9300
Ik heb er alleen geen veer van een arend aan hangen, maar een bedeltje. En een konijn.

IMG_9301
Oh, en alle religie gewoon bij elkaar, want daar houd ik van! En een hartje natuurlijk, voor de liefde. Altijd de liefde!

IMG_9304
We eten spruitjes! Ik herhaal; we eten spruitjes! Ook dit op aanvraag van dochter S.! Hoera! Ze lust spruitjes! Ik maak zelfs 3 kilo spruitjes, meteen voor in de diepvries, want ik kan nu al janken als ik denk aan het feit dat het spruitjes-seizoen ooit afgelopen is.

IMG_9305
Ik krijg ondertussen ook nog veel leuke post!

IMG_9307
Mijn echtgenoot vertrekt naar boven en zegt dat hij z’n baard gaat afscheren. Dit is nogal niet de bedoeling van het leven en ik laat ‘m deze foto zien en dat ik het echt niet wil en dat ik ‘m dan verlaat voor een andere man met een baard. Gelukkig maakte hij maar een geintje en gaat hij z’n baard alleen maar trimmen. Ik maakte geen geintje, want ik ga echt bij ‘m weg als hij z’n baard eraf haalt. Nou ja, even een weekje op de bank slapen dan.

IMG_9308
Oh, dit wordt lekker!!!

IMG_9317
Mijn man heeft een kroegentocht en dochter S. en ik vermaken ons prima.

IMG_9318
Al is dit spul dus echt veel en veel te heftig voor op je gezicht. We hebben er dagen later juist meer pukkels van en we hebben er ook onze donshaartjes mee uitgetrokken en uiteindelijk een heel rood hoofd. Geen aanrader dus.

IMG_9319
Deze film is dan weer wel een ontzettende aanrader. Wat LEUK! Wat LEUK!

Vorig jaar nam ik om deze tijd ook vakantie!

Vorig jaar nam ik om deze tijd ook vakantie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *