web analytics

0

KERSTCADEAUTJES, KERSTKRANS EN EEN KERSTFEEST

beginpaginatotaal18december

IMG_1690
Sorry, sorry, sorry Sid! Heb je de hele nacht buiten moeten doorbrengen??? Eigen schuld! Dan moet je ’s nachts maar binnen komen als ik je roep.

IMG_1691
Het is 6:00 en ik heb gisteren dus niet gestreken, omdat ik zat te genieten van de Surprise Show. Maar ja, we hebben tegenwoordig een huishoudschema, dus vooral IK moet me daaraan houden. Ik strijk dus van 6:00 tot 7:15 en maak daarna M. wakker.

IMG_1692
Alle was gestreken! Fijn hoor.

IMG_1693
Bruce gaat er meteen bovenop liggen.

IMG_1697
Nina vraagt zich af waarom ze nog steeds niet op de bank mag.

IMG_1699
Ik ga even bij m’n ouders langs om een bak zuurkool-schotel te brengen en terwijl ik daar zit besluit ik; ik neem vakantie tot 2 januari! Ik ga helemaal niet meer schrijven, mailen, me druk maken om dildo’s of vibrators of geld, of weet ik veel wat. Het is KLAAR! Ik heb genoeg gedaan en ik ga nu even 2 weken genieten van mezelf, mijn gezin, mijn familie en mijn vrienden.

IMG_1702
Ik ga de stad in om cadeautjes voor de pubermeiden te kopen. Nee, geen kaarsen, maar ik vind ze zo mooi op kleur uitgestald bij de Xenos. WOW! Helemaal m’n ding.

IMG_1703
Ik app naar de echtgenoot dat ik heel graag deze kussens wil. Maar hij vindt deze kussens niet verenigbaar met ons leven. Tssssssssk.

IMG_1704
Nina laat alvast haar kerstcadeau zien. Mooi hè? Ik heb heel veel leuks gekocht voor de meiden, voor J. en voor mezelf!

IMG_1714
Ik heb een goeie dag!

IMG_1717
Want ik krijg ook nog eens post van m’n vriendinnen van de Pretty Box! Er zit niet echt heel veel bijzonders in, helaas. Vooral omdat dit dé December-box zou moeten zijn. Ik twijfel, als elke maand, weer over het opzeggen van deze box.

IMG_1718
Nou, dit is wel een foto voor in een lijstje hoor. Als een echte moeke ga ik dik aangekleed richting de school van oppasmeisje M. om de ham-monchou-rolletjes af te geven.

IMG_1722
In ruil krijg ik deze kerstkrans van M., maar die gaat over 2 dagen weer mee richting haar moeder natuurlijk. Het is allemaal niet zo vlekkeloos gegaan op school, maar het was de laatste dag voor de vakantie en M. is heeeeeeeel hard aan vakantie toe. Vanavond dus een kerstfeest op school en ze heeft er helemaal geen zin in eigenlijk en alles is stom, maar uiteindelijk wil ze toch wel graag gaan.

IMG_1724
Omkleden dan maar!!! Ik trek een kerstjurkje aan. Verschil van dag-en-nacht met m’n moeke-foto van vanmiddag.

IMG_1727
Ik lak m’n nagels in kerstrood met glitters en hartjes. We eten vissticks.

IMG_1728
En de heeeeeeeeeerlijke verse snijboontjes van mijn ome Hans en tante Nel! Die heb ik een tijdje terug geruild voor een portie zelfgemaakte loempiaas. Goede ruil hoor! Hmmmmm!

IMG_1732
Aaaaaaah! M.! Toe nou, pleasssssse! Wil je op de foto??? Dan kan ik die naar je moeder sturen! Hoe mooi je eruit ziet!!!! Nee, ze wil niet. En zeker niet alleen. Maar als de echtgenoot de foto maakt en als ik er ook op sta vindt ze het wel goed.

IMG_1753
Kijk nou! Wat een plaatje!!!

IMG_1760
En hier ben ik alweer terug en ligt M. alweer op bed! Haaaaaalllleeeeeeluuuuujaaaa! M. heeft nu echt vakantie! De Punica Oase van rust is over haar heen gedaald! Het kerstfeest was heel leuk en alle leraren zijn naar haar toegekomen om te zeggen hoe mooi M. eruit zag. Super! Praatje hier, praatje daar en om 20:30 zat M. bijna te slapen op een stoeltje in de aula, dus toen zijn we weer op de fiets naar huis gegaan. Thuis nog wat te drinken om dan te vertrekken naar 10 uur non-stop slaap!!! Ik neem op de bank de LIDL-december-folder nog maar een keer door. Sid Vicious komt erbij liggen!!!

output_EpcoIB
Hij laat zich aan alle kanten kroelen door mij en door de echtgenoot. Zoet! Wij vertrekken niet veel later richting bed. Heel misschien hebben we nog een loempiaatje gefrituurd. Heel misschien.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *