web analytics

8

@ARKE, TWITTER & EEN ECHTE ADVOCAAT

beginpaginatotaal

IMG_5079
Wat een rotnacht! De echtgenoot en ik zouden zelf gewoon bijna ruzie krijgen om dat hele gezeik met onze Arke-reis naar Jamaica. Ik vind het allemaal zo negatief, zo kut en klote dat ik mijn tijd liever zou besteden aan het uitzoeken van een andere reis. Maar dat is volgens de echtgenoot precies wat ze bij Arke verwachten. Ze bieden een reis megagoedkoop aan, verkopen ‘m en mogen dan, volgens hun eigen richtrijnen, er allerlei toeslagen bij op tellen of de korting veranderen. “Ja, en de meeste mensen betalen die toeslag waarschijnlijk ook nog gewoon”, zegt hij. “Maar dat gaan wij niet doen hoor”, zeg ik. “Nee, wij willen de reis voor het afgesproken bedrag”, zegt hij. En hij heeft ook gelijk. Het is belachelijk wat er gebeurt en het voelt ontzettend oneerlijk. Eikels! Ik stuur in de ochtend wat tweets de wereld in en mijn tweets worden ontelbaar keer geretweet! Ook tweeten followers, maar ook weer followers van followers (I <3 twitter) berichtjes naar @arke om ze te wijzen op hun werkelijk belachelijke gang van zaken. ‘Hallo @Arke, Slager Jansen: Ik heb u de runderhaas gisteren te goedkoop verkocht. Maar u kunt wel slavinken krijgen voor uw etentje.’ ‘@Arke: Zal toch wat zijn als Albert Heijn dit doet… ‘nee de asperges zijn ruim 1/3 duurder. Ik kan u een komkommer aanbieden?’ HAHAHA! Het voelt enorm fijn dat we niet alleen staan in onze ‘strijd’ en dat we in ieder geval een kleine twitterstorm hebben kunnen veroorzaken. Gisteren heb ik ook een berichtje gekregen van Joyce… Haar verkering, man, relatie, partner, vriend, is advocaat en hij is ons aan het helpen. Hij duikt in alle regelgeving en wetten en kleine lettertjes. HOERA!!! En ik word deze ochtend ook nog bijgestaan door kater Bruce op schoot.

IMG_5083
Als ik beneden kom voor een koffie refill heeft Nina de woonkamer even gerestyled.

IMG_5084
Ze snapt zelf niet waarom we dit niet eerder hebben gedaan.

IMG_5090
Ik schrijf ondertussen nog een middelmatig stuk over een middelmatig seksspeeltje (althans, een speeltje dat ik zelf dus niet zo snel zou aanschaffen of gebruiken): een struisvogelveer. Of, zoals op de verpakking staat; een struisvogelveren kietelaar (WTF?).

IMG_5094
Het is inmiddels 12:00 en oppasmeisje M. is gebracht door haar oma. We doen even een rondje met Nina en halen ondertussen wat boodschappen bij de Emté. M. mag kiezen wat we vanavond eten en ze kiest voor het zelf maken van pizza. Prima keuze.

IMG_5097
M’n vader komt even een paar zakjes snijbonen brengen voor in de diepvries en een kop koffie drinken. Bruce wil ook graag aandacht. Al dat gepraat over vissen, karpers en visvoer! Aai ‘m liever over z’n rug.

IMG_5098
Oppasmeisje M. en ik doen een potje Coggle. Dat is dus hetzelfde als Boggle, maar dan anders. Er zitten niet alleen dobbelstenen met letters tussen, maar ook met categorieën.

IMG_5100
Nee! Nee! Nee, je mag niet aan J. vragen of hij misschien een groente met een ‘O’ weet!

IMG_5102
Wist J. namelijk toch niet. Okra! Okra! Hahaha! Ik win! Ik win!

IMG_5103
We maken samen pizza. Hmmmmm… die bovenste is van mij, die middelste van J. en de onderste van M.! Ik ben overigens sinds 1,5 maand al ongeveer 7,5 kilo afgevallen. Hoe dan! Minder drinken, minder frituren, vooral minder chips en gewoon minder van van alles.

IMG_5111
Zie, kijk, ik eet m’n pizza niet eens helemaal op.

IMG_5112
En nee, Bruce krijgt dat laatste stukje niet.

IMG_5113
En zie hier! Onze advocaat Meester Jan! Hij is sinds gisteren, tussen zijn lopende zaken, bezig met het doorlezen, uitprinten en eigen maken van alle regeltjes omtrent het kopen van een reis via internet. Zo lief! En vooral heel goed! Hoe gaaf is dan de kracht van social media? Ik heb Joyce nog nooit ontmoet, maar we ‘kennen’ elkaar van Facebook. Zij las over ons Arke-issue, sprak daarover met Jan en zie hier! GAAF!!!! Hij schrijft een brief van 3 kantjes (met allerlei ingewikkelde termen) en die gaat het einde van deze middag nog naar Arke. Ik ben zo benieuwd! Wat het resultaat ook zal zijn, ik ben in ieder geval al heel dankbaar voor het feit dat Jan, Joyce en allerlei twitter-followers ons hebben bijgestaan in onze ‘strijd’. Jan is overigens gespecialiseerd in echtscheidingen, dus mochten J. en ik door dit hele gedoe in een crisis terechtkomen, dan weten we Jan ook te vinden: www.jfjvandenhoek.nl). Op schoot bij Jan zit trouwens kantoorhond Puk. <3

IMG_5115
Tijd voor een rustmomentje op de bank. Gave sokken M.!

IMG_5116
Bruce wil wéér op schoot. Met z’n kutnageltjes.

IMG_5118
Dit is een Slimpie. Een ijsje dat smaakt naar vroeger en slechts 6 calorieën heeft. Slim hè?

IMG_5119
We kijken naar deze film. Niet echt een topfilm, maar onderhoudend, gezellig, met vlagen grappig en heel leerzaam voor pubermeisjes; mannen zijn niet te vertrouwen (behalve je vader), dus het is belangrijk dat je goede vriendinnen hebt (ook al zijn dat de minnaressen van je man).

IMG_5123
Als wraak kun je vrouwelijke hormonen door de smoothie van je man roeren.

IMG_5125
Daar krijgt hij heel gevoelige tepels van.

IMG_5128
Hier kijkt Sid Vicious toe hoe ik alsnog mijn restje pizza opeet. We gaan enigszins vroeg naar bed en zijn ontzettend benieuwd wat morgen gaat brengen qua Arke en de brief van onze advocaat!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Marjan schreef:

  Allereerst, wat fijn dat jullie op deze manier juridische bijstand krijgen, ik ben benieuwd wat Arke ermee gaat doen.

  Ik heb die film ook gezien, en vooral zo genoten van alle wraakacties van de dames….de scene met de glazen wand heb ik wel 30 keer bekeken :-)

 2. Michel schreef:

  Get a life.

 3. Ellen schreef:

  die werkt zeker bij Arke

 4. patchwork schreef:

  kassa heeft in januari ook aandacht besteed aan die toeslagenbende – zie:
  http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/aflevering/kassa-29/speel/1/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *