web analytics

1

PIZZA, PIZZA, WHOOOOOOOO, PIZZA

beginpaginatotaal

IMG_1779
En het is weer 6:00! Weer vroeg opgestaan om alle kerstcadeautjes in te pakken.

IMG_1780
Ik heb een vakantiegevoel!

IMG_1782
Er gaan meerdere dingen mis hier. Niet mijn sokken en ze matchen ook niet.

IMG_1783
Het zijn nogal veel cadeautjes en vooral heel klein van formaat.

IMG_1784
Veel om in te pakken dus.

IMG_1787
Maar om 8:30 zit alles keurig in een papiertje. Deze stapel is voor de pubermeiden vanavond.

IMG_1789
En deze stapel is voor Tweede Kerstdag.

IMG_1790
Om 8:00 sharp staan m’n ouders weer voor de deur om boodschappen bij de LIDL te gaan doen. Ik haal meteen alvast wat dingen in huis voor de kerst.

IMG_1793
Uiteindelijk heb ik 6 grote tassen vol!

IMG_1795
Nog even een koffie thuis. Zowel oppasmeisje M. als de echtgenoot zijn inmiddels ook wakker. Bruce ook en die staart naar mijn schoot, want hij heeft vandaag nog niet op schoot gelegen en daar heeft-ie veel stress van.

IMG_1802
Ik ga een tomatensaus in elkaar draaien, want… vanavond gaan we onze Pizzarette gebruiken!

IMG_1805
En… it’s amazing, maar oppasmeisje M. helpt een beetje mee met het huishouden! Ze maakt de spiegel schoon, ik gooi de stofzuiger door het huis, ik dweil nog wat en ondertussen haalt J. dochter S. op op school!

IMG_1807
Heel even een korte pauze met Jackson Galaxy en ‘My Cat from Hell’. Leuk programma!

IMG_1811
Als J. thuis is laat ik hem zien hoe dat nou moet; pizzadeeg en pizzabodems maken. Gisteravond, toen M. en ik naar het kerstfeest waren, is hij nog een paar uur bezig geweest om alvast de bodems te maken, maar die zijn helaas niet gelukt. “Maar anders halen we toch gewoon een paar van die kant-en-klare pizzabodems en dan steken we daar wel wat kleintjes uit”, was zijn oplossing. Ja, doei, weet je wat dat kost!!!

IMG_1812
Gewoon rustig blijven!

IMG_1813
En tadaaaaaa! Met rust en beleid maak ik uiteindelijk 85 pizzabodempjes uit 1 kilo bloem.

IMG_1814
Ja, dat kan ik wel.

IMG_1817
De meiden kijken ondertussen naar Annie. Een donkere Annie. Ik vind het bijzonder.

IMG_1818
Dan doe ik een poging om het kleed in elkaar te naaien, maar dit gaat niet vanzelf en ook niet zoals ik in gedachten had, dus ik houd het na een half uurtje voor gezien. De meiden waren er gezellig bij komen zitten boven om wat te knutselen, maar ook die komen niet echt in een knutsel-flow.

IMG_1821
Potje Skip-Bo dan maar!!!

IMG_1825
Altijd gezellig!!!!

IMG_1826
En om 16:00 gooien we de Pizzarette al aan, want we kunnen gewoon niet meer wachten!!

IMG_1829
HMMMMMM!!!! Het is zo leuk en lekker allemaal!

IMG_1830
Niks voor hondjes bij Nien.

IMG_1835
Yep! Een topdag vandaag! Iedereen was blij en alles verliep vlekkeloos en gezellig! Na het eten gaan we het dobbelspel doen. Uiteindelijk krijgt iedereen toch de cadeautjes die ik voor diegene bedoeld had, maar daar gaat het niet om! Geen foto’s van het dobbelspel, want we zaten er helemaal in. Na het eten nog de finale van The Voice of Holland gekeken en ook daar geen foto’s van, want we zaten er helemaal in. De echtgenoot vertrekt als eerste naar bed, daarna oppasmeisje M. en dochter S. en ik hangen samen nog wat op de bank (en Nina mocht stiekem van ons lekker wél op de bank, heel onverantwoord) (en Nina mocht ook bij S. in bed)! Wat een fijne dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Veronique. schreef:

    De gezelligheid spat ook van het scherm af! Het vrolijkte me helemaal op, op deze grauwe zondagmorgen. Vindt ik Nina al leuk, Bruce is ook een topper, die blik op je schoot van hem! Hij krijgt het nog moeilijk de komende week als je niet achter de computer kruipt. Durf het bijna niet te vragen Chantall…….maar doe het dus toch, wil/kan je het recept van de “goddelijke” salade nog voor de Kerst plaatsen? Zou zelf kunnen experimenteren……maar weet nu al dat, dát hem niet zal worden. Wens ik jullie allen alvast relaxte en fijne feestdagen toe!!

    Veronique.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *