web analytics

0

DIT WAS DE VIERDE DINSDAG IN 2016

middengelukt2016

IMG_0096
Ik heb een nieuwe ontbijtverslaving! Broodje BLT met kip… dus bacon, sla, tomaat, eiersalade, geroosterde boterhammen en kipfilet… prima begin van de dag, dacht ik zo.

IMG_0083
Nina ligt de hele dag zo ongeveer zo. En mijn man ligt daar zo ongeveer zo bij. Beetje te dommelen. Ik ben druk aan het schrijven en m’n sites aan het bijwerken… ik twijfel of ik Maaneschijn.nl zal overzetten naar een systeem als Mijnwebwinkel en daar ben ik een beetje zenuwachtig over… het moet eigenlijk wel gebeuren, want dan zit er meteen een betaalsysteem als iDeal onder en dat is toch wel heel erg makkelijk… maar ja, de site bestaat nu al, inclusief SEO en linkjes en Google en aaaargh! Het is nu niet echt een shop, meer een blog… Keuzes, keuzes!

IMG_0094
Over wat we eten hoefde ik dan weer niet lang na te denken; Indische gestoofde schouderkarbonaadjes!

IMG_0100
’s Avonds maak ik een talking stick!

IMG_0101
En ik ga voor het eerst hout branden! Heel gevaarlijk, soort soldeerbout dit.

IMG_0103
Maar! Gaaf geworden of niet? Met Jamaicaans hout, veertjes, kraaltjes, konijnenbont en dus een stukje hout-brand-werk.

IMG_0108
Kan beter, maar niet slecht voor een eerste keer!

IMG_0111
Goed gelukt! En klant is blij!

IMG_0112
Daar liggen ze weer hoor. Ik ga ernaast liggen en niet te laat naar bed.

 

Vorig jaar zag ik ex P. weer na 5 jaar!

Vorig jaar zag ik ex P. weer na 5 jaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *