web analytics

0

EEN GEHEIM PROJECT, EX P. & KIP

middengelukt1

IMG_3453
Hahahahahaha! Begin de dag met de Volkskrant. We hebben sinds een week weer een proefabonnement, maar helaas wordt hij steeds niet voor 7:00 bezorgd, maar rond 9:00 en ik wil niet zo’n zeikerd zijn die gaat lopen klagen, want het is maar een proefabonnement, maar toch, maar toch. Ik wil ‘m graag om 7:00 in de bus, zodat ik van m’n koffie en de krant kan genieten.

IMG_3454
WOW! Ik sta inmiddels op de perslijst van LELO en krijg de allernieuwste speeltjes toegestuurd nog voordat ze in de winkel liggen. Nice!

IMG_3455
Aan de verpakkingen van LELO ligt het niet; altijd mooi en chique.

IMG_3456
Ook ik moet er vandaag op m’n best uitzien! Bloem in m’n haar, nieuwe jurk aan, lipgloss, nagellak en gaan!

IMG_3461
Inclusief m’n roze sneaker wedges.

IMG_3463
Ik heb eindelijk alle kussens met geborduurde schilderijen op de bank gelegd en alle oude kussen weggegooid. Ziet er een stuk beter uit zo.

IMG_3467
Hé, een vreemde man op de bank!

IMG_3470
Wat gaan we doen, wat gaan we doen?

IMG_3471
Het is heel erg leuk! Maar ik mag er nog niks over zeggen.

IMG_3472
En kijk! Die gehurkte man! Dat is m’n ex P.! Die kwam dus iets doen bij ons thuis vandaag. Iets met een filmpje! Ik had P. 5 jaar niet gezien! VIJF JAAR! Maar behalve wat extra rimpels en extra kilo’s (bij mij) en wat grijze haren (bij hem) zijn we allebei niks veranderd. Alleen een leven verder. Ik blijf het heel mooi en bijzonder vinden dat we elkaar nog regelmatig spreken.

IMG_3475
En kijk… de PloesiePoesie van Mies is af!

IMG_3477
En we eten dus kip uit de oven.

IMG_3480
Ik eet het alleen niet met mijn J., maar met een andere J.! Maar waarom, waarom?? Tijd voor een selfie in ieder geval!!!

 

Vorig jaar legde ik een klaverjasje met m'n ouders en gingen we 's avonds uit eten...

Vorig jaar legde ik een klaverjasje met m’n ouders en gingen we ’s avonds uit eten…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *