web analytics

7

LIJSTJES, BOERENKOOL & KLAVERJASSEN

beginpaginatotaal

IMG_6output_SwTELa
Begin de dag met… een loopje! De echtgenoot is aan het werk, ik krijg mijn werk niet meer voor elkaar, want ik heb 100 lijstjes in m’n hoofd die ik nog moet doen voordat we op vakantie gaan! Maar… ik laat Nina uit en we rennen samen wat achter een stok aan. Kan ik dat toch weer mooi van m’n lijstje afstrepen.

IMG_7565
Doet ons allebei goed.

IMG_7571
Dan op de fiets langs m’n ouders om een bak spruitjespuree te brengen. En ik breng meteen een jurk waar nog iets aan vermaakt moet worden voordat ik op vakantie ga. Ik kan dat natuurlijk ook best zelf vermaken, maar m’n moeder kan dat 100 keer beter.

IMG_7572
Ik haal in de stad de laatste dingetjes bij het Kruidvat en de HEMA. Contactlenzen, muggenspul, dingen en nog wat andere dingen.

IMG_7575
En de Lenor was in de aanbieding; 2 grote flessen voor 5 euro… Hmmmm… Ik ben echt een sucker voor wasverzachters!

IMG_7576
Ik gooi er meteen nog een wasje in.

IMG_7577
Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Heb ik alles? Aaaaaaaarghhhh!!!

IMG_7588
Heb je lekkere dingetjes, vraagt Nina zich af??? Ik bak alvast even wat spekjes uit…

IMG_7595
Want… mijn schoonmoedertje komt ons nog even een fijne vakantie wensen en ze eten meteen mee!

IMG_7596
Samen met haar man J.! We doen ook meteen even een rondje klaverjassen (schoonmoeder en ik verloren).

IMG_7598
Vandaag echt gezegd door m’n enige echte schoonmoeder tegen mij: “Ik hoop dat je beter kan koken dan dat je kan klaverjassen.” Ooooooooohhhh!!! Erg!!! Gelukkig weet zij na 5 jaar ook wel dat ik beter kan koken dan klaverjassen… En gelukkig weet ik het zelf ook… maar ja, je kan het blijven proberen, want klaverjassen is gewoon gezellig!

IMG_7599
Hmmmm… gehaktballetjes en verse worst en rookworst en jus!!!!!

IMG_7601
Bruce wil ook graag mee op vakantie, maar dan heeft-ie mooi pech! Ik breng nog een bak boerenkool bij m’n ouders, want m’n diepvries en koelkast zitten vol. De echtgenoot en ik kijken nog wat tv, maar gaan vroeg naar bed, want vakantiestress!! Of misschien wel vakantievoorpret!!! WOEHOE!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  Prachtig om te zien, je reispapieren en je paspoorten in het midden van het tafeltje… kan je die alvast niet vergeten :-)
  Het is wel heel fijn dat je beter kan koken dan kan klaverjassen, dat lekker kunnen koken heb je elke dag weer wat aan, terwijl als je niet zo goed kunt klaverjassen heb je evengoed een leuke dag toch?

  Aftellen dus…. morgen vertrekken jullie!
  Spannend!

 2. ria schreef:

  Een hele prettige en goede vakantie en veilig terug ,maak er wat moois van ,veel plezier ,knuffels van ons xxxx

 3. Joop schreef:

  Niemand kan beter klaverjassen dan dat jij kan koken.

 4. shirley schreef:

  Een hele fijne vakantie toegewenst!!!! Lekker genieten hoor!

 5. Paul schreef:

  Ik hoop dat het vakantievoorpret is! Stressen voor je vakantie is nooit een goed idee. Succes met het inpakken.

 6. Frouke schreef:

  Veel plezier!

 7. patchwork schreef:

  Moeten al die vloeibare spullen niet ook nog in zo´n sealbag van beperkte afmetingen? daar kreeg ik de zenuwen van.
  Ik wou dat ik naast je woonde, dan zou ik bij jou een maaltijdabonnement nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *