web analytics

0

EEN EI, BANKHANGEN & COSMOS

beginpaginatotaal

IMG_4640
Goedemorgen! Wakker worden op een boerderij, dat is weer eens wat anders dan wakker worden in m’n eigen bed. Het is zelfs al een uurtje of 8:00 en de haan heeft al gekraaid! Ik heb gedroomd dat ik zwanger was, maar ik was helemaal in paniek omdat ik gisteren wijn gedronken had.

IMG_4646
Dit was m’n kussen. Lief hè?

IMG_4647
In de hele boerderij (die overigens bestaat uit meerdere gebouwen) staan Boeddha-beelden en andere spirituele dingen. Vriendin M. geeft diverse meditatiecursussen en massages en is dus eigenlijk een soort zweefvrouwtje.

IMG_4660
Gelukkig ligt er ook een dood hert om het zweverige weer in balans te brengen.

IMG_4655
Ze hebben ook 2 Schotse hooglanders. WOW!!!

IMG_4659
Nina snapt nog steeds niet waarom ze niet naar binnen mag.

IMG_4666
En waarom dit hondje wel?

IMG_4677
Het dochtertje van vriendin M. gaat even met mij op pad. Even boerinnen-dingen doen.

IMG_4652
Ze gaat met mij eieren rapen bij de kippen en ze meteen even voeren. De kippen hebben geen ei gelegd. BUMMER! Het leek mij dus helemaal geweldig om een keer een ei te rapen. Nou ja, de volgende keer dan maar.

IMG_4681
Er is ook een pony! Die krijgt een aai en wat hooi.

IMG_4689
De schapen komen meteen naar ons toegerend. We geven ze ook wat hooi en daar worden ze erg blij van.

IMG_4691
Hoe mooi is dit plaatje? Vriendin M. maakt een ontbijt voor ons en haar dochtertje zit op het aanrecht een ei te pellen.

IMG_4693
Dat ei was gisteren al gekookt, want wij krijgen verse eitjes! De eieren waren gisteren al geraapt bij de kippen.

IMG_4694
En… ineens zijn we weer thuis! We hebben dochter S. weer keurig bij haar moeder gebracht, wat boodschappen gedaan bij de C1000 en daarna zijn we op de bank gaan hangen. Niks hangt zo lekker als je eigen bank. Nina is het hartgrondig met ons eens. Die is gaan liggen en blijven liggen.

IMG_4695
Ik maak een pastaatje met rauwe ham, een kaassaus, ui, Parmezaanse kaas en in de pasta zit een vulling met champignons en truffel. Hmmm… niet slecht voor een verlate lunch! Wijntje erbij om de lichte kater wat weg te werken; I LIKE!

foto 1
We kijken deze film, die, ondanks dat hij bij IMDB maar een 6,2 krijgt, ons alleszins meevalt. Daarna kijken we de laatste 5 afleveringen van Breaking Bad.

foto 2
Ik krijg tussendoor nog een gezellig aankleed-duo-beest doorgestuurd.

foto 3
En we eten tussendoor nog een ciabatta warm vlees. Hmmmm… Wij zitten klaar voor Cosmos: A Spacetime Odyssey op National Geographic! Tot morgen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *