web analytics

1

EEN OMELET, NINA & LEONBERGERS

beginpaginatotaal

IMG_4596
Ik dacht: ik doe eens een andere ochtend-selfie dan de ochtend-spiegel-selfie.

IMG_4599
Nina dacht ook: ik ga eens wat anders liggen dan normaal.

IMG_4603
Gelukkig is ze gewoon zichzelf bij haar ochtend-brokken.

IMG_4605
De poezen-boys hebben zich vannacht tegoed gedaan aan het varkensvlees uit de avondmaaltijd van gisteren. De ananas en de sugar snaps hebben ze laten liggen, maar alle stukjes schnitzel zijn eruit gehengeld. De verkering had beloofd dit allemaal op te ruimen, maar ja, dat hij het gisteren beloofde wil niet zeggen dat hij het ook gisteren zou doen. Snap ik natuurlijk ook wel.

IMG_4607
Ik ruim de keuken op. Dit was waarschijnlijk ook precies het plan van de verkering.

IMG_4608
Als beloning bak ik een omelet met tomaatjes, ui, kaas en ham voor hem. En voor mezelf.

IMG_4617
Oh! Nina! Wat spannend! Waar gaan we naartoe? Eerst even dochter S. ophalen natuurlijk!

IMG_4670
En daarna naar de verjaardag van vriendin M.! Die heeft een nieuwe partner en die nieuwe partner heeft een waanzinnig grote boerderij en land en schapen en kippen en… 3 honden, waaronder 2 van deze XXXL leonbergers. Wanneer we op de boerderij arriveren worden we verwelkomt door deze 2 megahonden en Nina vliegt er meteen op af. Vechten! OMG! OMG! OMG! J. trekt Nina er meteen tussenuit en als we de honden daarna nog een keer kennis laten maken gaat alles goed. Enigszins dan, want Nina is niet gewend dat ze buiten moet blijven en ik ben zelf hartstikke bang dat ze er ineens vandoor gaat of alsnog wordt opgevreten door de 2 leonbergers. Ik had een heel ander soort verjaardag in gedachten! J. en ik gaan om het kwartier even buiten checken of Nina er nog is. Ze is 100 meter verderop bij onze auto aan liggen. Ik vind het zielig. Van pure ellende vergeet ik de rest van de dag foto’s te maken.

IMG_4627
Gelukkig kreeg ik tussendoor wel een paar wijntjes om m’n hondenverdriet te verdrinken.

IMG_4636
Pas aan het einde van de avond heeft Nina haar plek in de roedel gevonden en snapt ze een beetje wat het is om een boerderijhond te zijn. Ze gaat uitgeput in 1 van de manden van de leonbergers liggen slapen en gelukkig vinden de leonbergers dat prima.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan Folkersma schreef:

    Arme Nina! En mischien moet je je huwelijk nog heroverwegen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *