web analytics

4

PLOG WOENSDAG 19 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0514
Goedemorgen Bruce! Uiteraard ligt hij gewoon weer keurig op schoot als ik m’n ochtend-routine doe. Alhoewel, ochtend-routine? Ik word langzaamaan een avondmens! Ik heb vanmorgen tot 8:00 gesnoozed! Wat knap!

img_0515
Met z’n snotneusje.

img_0516
Ik pak de bestellingen van de afgelopen dagen in! Goed bezig! En in een perfecte ADHD-flow doe ik ook nog alle dingen die ik wilde doen voor 12:00.

img_0529
Nog steeds -10 kilo! Misschien is dit wel gewoon mijn perfecte gewicht, dat kan ook nog?!

img_0532
Ik krijg nog steeds allemaal superlieve post!!!

img_0533
Maar dan zonder naam!!! Van wie, van wie!!!??

img_0535
Het is herfstvakantie, dus de oppaspuber is 2 volle dagen bij mij. En ik ben zo supertrots op haar! Die heeft zich door de afgelopen maand geslagen als een tijger! Ze is heel lief geweest voor mij en heeft geen drama’s gemaakt (wat op zich wel een heel leuke sketch had op kunnen leveren, want als zij 3 weken geleden tegenover me had gezeten en was gaan huilen van frustratie, dan was ik gewoon een potje mee gaan huilen, haha)! Natuurlijk was het voor haar ook moeilijk om mijn verdriet te zien de eerste weken, en dat mag ook. En misschien moet dat ook wel. Ook dit hoort bij het leven. You live, you learn! En haar humor is gelukkig ook erg verfrissend: “Hij heeft z’n snikkel in zoveel dozen gestopt, dat-ie nog niet vierkant is geworden!” Maar ze heeft ondertussen wel gewoon allemaal waanzinnig hoge cijfers gehaald! En dan heb ik het over 9-ens en 10-en! Zo knap! Echt! Heel knap! En hier zit ze haar boekverslag te maken. Super-geconcentreerd. Af en toe wat vragen. Af en toe beetje dwars. Maar het is af! Helemaal af! Sticker verdiend!

img_0539
Nog meer post! Uit Curaçao! Ik word gewoon overal gelezen! Wat leuk! En lief!

img_0541
En terwijl de puber haar boekverslag maakte, knoopte ik nog zo’n XL dromenvanger.

img_0544
Nog meer post!!!! Ik krijg van lezer Jan een prachtige bos rode rozen! In vaas! OMG!!!!!! Dat is superlief!!

img_0549
Ik had alles nog in huis voor een pan paella (behalve de chorizo, dus die hebben de puber en ik even gehaald)! Toch wel fijn om voor iemand te koken, maar het is wat het is en ikzelf ben natuurlijk ook iemand!

img_0551
Eh, nee, Nien, jij bent niet iemand die wat paella krijgt.

img_0553
Jij mag wel even uit. Ze heeft een stok gevonden en dan vergeet ze te poepen van enthousiasme. En dan ben je bijna thuis en dan wil, moet, ze nog terug. Okay Nien, omdat ik een topdag heb gehad loop ik voor jou terug.

img_0564
De puber en ik maken het onszelf gezellig op de bank! Allebei ge-Lusht en dan pulp-tv kijken. Oh! En terwijl de puber douchte heb ik ook nog eens gestofzuigd en gedweild! Zal ik het nog een keer melden; who needs a werkster!!??

img_0566
Als ze op bed ligt kom ik erachter dat ik geld terug heb gekregen van de NUON en dat is nu allemaal van MIJ, MIJ en MIJ! Tijd voor nieuwe jurkjes!

img_0567
Gewoon bij de AliExpress hoor, zo’n financiële meevaller was het nou ook weer niet… Ik schrijf ook nog een stukje: EN IK SCHREEUWDE TEGEN EEN MUUR en ik postte ook nog een review op Climaximaal.nl! OMG! Hoe doe ik het? Geen idee! En… ondertussen sloegen ook nog de stoppen door, omdat er een lampje op de kamer van de oppaspuber was geknapt! Paniek!!! Op zoek naar een zaklamp, gedoe! Dit zijn niet echt dingen waar ik verstand van heb, maar ik heb gewoon op alle knopjes in de meterkast geduwd en op een gegeven moment deed alles het weer. Niks kapot. Ooooh, ik voel me nu een heel zelfstandige vrouw!!!

img_0570
En ik word ook een avondmens, want lig pas om 0:30 in bed met m’n grote vriendin!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. nono schreef:

  Wat een enthousiaste en fijne plogs maak je toch weer. Dat is wel even anders dan de afgelopen maanden. Die lamzak haalde duidelijk al je positieve en enthousiaste vibes uit je. Dat het goed met je gaat, straalt er nu vanaf. Ondanks alles. The only way is up. xx

 2. Esther schreef:

  Haha die hond! Bram ook, loop je savonds buiten, ziet ie een egel, helemaal over de rooie, blaf blaf, toestand, en dan lukt plassen niet meer :D

 3. Marjan schreef:

  Heerlijke humor heeft jouw oppaspuber. Ik lag helemaal dubbel om de dozen-opmerking. Ik ben een beelddenker, dus begin dat meteen te visualiseren… niet doen dus :-))))))))))

  Liefs

 4. Joop schreef:

  Goeie actie van Jan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *