web analytics

4

KONIJNEN MET KLEERTJES, TEGELS & ZON

beginpaginatotaal

IMG_6921
Ik word oud. Zo’n Appelpop-weekend hakt er toch best wel in! Vooral last van m’n knieën en algehele hangerigheid. De echtgenoot heeft me laten liggen en het is ongelooflijk, maar ik heb tot 8:00 geslapen. Nina was stiekem bij me komen liggen, maar dat vertellen we natuurlijk aan niemand. We doen even een rondje.

IMG_6924
En ondertussen probeer ik heel hard te lachen, want het schijnt dat je je vanzelf beter voelt als je maar blijft lachen. Als ik thuis ben zet ik de plogs van het afgelopen weekend online.

anoes
Daarna bel ik met m’n vriendinnetje Anoeschka van 9:50 tot 11:20… Best knap voor iemand die niet van bellen houdt. We hebben een hoop plannen en een hoop te bespreken, altijd fijn! Actie!

IMG_6927
Ik mag 3 flessen glijmiddel met Japanse lettertjes weggeven en zet de posting online.

IMG_6933
Daarna kleed ik me aan en maak ik me op. Ik heb een jurkje over m’n joggingbroek aangetrokken en dat jurkje gaat ook meteen weer uit.


Zodra ik dit filmpje gemaakt heb. Zit niet lekker.

IMG_6941
Ik test nog wat, ik check nog wat, ik lummel nog wat en ik rommel nog wat aan terwijl ik een aflevering van Dr. Phil kijk die gaat over mensen die geobsedeerd zijn door dieren. De vrouw op de foto heeft een aantal XXXL konijnen en die hebben allemaal kleertjes en huisjes en het ziet er heel gezellig uit, maar het is niet gezond. Zegt Dr. Phil. En Dr. Phil heeft altijd gelijk. Maar het gaat niet om gelijk hebben of krijgen, maar om gelukkig zijn. Zegt Dr. Phil.

IMG_6945
Er zijn de hele dag al mannetjes bezig in onze straat. Ze halen de steentjes en tegels eruit. En dan doen ze ze er weer in. Heel logisch. De echtgenoot zegt dat ze er zand tussen en onder hebben gedaan en dat dat inderdaad heel logisch is. Ze maken in ieder geval een hoop herrie.

IMG_6955
Deze poezenboys zijn stiekem de kamer van oppasmeisje M. ingeslopen  en liggen op het tijger-dekbed te genieten van een streep zon. <3

IMG_6956
Even een aflevering van House met de echtgenoot.

IMG_6960
Heb je nou alweer Mexicaans gemaakt? Yep. Ik had nog tomaten en paprika’s en een blik bruine bonen over en weggooien is zonde. De echtgenoot liep te klagen dat het tijd werd om nou eens normaal te eten, maar in Mexico eten ze elke dag Mexicaans, dus daar is het heel normaal. Het is maar van welke kant je het bekijkt. Uiteindelijk eet hij alles zonder morren op en hij vindt het nog lekker ook (zoals altijd). Ik vind het raar dat er ‘eet me’ op de zak met paprika’s staat. Alsof ik Alice in Wonderland ben.

IMG_6962
Ik begin aan poging 2.

IMG_6963
Ik laat ’t 18 uur rijzen.

IMG_6964
Ik ga even naar m’n ouders op de fiets. Die vinden het helemaal niet erg om nog een bak Mexicaans te krijgen. En een zak bevroren pastasaus. En wat wraps. In ruil krijg ik een zakje snijboontjes mee, dus morgen krijgt de echtgenoot Hollandse pot. Hij ook blij.

IMG_6968
Nog even een kwartiertje voor en een kwartiertje achter onder de zonnebank.

IMG_6973
Nina was ook even mee, maar die heb uiteindelijk weggestuurd omdat ze niet relaxt ging liggen, maar alleen maar zat te vervelen. Ja, ik lig hier voor m’n rust!

IMG_6989
Ik maak een to-do-list voor morgen.

IMG_6995
En kijk naar Hollands Next Topmodel (en diverse andere pulp-programma’s). Enigszins vroeg naar bed, maar we hebben een tijd wakker gelegen van een vaag, diep gebrom. We hebben ons serieus afgevraagd of er misschien ergens in huis een vibrator lag te trillen, maar het gebrom bleek uiteindelijk van buiten te komen. Maar wat het was?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Angelique schreef:

  Raar dat gebrom, weleens eerder gehoord? Misschien hebben de stratenmakers iets onder de tegels achter gelaten? :P

 2. Marjan schreef:

  Bromsnor! Die was het…. ;-)
  Die zat nog klem met zijn snor onder de tegels die de stratenmakers zo goed opgetild en weer neergelegd hebben.

  Wat een geweldig antwoord, dat mexicanen in mexico elke dag mexicaans eten… die ga ik onthouden..(althans een poging wagen tot onthouden)

 3. Else schreef:

  Wil je brood leren bakken ??? Het is bij mij echt blijven kleven na de tips en recepten die je vindt op de blog uit de keuken van arden. Ik laat de broodbakmachine kneden (20 minuten) en daarna doe ik de rest zelf, alhoewel als je een agressieve/rot bui hebt kan kneden ook heel ontspannend zijn. Het brood bak ik daarna in de oven, ik heb graag een brood met een normale vorm ;-)

 4. ria schreef:

  Hoi nou kan Pe niet bij jou eten die hou wel van buiten lands eten ,en weinig van aardappelen ,fijne dag xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *