web analytics

3

LUNA SLAAT IETWAT DOOR IN HAAR DROMENVANGER-MODUS

middengelukt1

IMG_9783
Gisteren heb ik dus veel goede dingen gescoord in Amsterdam… zoals deze XXXL gehaakte kanten kleedjes…

IMG_9784
En deze lintjes…

IMG_9785
En heel veel ecoline! Ja, ik sla een beetje door misschien in het maken van m’n dromenvangers, maar ik vind het leuk en het houdt me van de straat…

IMG_9787
Het brengt m’n ouders juist op de straat, of beter gezegd, ergens bij een watertje, want ik heb ze op pad gestuurd om ganzenveren te scoren… die ga ik even ophalen…

IMG_9788
M’n moeder heeft een leeuwtje gemaakt voor in de kerstboom! LIEF!

IMG_9790
Frank, hang je er lekker bij??

IMG_9791
Ik ga meteen aan de slag met m’n ecoline en kanten kleedjes…

IMG_9792
Wordt mooi!

IMG_9795
En hier is het alweer tijd voor het avondeten dat wordt gemaakt door J. in onze nieuwe kippenpan! Ik heb de rest van de ochtend ook heus wel gewerkt en geschreven, maar Bruce was er niet, dus niet echt foto-waardig.

IMG_9798
Onze nieuwe kippenpan is daarentegen heel foto-waardig! Ik had nog wat waardebonnen van de Bijenkorf over en ik hoefde gisteren maar een tientje bij te betalen om ook de kippenpan in huis te kopen! Dus nu hebben een kippen-Staub, een varkens-Staub en een koeeën-Staub! Wow! We eten de helft van de gebraden kip alvast op uit de pan, want hij is erg goed gelukt en we kunnen niet wachten tot de aardappels gaar zijn.

IMG_9807
We eten het laatste zakje snijbonen uit de diepvries.

IMG_9809
En ik ga even verder met deze pauwen-dromenvanger! Wow! Heerlijk om te doen en ik kan er een heleboel van m’n spulletjes in kwijt (en ik heb een heleboel spulletjes verzameld de laatste, eh, 30 jaar)…

IMG_9810
Kijk nou! Ik word er blij van.

IMG_9814
De rest van de avond hangen we nog wat op de bank. Vroeg naar bed. Nina en ik zijn moe en hangerig.

Vorig jaar kwam er bloed op m'n trouwjurk!

Vorig jaar kwam er bloed op m’n trouwjurk!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    So what – ga lekker los.

  2. Ivonne schreef:

    Wat een keigave kleurtjes!!! Mijn favoriete kleuren zijn die pauwenkleuren!!! ❤❤❤❤

  3. Gina schreef:

    Ik vind de dromenvangers megatof! Komen die ook in de Etsy shop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *