web analytics

2

EEN DAGJE AMSTERDAM OP MAANDAG

middengelukt1

IMG_9718
Begin de dag met… een kom aspergesoep met ei en ham!

IMG_9725
Ik doe een poging om m’n dromenvanger goed op de foto te zetten, maar dat lukt niet echt… ZON! Ik heb zon nodig!!

IMG_9728
Schiet niet op zo, want hij is dus heel erg shiny en awesome in het echt…

IMG_9729
En hier ben ik alweer in Amsterdam! Een treinreis is nooit zo plog-waardig, vind ik.

IMG_9730
Ik heb een date met Anoeschka (van www.ontgeldingsdrang.nl, dus voor nog meer foto’s van vandaag moet je daar zijn) (als ze de plog klaar heeft dan). Wij gaan een dagje shoppen en eerst naar de Noordermarkt.

IMG_9731
Okay, eerst even bijkletsen onder het genot van een kopje thee (en taart en soep). Ook Anoeschka heeft wat vastlopers wat ploggen betreft, maar we gaan allebei stug door (al wil ik er binnenkort wel een andere draai aan gaan geven).

IMG_9733
Een wachthond op de Noordermarkt.

IMG_9734
En even een wefie!

IMG_9736
Ik ga helemaal los op de markt qua lintjes en kraaltjes en het enige dat Anoeschka koopt is een doosje tandenstokers. Maar daar is ze dan wel héél blij mee.

IMG_9739
Nog meer wachthonden.

IMG_9740
Op straat vind ik deze 2 engeltjes. Een teken van God! Ik neem ze mee om aan een dromenvanger te hangen.

IMG_9742
Ik krijg een foto van het thuisfront dat Nina zich prima vermaakt met Nanna en Lord.

IMG_9746
Ik heb een aardappel-tornado-twister-snijder gekocht. En nog veel meer. Maar het was zo gezellig en we hebben denk ik wel 50.000 stappen gezet dat ik vergeten ben om foto’s te maken.

IMG_9747
Hé, Noes, ga eens mooi zitten voor de plog! Woef. We zijn hier inmiddels gearriveerd bij een sushi-tent voor een verlate lunch! We doen hier even een all you can eat in een uurtje. En we hebben HONGER!

IMG_9749
Prachtige locatie in een binnentuin op de Reguliersdwarsstraat.

IMG_9750
En af en toe komt het zonnetje er ook nog tussendoor, dus ZALIG!

IMG_9754
En de sushi is ook heerlijk! Heerlijk! Heerlijk!

IMG_9758
Eerst even een foto voor op de plog.

IMG_9760
En dan pas eten natuurlijk. Zo doen ploggers dat. Deze vlees-dingetjes waren Goddelijk!

IMG_9761
En deze ook.

IMG_9766
En hier ben ik alweer thuis en laat ik al m’n aankopen aan Bruce zien. En aan J. natuurlijk. Op de terugweg ben ik nog langs de Bijenkorf gelopen om nog een braadpan te halen, want ik had nog wat waardebonnen over en ach, waarom ook niet? Zo’n braadpan is echter nogal zwaar en ik had al heel veel bij me om te dragen, dus ik ben kapot! Helemaal kapot! Ik heb ook nog post gekregen van Bionda.

IMG_9767
Die vond de Pimento dus niet zo lekker, HAHAHAHA!

IMG_9773
Ik show J. even m’n nieuwe jurk.

IMG_9776
Die ook is goedgekeurd door Nina. Ligt lekker hè?

IMG_9782
En ik test meteen de aardappel-tornade-twister snijder in m’n pyjama. Ook goedgekeurd. Wederom een topdag, alleen ben ik nu volledig afgedraaid. Morgen weer een normale dag. Een normale werkdag dus. Maar zomaar even vrij nemen op een maandag is toch wel 1 van de voordelen van het ZZP-er zijn!

Vorig jaar organiseerde ik een high tea voor de verjaardag van dochter S.!

Vorig jaar organiseerde ik een high tea voor de verjaardag van dochter S.!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. MijnPlog schreef:

    Herkenbaar over de plog, ik neig ook naar een andere draai.

    Je aardappel-ding!
    Geweldig.

  2. patchwork schreef:

    Ik ben Pimento gaan scoren, in weer en wind, en vond ´t hartstikke lekker ! Al mag er van mij iets minder suiker in. Paste ook prima bij rijsttafel. (Moest met een vriendin nog even alcoholloos blijven voor een uitje.) Maar de prijs die was opgegeven voor ´t Fust klopte niet, dat vind ik niet zo netjes. En sowieso vind ik het wel duur, dus blijft helaas een gelegenheidsdrankje voor Bob-ers. Maar een vriendin heeft een recept uitgevogeld om- betaalbaar- een zelfde type drankje te maken, dus toch bedankt voor de inspiratie ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *