web analytics

1

BLOEMKOOL, EROSCILLATOR & EEN VEER

middengelukt1

IMG_9815
Het is woensdag! En ik vind het helemaal niet erg om Nina uit te laten…

IMG_9816
Dat vind ik sowieso nooit, maar nu is het extra leuk, want ik kan op verenjacht voor m’n dromenvangers!

IMG_9817
Daarna aan het werk! Onder het genot van een cd’tje van Phil Collins.

IMG_9818
Ik schrijf de review van dit heel bijzondere seksspeeltje; de Eroscillator! Ik ben nog nooit zo lang met testen en reviewen bezig geweest… wat een vaag apparaat en wat een vage naam!

IMG_9819
Mijn werkdag wordt wreed verstoord door tuinvriend A. die even komt kijken hoe het met m’n moestuin (en ons) gaat… nou eh, eh, ooooooh!!! Ik krijg op m’n kop (zachtje dan) dat ik de plantjes in de kas te weinig water heb gegeven en ik moet een beetje van dit en een beetje van dat en er zaten aardbeienkevers in m’n aardbeien en slakken in de kool en er komen rupsen en ik moet heeeeeeeeeeeel erg opletten op dit en dat! Maar… kijk eens! Ik heb wel ineens een bloemkool! Ging zomaar vanzelf, hoefde ik niks voor te doen!

IMG_9821
Er wordt een hegje gesnoeid.

IMG_9822
Kijk uit voor je staart Nien!!

IMG_9830
Dan kan ik de boel online zetten en nog even een selfie met de Eroscillator (werkt eigenlijk als een soort tandenborstel) (werkt perfect).

IMG_9831
Ik krijg post! Hele grote ringen voor hele grote dromenvangers!

IMG_9832
En dan komt oppaspuber M. binnen. Die stond vanmorgen niet vooraan bij het uitdelen van het goede humeur. Gedoe. Dwars. Drama. En daarna ook nog huiswerk maken, want morgen een toets. Ooooooooh! AAAAARGH!

IMG_9835
Ja, Frank, daar worden we moe van!

IMG_9838
Uiteindelijk gaat M. enigszins relaxt naar bed en lig ik volledig afgedraaid op de bank. Adem in en adem uit. Vroeg naar bed.

Vorig jaar werd OOK de tuin gesnoeid! Dat is toevallig!

Vorig jaar werd OOK de tuin gesnoeid! Dat is toevallig!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Jan Lisman schreef:

    Ach, in mijn vakgebied is een relaxatie-oscillator een heel normaal verschijnsel. En de mono- of bistabiele multivibrator.

    Vroeger kwam ik ook nog wel eens een kleurhulpdraaggolfoscillatorkristalvoetje tegen, maar sinds beeldbuizen verdrongen zijn door LCD-schermen is dat een stuk minder geworden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *