web analytics

0

PARACETAMOL, ZON & VEREN

middengelukt1

IMG_9840
OMG! Ik voel me slecht! Oppaspuber M. is ’s ochtends nog steeds niet heel gezellig en ik voel een griepje opkomen! En ongesteld! Oh! Wat! Een! Drama! En het gaat nog wel zulk goed weer worden!! Nou ja, de beste remedie tegen griep is nog altijd ‘doen alsof er niks aan de hand is’, dus 2 paracetamolletjes erin, 2 koffie, 2 boterhammen en GAAN! Eerst M. uitzwaaien met de mededeling dat ze lief en positief moet blijven op school en daarna wacht ik even in horizontale houding af op de bank of de paracetamol gaat werken.

IMG_9842
Ja, die gaat werken. Ik geef even wat aandacht aan m’n moestuin, want… “Moestuinieren is niet iets wat je alleen in het weekend doet”, hoorde ik gisteren van tuinvriend A.! Okay, okay, I get the point, yes! Er zit een bloem in m’n snijboon! WOW!

IMG_9843
Ik denk dat we vanavond andijvie gaan eten! Wat is-ie groot!

IMG_9844
En… de eerste courgettebloem is ook een feit! WOW!

IMG_9852
Ik kijk J. heel lief aan en dan brengt hij me even naar de Zeeman, want ik heb wol nodig voor m’n dromenvangers (ik schreef al eerder; ik ben doorgeslagen)… ik heb thuis genoeg wol, maar ik zoek pluizige wol, beetje funky, eventueel met goud en zilver. Ze hebben uiteindelijk niet helemaal precies wat ik zoek, maar ik kan in ieder geval de dromenvanger voor m’n vriendinnetje afmaken. Geen foto van de Zeeman, maar van een geweldige reclame op een auto! Soms houd ik toch wel heel veel van Tiel hoor! En van Flipje.

IMG_9854
En hé, daar is oppaspuber M.! En hé, ze is in een tiptop humeur! Wat een beetje zon al niet kan doen! Ze heeft zelfs zin om ook een dromenvanger te maken, uiteraard nadat ze al haar huiswerk heeft gemaakt. Wat een verschil tussen vandaag en gisteren!

IMG_9855
We zijn heerlijk in de zon bezig (en ik heb ondertussen nog 4 paracetamolletjes genomen)!

IMG_9856
Ook Bruce vindt het heerlijk in de zon!

IMG_9858
Nog beter… de echtgenoot heeft samen met vriend J. gekookt!

IMG_9859
Lekker hoor, Chinees! En buiten smaakt het nog lekkerderder.

IMG_9862
Nina kijkt zielig, maar is eigenlijk heel blij, want ze heeft een stukje kip gekregen.

vogelveren
Kijk eens aan! Het blijkt dat veren ook een spirituele betekenis hebben, net als edelstenen! Heel koel! Kan ik dat mooi meegeven bij de dromenvangers! Ik ga vroeg naar bed, in de hoop dat ik morgen weer helemaal het vrouwtje ben.

Vorig jaar werd er geloomd...

Vorig jaar werd er geloomd…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *