web analytics

6

PLOG DINSDAG 18 DECEMBER 2018


Ritme, ritme, ritme. Ik probeer het m’n hele leven al te pakken te krijgen, maar het blijft nooit voor langere tijd hangen. Maar… die daglichtlamp in de winter houd ik erin.


Ik maak even een gezellige foto voor Instagram; Rudolph The Red-nosed Reindeer met z’n rode toys! Daarna ga ik als een gek aan het schrijven, schrijven, schrijven, want ik moet straks naar de tandarts en ik weet dat er daarna toch niks meer van werken komt. Oh, ik strijk zelfs een paar overhemden, al had ik me voorgenomen om dat toch echt, echt, echt, nooit meer voor een man te doen, maar ze lagen me in de weg, dus…


Nien, hoe is het eigenlijk met jouw gebitje? Zitten alle tandjes en kiesjes er nog in of moeten we de boel even laten rechtzetten?


Nou nou, pappa! Wat kijk jij moeilijk! Jij bent alleen maar de chauffeur van vandaag, ik zit hier met een afgebroken kies!


Fijn hoor. Uiteindelijk mag ik zelf kiezen van de tandarts; trekken of vullen. Ehhhhh… nou, doe dan maar vullen? Al is ook het vullen van een verstandskies dus helemaal geen pretje, want AU, AU, AU, en m’n hele kaak ontwricht en ik voel me tandtechnisch licht aangerand. En als de verdoving eenmaal uitgewerkt is merk ik dat ik m’n hele wang kapot heb gebeten. Lekker dan.


Maar als ik thuis wat zit te sippen met m’n zielige, aangerande bekkie hoor ik ineens iets groots op de mat vallen! Het is de allernieuwste LINDA.!!!!!!!! En ik mag het nu eindelijk vertellen!! Een paar maanden terug werd ik gevraagd om een item te schrijven voor de LINDA. met daarin de allerbeste sekstoys ter wereld! YESSSS! Het zouden eerst 6 pagina’s worden, toen 9 en uiteindelijk zijn het er 8 geworden. Ik heb 8 pagina’s voor de LINDA. mogen schrijven en ik was al trots, maar nu ik het allemaal zo gedrukt zie ben ik nog veel trotser. En dat ben ik over het algemeen niet zo snel op mezelf (al doe ik het allemaal best leuk). Ik heb even heerlijk een potje staan janken terwijl ik alles doorlas en bekeek, want ik het waren nogal heftige en rare maanden, oktober en november. Dat ik ondanks dat dit toch maar mooi voor elkaar heb gekregen! De openingspagina is ook meteen mijn favoriete sekstoy (en dat was niet gepland overigens); de Njoy Pure Wand. SUPER!


Kijk! Met foto’s van 1 van Nederlands topfotografen!!!


WOOOOOOOOOOWWWWWW! Hij ligt NU in de winkel)!


Krijg ik ook nog voor elkaar; spaghetti bolognese! Okay, okay, uit de diepvries…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Anniek schreef:

  Gaaf! Ik ga de Linda halen :)
  Super gedaan!

 2. Anoek schreef:

  Oh Chantal, wat ontzettend goed! Gefeliciteerd!
  Sterkte met je kies.

 3. Marjan schreef:

  Ik vind het best dapper dat je de verstandskies hebt laten vullen. Leed weer geleden inmiddels….. Prachtig, die pagina’s in Linda, gefeliciteerd! En dan ook nog spaghetti bolognese….. Topdag!

 4. Jan schreef:

  Ik hoop maar dat de Linda per woord betaalt? Good busy!

 5. Cindy schreef:

  SUPERGAAF!! Gefeliciteerd! Geniet ervan, je hebt er knoerhard voor gewerkt

 6. Très bon blog et merci d’en faire profiter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *