web analytics

2

DREAMCATCHERS, JUMPSUITS & CHINEES

middengelukt1

IMG_1776
Goedemorgen deze zaterdagmorgen! Het wordt tijd om de eerste dromenvangers los te laten… ik moet alleen nog een goede manier vinden om ze op de foto te zetten… en om ze te koop aan te bieden, want het is dus wel de bedoeling dat ik ze ga verkopen! Maar via eigen site? Etsy? Facebook? Instagram? Ik vind dit soort dingen heel erg lastig… het maken is geen probleem, maar het proces daarna, daar heb ik toch altijd wat moeite mee… De 2 rechter dromenvangers heb ik overigens al in opdracht gemaakt…

IMG_1778
Ik ben zo extreem blij met hoe de wijnkisten zijn gelukt!

IMG_1792
Nina voelt zich alweer okay, gelukkig.

IMG_1802
Perfecte plek gevonden om m’n dromenvangers op de foto te zetten! Bij m’n buurvrouw in de tuin! Mooie, groene achtergrond, lekker zonnetje erbij. Alleen even wachten tot de was van de buurvrouw op de achtergrond droog is, dan worden het helemaal goede foto’s.

IMG_1805
Ik ben helemaal blij met de nieuwe trend van jumpsuits! Je hoeft in de zomer geen slipje aan, geen bh, alleen een jumpsuit en GAAN! Mijn man is hier minder blij mee, want alles schudt zo lekker en hij kan nergens bij.

IMG_1813
We gaan even met het hele gezin naar de stad om mijn oude iPhone te laten jailbreaken, want we krijgen ‘m niet meer aan de praat. Ik ben m’n oude wachtwoord kwijt en gedoe en gedoe en de telefoon-Turk doet niet aan jailbreaken, maar wil ons wel een nieuwe, tweedehands iPhone aansmeren. Ja, doei, ik heb 2 oude iPhone G4’s in m’n hand jongen, dat zie je toch? Die wil ik gewoon weer aan de praat hebben om aan dochter S. te geven. We gaan dus weer op huis aan en gaan iets anders proberen. Hier nog een lieve wachthond bij de Kruidvat.

IMG_1815
In de tuin doe ik nog een poging tot een mini-dreamcatcher met opgespannen draadje, maar ik vind het niet zo mooi als een gehaakte binnenkant.

IMG_1817
Ook dochter S. doet een poging.

IMG_1824
Kijk eens! Dit is dromenvanger MILANNIUM (voor Milan)!

IMG_1835
En dit THE CROWN JEWELS (voor de familie Kroon).

IMG_1856
En dit kleintje ORANGE IS THE NEW WHITE (die gaat in de verkoop) (29 euro).

IMG_1860
Mijn man zorgt voor het eten vanavond.

IMG_1867
En Nina doet nog even of ze heel zielig en ziekjes is, maar ze wil gewoon graag heel dichtbij me liggen. Snap ik.

IMG_1890
Ook hier kijkt ze heel zielig, want ze wil graag nog even buiten liggen. Maar we gaan toch echt naar bed. Ik ben de hele avond bezig geweest met het leeghalen van m’n oude iPhone en hij lijkt het nu te doen met het SIM-kaartje van dochter S., maar wat een gedoe! Ze is nu wel heel blij en als zij blij is ben ik het ook.

IMG_1892
Ik kreeg ook nog een stukje prachtig proza toegestuurd! Fanmail! Van een religieuze gekkie die denkt dat ik zal branden in de hel. Je leest ‘m: HIER (echt lachen).

Vorig jaar deed Nina mee aan de water challenge!

Vorig jaar deed Nina mee aan de water challenge!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Lisman schreef:

    Jammer voor J. dan, maar ik vind dat zo’n jumpsuit je prima staat!

  2. Marjan schreef:

    Jammer voor J. inderdaad… maar het staat je zo leuk!

    En wat is de Milannium mooi geworden! Ik was best een beetje ontroerd toen ik hem zag….

    liefs Marjan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *