web analytics

1

LEKKER AAN HET WERK, JUAN & TROTS

middengelukt1

IMG_6727
Het is weer vrijdagochtend! Naar de LIDL met het hele gezin.

IMG_6729
En ook nog even naar de Emté. Daar hangen deze zakjes waar ik geen reet van snap. Kent iemand dit? Het zijn glutenvrije zakjes om tosti’s mee te maken (en niet goedkoop ook nog)? Want er kan zomaar een gluut van gewoon brood overspringen naar een glutenvrij brood in de broodrooster? En het is handiger om een papiertje om je tosti te doen dan om het tosti-ijzer even schoon te maken? Ik begrijp dit niet. Als je glutenvrij wil eten, dan eet je maar quinoa. Of zitten daar ook gluten in? Dan eet je maar niks. Doei.

IMG_6730
Kijk mijn moeder weer eens ijverig geweest zijn! Sneeuwwitjes voor in de kerstboom! ZOET!

IMG_6735
Ja, Bruce, jij bent ook zoet, heel zoet. Ik ga weer aan het werk.

IMG_6737
Ik pak wat dromenvangers in. Ik ben zooooo blij met m’n visitekaartjes. En m’n dromenvangers. Het begint allemaal steeds ‘echter’ te worden!

IMG_6738
Hier is het alweer uren later (de opdrachtgever van al die gezellige konijnenkaarten kwam langs om wat dingen door te nemen) en ben ik even met mijn man in de Secunda. Ja, die kringloop die veel te duur is.

IMG_6739
Dit zijn vierkante gehaakte kleedjes en die heb ik niet nodig. Ik heb ronde nodig.

IMG_6744
OOOOOOOH!!! En dit is Juan. Die had ik niet nodig, maar die MOEST mee naar huis! Dit mocht niet van J., maar voor € 1,90 is een koopje voor zo’n prachtig beest.

IMG_6746_1
Ik heb een opdracht gekregen om, kuch, talking sticks te maken (ja, ik word nog eens heel spiritueel). Gelukkig heeft O., het baasje van Nana (de BFF van Nina) een open haard en een hele grote stapel met 100% Betuws kersenhout! In precies de goede lengte.

IMG_6748
Als J. naar de rugby-training is ontdoe ik een tak van z’n bast. Nina ligt er kwijlend naast.

IMG_6751
Wordt wel wat zo. Uiteraard komen er nog veren en lintjes van leer aan. Want het is een indianen-ding!

IMG_6752
Ik verf ook nog deze dromenvanger. WOW.

dromenvangers buiten
En dit is helemaal WOW! Er is een professionele fotograaf langs geweest op Land Goed en hij heeft foto’s gemaakt van de buiten-dromenvangers. Hangen ze er niet prachtig bij? Ik ben zo trots op mezelf.

ritual boxen
Maar!!! Nog veel trotser ben ik op deze boxen! De fotograaf heeft ze op de foto gezet in hun ‘natuurlijke omgeving’, dus in de Love Bubbles. Echt, wow! Zo tof om te zien hoe een idee langzaam steeds meer vorm krijgt en dat ik daar dan aan heb bijgedragen. Ook de reacties van de mensen die van deze boxen bestellen zijn enorm positief (er zitten dus rituelen in (in tekst en materiaal) om je liefde te verdiepen (hier komen dus ook de talking sticks in). Ik had een topdag en J. ook! Die komt weer helemaal happy terug van de rugby (en hij mag per dag 15 minuten klagen over z’n spierpijn). Vroeg naar bed, want morgen naar Groningen!

 

Vorig jaar maakte ik patties...

Vorig jaar maakte ik patties…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Natasja schreef:

    Ach, die Sneeuwwitjes. Zo leuk! Mijn favoriet :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *